Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
channel10
#21976 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa placa sve to BHT plus sto jedan te isti posao radi gomila ljudi i gdje to moze valjati. Zato im dobit i pada iz godine u godinu. Prekobrojnih tovar koji ne mogu uraditi obicni poslic, koji bi puno efikasnije i kvalitetnije uradila jedna ekipa.
Zato se ta firma nece moci prepoznati za recimo dvije godine. Pali su vec jednu godinu i trebaju im jos 2 godine da to sve u pepeo pretvore.
Zato se ta firma nece moci prepoznati za recimo dvije godine. Pali su vec jednu godinu i trebaju im jos 2 godine da to sve u pepeo pretvore.
- pepeljara
#21977 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fali im jos ljudi, da te tjesi dok ti proradi internet
Ono lezi opusti se, dok nadodje..

- Tiger 033
#21978 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da neJmas pojma koliko si upravupepeljara wrote:Fali im jos ljudi
- pepeljara
#21979 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tiger 033 wrote:Da neJmas pojma koliko si upravupepeljara wrote:Fali im jos ljudiimaju viska ljudi, ali im fali bruka strucnih tj. znalaca koji znaju raditi posao...
skeptican sam
-
Mustang1
#21980 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa kad su im uslovi za zaposljavanje nekakvi divlji a ja se kunem da znam vise od vecine onih koji rade tamo. Normalno trebalo bi mi vremena da se uhodam sa opremom i to ali ovi i godinama nakon iskustva pojma nemaju
Sreca jednom mi dosao momak kojeg znam i znam da zna pa sam uzeo njegov broj i samo njega zovem kada bude nesto za sta je potrebno da neko dodje
Sreca jednom mi dosao momak kojeg znam i znam da zna pa sam uzeo njegov broj i samo njega zovem kada bude nesto za sta je potrebno da neko dodje
-
Mustang1
#21981 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I svaki put ko god da dodje ostane mozda nekih sat vremena igra ps4
Sta cu cim udju odmah zapitkuju i ja glumim domacina i ponudim im da igraju a oni se zaigraju 
-
channel10
#21982 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pepeljara wrote:Fali im jos ljudi, da te tjesi dok ti proradi internetOno lezi opusti se, dok nadodje..
![]()
- Tiger 033
#21983 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sto se tice starog grada i njihovih tehnicara jedini koji ZNA je "mali" Ajnur... svi ostali 0 bodova šupljoglavci... da sad ne palamudim kako mi je dojucerasnji tehnicar (plava na plavu,bjela na bijelu to jedino zna...ali doslovno)a sad im je ŠEF...nije znao konfigurisati modem...
-
dječak sa šibicama
#21984 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakvi crni bh telecom tehnicari, ja njemu objasnjavam gdje se sta steka i kako se namjesta, umjesto on meni.
A ja nisam nikakav IT strucnjak, samo je dovoljno upaliti youtube nekada, i pogledati kako se neke malo komplikovanije radnje urade. Ali sto bi oni ucili, on se uvalio u BHT i mozak na pasu.
A ja nisam nikakav IT strucnjak, samo je dovoljno upaliti youtube nekada, i pogledati kako se neke malo komplikovanije radnje urade. Ali sto bi oni ucili, on se uvalio u BHT i mozak na pasu.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#21985 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Valja, valja, ne moram trošiti kredit, a efikasna jeprobook wrote:
Valja im ova forum podrska para
Ma bruka i sramota, jedan nije znao naći u postavkama da pretražuje analogne kanale u jednog čovjeka, čovjek zvao mene da mu naštimam kanale, 15-20 sekundi mi trebalo da nađem gdje se automatski pretražuje.Mustang1 wrote:Pa kad su im uslovi za zaposljavanje nekakvi divlji a ja se kunem da znam vise od vecine onih koji rade tamo. Normalno trebalo bi mi vremena da se uhodam sa opremom i to ali ovi i godinama nakon iskustva pojma nemaju![]()
-
AnonymousBIH
#21986 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja im ne dam, da mi dzojstik obataleMustang1 wrote:I svaki put ko god da dodje ostane mozda nekih sat vremena igra ps4Sta cu cim udju odmah zapitkuju i ja glumim domacina i ponudim im da igraju a oni se zaigraju
Salu na stranu dobar je Telemach, iskreno mi nije zao ni marke sto platim. Problemi se dese, kao i kod svih, ali najbitnije stvarno se trude da ih riješe i da korisnik bude zadovoljan. Meni na početku bilo smiješno da prijavim kvar i u roku sat vremena zvoni ekipa.
