Telemach wrote:@Maharadza
Postovani,
Ukoliko koristite Super Mix M Start paket , koji sadrzi D3 osnovni paket, internet 15/1,5 Mbs i fiksnu telefoniju unutar koje imate besplatne razgovore unutar Telemach mreze i 100 minuta razgovora ka fisknim brojevima u medunarodnom saobracaju, prelaskom u Trio Grande Family dobili bi sljedeće pogodnosti:
Sto se tice televizije, dobili bi prosireni paket sa preko 140 digitalnih kanala (od toga 10 u HD rezoluciji),70 radio kanala (Music Choice kanali), D3 GO –TV na vise uredaja.Posto je u toku akcija Brzi net, potpisom ugovora na 24 mjeseca ,6 mjeseci bi dobili vecu brzinu interneta (40/2,5 Mbs), kao i WI-FI router.Sto se tice fiksne telefonije , ostaje Vam 100 besplatnih minuta prema inostranstvu , a dobivate i besplatne razgovore prema svim fiksnim mrezama u BIH (uspostava poziva se naplacuje 0,03 km).
Za sve ostale informacije, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdacan pozdrav,
Zašto lažete???? Supermix M+ sadrži
D3 PROŠIRENI a ne osnovni paket,
znači tih 140 kanal VEĆ IMAM KAO I 70 RADIO KANALA!!! D3GO TAKOĐER VEĆ IMAM, ZNAČI TU NIŠTA NE DOBIJAM, JER TO VEĆ SADA IMAM!!!! Dobio sam Wi-fi Router (wr740N) koji van sobnog praga ne može dobaciti signal, znači BESKORISTAN, srećom imam svoj pa to nije problem - poenta
IMAM I OVO! Znači na kraju bi dobio samo taj brži net (na svega 6 mjeseci) UZ USLOV da potpišem na 2 god. (25% vremena bi imao samo pogodnosti) i taj flat u fiksnoj?!
Nešto slabe pogodnosti uzimajući u obzir da bi plaćao 56,9KM za taj paket + obavezao se na korištenje 2 god., zar ne?!
Poređenja radi, novi korisnici dobiju 6 mjeseci I OVU DUPLU BRZINU I JEFTINIJU PRETPLATU NA 6 MJESECI, E TO SU POGODNOSTI, KONKRETNO TRIO GRANDE FAMILY PLAĆAJU 35,9KM PRVIH 6 MJESECI A JA KAO STARI KORISNIK 56,9KM....PA KO JE OVDJE LUD?!?!?!
Nije vam to pametna politika da stare korisnike zanemarujete toliko u odnosu na nove!!! Makar ste mogli i starim korisnicima ponuditi ISTE pogodnosti kao i novim PO ISTOJ CIJENI!!!