Ni ne nadamo se, ali je ipak i to bolje nego ono nauceno ponavljanje odgovora "...bicete obavjesteni..."NightmareWalking wrote:nećete vi vidit modula prije nove godine ili tek u januaru 2016
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- semirsar
#22401 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Telemach
#22402 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@ crnivrag
Čim budemo imali povratne informacije vezano za Vaš upit ,rado ćemo Vas obavijestiti.
Hvala na razumijevanju.
Srdačan pozdrav
Čim budemo imali povratne informacije vezano za Vaš upit ,rado ćemo Vas obavijestiti.
Hvala na razumijevanju.
Srdačan pozdrav
- semirsar
#22403 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
k'o sto rekoh
ipak, mnogo znaci kad se ima nekom obratiti a da nije na onaj "muzicki broj" i znati da anamotamo onamokodnjihA neko radi na tvojijem problemu, tad se da istrpit' i ono nauceno...
@Telemach,
Postovana/i zaFaljujem, u ime onijeh koji su jos uvijek vasi korisnici, na trudu
@Telemach,
Postovana/i zaFaljujem, u ime onijeh koji su jos uvijek vasi korisnici, na trudu
-
veliki_ah
#22404 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemaše, ako se dobije SK HD gratis jel trebaju biti svi SK HD kanali otključani ili samo jedan?
- fortaleza
#22405 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako je loyality onda dobiješ kroz obnovu ugovora ili neki veći paket, kroz standardnu ponudu ako nije navedeno onda je samo SK1.veliki_ah wrote:Telemaše, ako se dobije SK HD gratis jel trebaju biti svi SK HD kanali otključani ili samo jedan?
-
veliki_ah
#22406 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači trebali bi svi, jer je taj loyality obnova ugovora..
hvala
hvala
-
smartXL
#22407 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach
Proslo je 15-tak dana a ne dobih odgovor u vezi rtrs plus kanala. Rekli ste da cekate odgovor iz raka da li ste duzni uvrsiti u programsku semu kanal koji je sastavni dio javnog servisa. Mada tamo pise da ste duzni al eto cekate odgovor. Ja vjerujem da ste ga do sad dobili, ako niste ja cu im pisati

Proslo je 15-tak dana a ne dobih odgovor u vezi rtrs plus kanala. Rekli ste da cekate odgovor iz raka da li ste duzni uvrsiti u programsku semu kanal koji je sastavni dio javnog servisa. Mada tamo pise da ste duzni al eto cekate odgovor. Ja vjerujem da ste ga do sad dobili, ako niste ja cu im pisati
-
Mustang1
#22408 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Majke mi ovdje se spominju kanali koje nikad niko nece ni preci preko njih a kamo li gledati ali bitno je da se napada neko i nesto 
- Maharadza
#22409 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izuzev @avaks i ja što spominjemo cinestar premiere, mada gledam sve novije filmove ako ne u kinu onda skinem torrent ali jbg dobro bi došli, za filmofila nema viška filmskih kanala.Mustang1 wrote:Majke mi ovdje se spominju kanali koje nikad niko nece ni preci preko njih a kamo li gledati ali bitno je da se napada neko i nesto
-
Mustang1
#22410 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Skini onaj kodi i rijesio si i taj problem
Sa hdmi kablom mozes iskljuciti digitalnu 
- avaks
#22411 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma samo što više HD kanala ^^Maharadza wrote:Izuzev @avaks i ja što spominjemo cinestar premiere, mada gledam sve novije filmove ako ne u kinu onda skinem torrent ali jbg dobro bi došli, za filmofila nema viška filmskih kanala.Mustang1 wrote:Majke mi ovdje se spominju kanali koje nikad niko nece ni preci preko njih a kamo li gledati ali bitno je da se napada neko i nesto
Ne znam kakvi su ovi SPI (na LoLu ih imaju ako se ne varam) ali još jednom potpisujem za Cinestar i još sporta i dokumentaraca
RTRS+ prenose košarku (koliko sam upratio kada je na RTRS ili FTV jedna utakmica tamo je druga), zašto ne bi ubacili, ionako mi je bolja slika na D3Go nego na FTV a i komentatori su profesionalniji
-
smartXL
#22412 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pajdo, imo sam priliku gledat rtrs plus i ne spominjem ga bez razloga, daleko kvalitetniji od rtrs i ftv. Kad ima posavina i ostali hamelj, ne vidim razliku zasto ne i ovaj da se ubaci, a svejedno je dio javnog servisa...Nije to neki skupi strani kanal 
- Telemach
#22413 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@smartXL
Iz RAK-a smo dobili Obavijest, vezano za obavezu uvrštavanja programa RTRS plus kanala u programsku shemu, u kojoj, između ostalog, stoji sljedeće :
"Ovaj program (RTRS plus), međutim, ne podpada pod obavezu distribucije programa javnih RTV servisa predviđenu Pravilom 56/2011 te ste slobodni odlučiti o tome da li će ovaj program biti uvršten u distribuciju."