- Telemach
#21987 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
SURFAJTE UZ ODLIČNI LJETNU PONUDU !
Sa Telemachom Vas čekaju odlične brzine surfanja kojima možete iznenaditi svoju rodbinu dok boravi u BIH !
Od sada postojeći paket možete proširiti sa najbržim internetom i to na vremenski period koji Vi odaberete.

Za više informacija možete pozvati naš call centar dostupan korisnicima 24/7 ,pogledati našu stranicu http://telemach.ba/STALNE+POGODNOSTI/26 ... v_start2=0 ili nas posjetiti u nekom od naših
Korisničkih servisa širom Bosne i Hercegovine.
Srdačan pozdrav
Sa Telemachom Vas čekaju odlične brzine surfanja kojima možete iznenaditi svoju rodbinu dok boravi u BIH !
Od sada postojeći paket možete proširiti sa najbržim internetom i to na vremenski period koji Vi odaberete.

Za više informacija možete pozvati naš call centar dostupan korisnicima 24/7 ,pogledati našu stranicu http://telemach.ba/STALNE+POGODNOSTI/26 ... v_start2=0 ili nas posjetiti u nekom od naših
Korisničkih servisa širom Bosne i Hercegovine.
Srdačan pozdrav
- beni-bu-man
#21989 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedno kratko pitanje za Telemach,
Zasto broj 1360 nije besplatan ?????
Zasto broj 1360 nije besplatan ?????
- Telemach
#21990 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@ beni-bu-man
Za sve korisnike usluge telefonije kompanije Telemach poziv ka Kontakt centru je besplatan, a imate mogućnost za sve informacije, kao i eventualne reklamacije, obratiti nam se na e-mail adresu [email protected] ,na fb stranici https://www.facebook.com/TelemachBiH/ap ... 5176823943 ili putem foruma.
Ljubazno Vas molimo za razumijevanje.
Zahvaljujemo se na saradnji.
Srdačan pozdrav
Za sve korisnike usluge telefonije kompanije Telemach poziv ka Kontakt centru je besplatan, a imate mogućnost za sve informacije, kao i eventualne reklamacije, obratiti nam se na e-mail adresu [email protected] ,na fb stranici https://www.facebook.com/TelemachBiH/ap ... 5176823943 ili putem foruma.
Srdačan pozdrav
- beni-bu-man
#21991 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@ beni-bu-man
Srdačan pozdrav
znaci shvatiti cu to Za sve korisnike usluge telefonije kompanije Telemach poziv ka Kontakt centru je besplatan, a ostale ko je****.
mislim ako ste vec vodeca kompanija u BiH mislim da ste u moguscnosti objezbjediti totalno besplatan info broj vaseg kontakt centra, i mislm
da niko ne zove cas sto mu je dosadno...totalno besplatan mislim na to ne da obracunate uspostavu poziva kao sto reklamirate vasu uslugu telefoniranja
koja je kako vi tvrdite besplatna a naplacujete uspostavu poziva....
-
kakaljin
#21992 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A sta je sa korisnicima koji nemaju telefoniju oni nemaju pravo na besplatni broj pozivnog centra!!!!!!!!!!!Telemach wrote:@ beni-bu-man
Srdačan pozdrav
- beni-bu-man
#21993 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kakaljin wrote:A sta je sa korisnicima koji nemaju telefoniju oni nemaju pravo na besplatni broj pozivnog centra!!!!!!!!!!!Telemach wrote:@ beni-bu-man
Srdačan pozdrav
eh u tom grmu lezi zec, znaci ja ako predplatnik manje sam vrijedan samo sto ne koristim njihovu telefoniju, a placam preko 50KM mjesecno.