Ukoliko bude postojao značajan interes korisnika za navedenim kanalom, kao i tehničkih mogućnosti, zatražit ćemo saglasnost od RTRS-a za uvrštavanje programa u shemu kompanije Telemach.
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Iz RAK-a smo dobili Obavijest, vezano za obavezu uvrštavanja programa RTRS plus kanala u programsku shemu, u kojoj, između ostalog, stoji sljedeće :
"Ovaj program (RTRS plus), međutim, ne podpada pod obavezu distribucije programa javnih RTV servisa predviđenu Pravilom 56/2011 te ste slobodni odlučiti o tome da li će ovaj program biti uvršten u distribuciju."
Ukoliko bude postojao značajan interes korisnika za navedenim kanalom, kao i tehničkih mogućnosti, zatražit ćemo saglasnost od RTRS-a za uvrštavanje programa u shemu kompanije Telemach.
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
- avaks
#22414 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa kada je za ove šund kanale bilo interesa (kao što navodite) ne vidim razlog zašto ne uvedete i RTRS Plus 
-
smartXL
#22415 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa fino pise na njihovoj stranici da je rtrs plus njihov novi kanal. Nije komercijalna tv. Nebitno, zamijenite ga za posavinu, kalan6 i dacu vam jos 10 za jedan domaci 
Prenesite nadleznom sektoru da ima zainteresovanih. Ubacen je u vise od 20 kablovskih operatera
Prenesite nadleznom sektoru da ima zainteresovanih. Ubacen je u vise od 20 kablovskih operatera
- Maharadza
#22416 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa i taj "obični" rtrs kvalitetniji nego ftv, baš uporedio dok prenose ove utakmice sa eurobasketa i primjetno je bolja/oštrija slika na šumskoj tv nego na ftv, mada iskreno ne čudi kada sam još davno čuo kakva im je sve stoka tamo radila i radi...(sipa im ulijetala, nalazili svašta na onim računarima tamo, banda bolesnika i perverznjaka)!smartXL wrote:Pajdo, imo sam priliku gledat rtrs plus i ne spominjem ga bez razloga, daleko kvalitetniji od rtrs i ftv. Kad ima posavina i ostali hamelj, ne vidim razliku zasto ne i ovaj da se ubaci, a svejedno je dio javnog servisa...Nije to neki skupi strani kanal
-
smartXL
#22417 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bolja im je slika jer obnavalju kamere kao i BHT, FTV tesko da ce ih stic u narednom periodu. Nasminkaju malo studio i misle da je to to, a sto snimaju kamerama sa vhs kasetama, to nije bitno 
Sjecas se kakva je slika bila na BHT do prije mozda godinu dana, mrtva analogija, oci suze dok gledas
Sjecas se kakva je slika bila na BHT do prije mozda godinu dana, mrtva analogija, oci suze dok gledas
- Maharadza
#22418 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Što je najgore, ove utakmice oni uopšte ne snimaju nego samo preuzimaju signal ali opet dokazuju koliko su nesposobni pa i to uspiju srozati na odron kvalitet!smartXL wrote:Bolja im je slika jer obnavalju kamere kao i BHT, FTV tesko da ce ih stic u narednom periodu. Nasminkaju malo studio i misle da je to to, a sto snimaju kamerama sa vhs kasetama, to nije bitno
- avaks
#22419 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kada smo već kod tih signala, evo jedna iz sehare:
http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 32391.html
I najjače, citiram:
"Prema preporuci Evropske komisije, sve članice EU moraju najkasnije do 2012. godine u potpunosti isključiti analogni način emitovanja i preći na digitalno emitovanje, dok je rok u svijetu 2015. godina kada će se u potpunosti isključiti analogni način emitovanja."