Hvala Telemach
- avaks
#21994 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam to barem 3 puta do sada iznosio, džaba nam i besplatan poziv kao korisnicima njihove telefonije kada ne možemo pozvati ako je telefon u kvaru.
Onda smo primorani da zovemo sa mobitela a tu se troši kredit pa se pridružujem željama za uvođenje besplatnog info telefona za sve korisnike!
Onda smo primorani da zovemo sa mobitela a tu se troši kredit pa se pridružujem željama za uvođenje besplatnog info telefona za sve korisnike!
- beni-bu-man
#21995 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
avaks wrote:Ja sam to barem 3 puta do sada iznosio, džaba nam i besplatan poziv kao korisnicima njihove telefonije kada ne možemo pozvati ako je telefon u kvaru.
Stvar je u tomsto svaka OZBILJNA kompanija ima besplatan broj koji pocinje sa 0800....
-
kakaljin
#21996 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U sloveniji imaju besplatni broj 0802288, a za srbiju nisam siguran jer je 19900beni-bu-man wrote:avaks wrote:Ja sam to barem 3 puta do sada iznosio, džaba nam i besplatan poziv kao korisnicima njihove telefonije kada ne možemo pozvati ako je telefon u kvaru.
Stvar je u tomsto svaka OZBILJNA kompanija ima besplatan broj koji pocinje sa 0800....
- pepeljara
#21997 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno osoba zaduzena za "forumanje" nema odgovor na to pitanje pa ce na isto korisnici biti uskraceni (kao i dosad bar 15x na to postavljeno pitanje).
Meni iskreno ne smeta (mada ima raje nestane kredita i sl..) sto se naplacuje poziv, jer ruku na srce 1-3x maximalno godisnje da imam problem sa telemach uslugama tako da mi tad nije problem potrositi opet sitno (prijavi kvar, i cao unutar minute).
Ali trebalo bii to uvest 080
Ako nista, kad imaju svi neka i oni imaju.
Meni iskreno ne smeta (mada ima raje nestane kredita i sl..) sto se naplacuje poziv, jer ruku na srce 1-3x maximalno godisnje da imam problem sa telemach uslugama tako da mi tad nije problem potrositi opet sitno (prijavi kvar, i cao unutar minute).
Ali trebalo bii to uvest 080
- ElRe
#21998 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
19900 je kratki kod kao i 1360kakaljin wrote:
U sloveniji imaju besplatni broj 0802288, a za srbiju nisam siguran jer je 19900
Ni Logosoft, Europronet, Blicnet... nemaju besplatan broj.
Savjet, kada zovete sa ne-Telemach telefonije povoljnije je da zovete 033 835 555.
- beni-bu-man
#21999 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pepeljara wrote:Naravno osoba zaduzena za "forumanje" nema odgovor na to pitanje pa ce na isto korisnici biti uskraceni (kao i dosad bar 15x na to postavljeno pitanje).
Ali trebalo bii to uvest 080Ako nista, kad imaju svi neka i oni imaju.
pepeljara, slazem s tobom, bilo bi fino kad bi poradili na tom, kao sto sam kazes ne pamtim kad sam ih zadnji put zvao i ne igra ti par feningi kredita ulogu, ali kompetencija firme na kojem je nivou ???????
-
kakaljin
#22000 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pogledaj koje podrucije pokrivaju ti operateri, a koje podrucije pokriva telemach, znaci kao velika firma bi trebala da ima besplatni broj.ElRe wrote:19900 je kratki kod kao i 1360kakaljin wrote:
U sloveniji imaju besplatni broj 0802288, a za srbiju nisam siguran jer je 19900
Ni Logosoft, Europronet, Blicnet... nemaju besplatan broj.
Savjet, kada zovete sa ne-Telemach telefonije povoljnije je da zovete 033 835 555.