Gdje li smo mi u ovome svemu haha, na FTV još uvijek ofirno analogija, na BHT HD kada su utakmice ljepota gledati (u odnosu na ovu analogiju) ali kada u studio prebace o5 suze oči
http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 32391.html
I najjače, citiram:
"Prema preporuci Evropske komisije, sve članice EU moraju najkasnije do 2012. godine u potpunosti isključiti analogni način emitovanja i preći na digitalno emitovanje, dok je rok u svijetu 2015. godina kada će se u potpunosti isključiti analogni način emitovanja."
Gdje li smo mi u ovome svemu haha, na FTV još uvijek ofirno analogija, na BHT HD kada su utakmice ljepota gledati (u odnosu na ovu analogiju) ali kada u studio prebace o5 suze oči
-
sizifinho
#22420 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kakva je to tuga i cemer kad ja u vlastitoj kuci u pol besane noci moram surfati po mizernom 3gu mizernog bh telecoma i superwow brzini proslog stoljeca od 32 kb/s samo zato sto moj mizerni kablovski operater ne moze obezbjediti konekciju 24h.
Ne kontam foru, d3 resiver zastopa svako malo, ako ugasim telku a ne ugasim njeg
pa ga moram restartovat
svaku noc i konekcija pune pa modem moram restartovat
a na kucni ako oce da me dobiju
grah moraju bacit, jer nikad ne znas jesi li ili nisi - dostupan.
Pa Telemach, jel vas stid?
Retoricko pitanje
znam da nije, boli nekog cose sto sizif nema interneta, zna se da cu ostat na tom operateru, kad su tako mizerni opet bolji od konkurencije
pu gdje ja zivim
Ne kontam foru, d3 resiver zastopa svako malo, ako ugasim telku a ne ugasim njeg
pa ga moram restartovat
svaku noc i konekcija pune pa modem moram restartovat
a na kucni ako oce da me dobiju
grah moraju bacit, jer nikad ne znas jesi li ili nisi - dostupan.
Pa Telemach, jel vas stid?
Retoricko pitanje
znam da nije, boli nekog cose sto sizif nema interneta, zna se da cu ostat na tom operateru, kad su tako mizerni opet bolji od konkurencije
pu gdje ja zivim
- Telemach
#22421 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@sizifinho
Izvinjavamo se zbog poteškoća koje ste imali kao korisnik usluga kompanije Telemach. Ljubazno Vas molimo da nam dostavite tačne korisničke i adresne podatke, ili broj Ugovora kako bismo evidentirali i što efikasnije riješili problem. U budućnosti kompanija Telemach će nastojati da budete zadovoljni pruženom uslugom.
Imate i mogućnost pozvati naš Kontakt centar na broj 1360, za tehničku podršku korisnicima.
Srdačan pozdrav,
Izvinjavamo se zbog poteškoća koje ste imali kao korisnik usluga kompanije Telemach. Ljubazno Vas molimo da nam dostavite tačne korisničke i adresne podatke, ili broj Ugovora kako bismo evidentirali i što efikasnije riješili problem. U budućnosti kompanija Telemach će nastojati da budete zadovoljni pruženom uslugom.
Imate i mogućnost pozvati naš Kontakt centar na broj 1360, za tehničku podršku korisnicima.
Srdačan pozdrav,
- pepeljara
#22422 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach imam slicnih problema sa d3 reciverom.
na pm podaci
na pm podaci
- Telemach
#22423 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@pepeljara
Bit ćete kontaktirani u što skorijem roku kako bi se detaljno provjerili Vaši navodi i otklonile poteškoće da D3 uslugom.
Zahvaljujemo se na saradnji.
Srdačan pozdrav,
Bit ćete kontaktirani u što skorijem roku kako bi se detaljno provjerili Vaši navodi i otklonile poteškoće da D3 uslugom.
Zahvaljujemo se na saradnji.
Srdačan pozdrav,
-
use your illusion
#22424 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
.
Last edited by use your illusion on 27/05/2019 22:36, edited 1 time in total.
- Telemach
#22425 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@use your illusion
Zamolit ćemo Vas da dostavite tačne korisničke i adresne podatke, ili broj Ugovora kako bismo evidentirali i što efikasnije riješili poteškoće.
Srdačan pozdrav,
Zamolit ćemo Vas da dostavite tačne korisničke i adresne podatke, ili broj Ugovora kako bismo evidentirali i što efikasnije riješili poteškoće.
Srdačan pozdrav,