dječak sa šibicama wrote:Cek, jesu li ovo zatamnili HRT2 i na D3GO?
Ne radi ni HRT1
Moderator: Benq

malwarebyte wrote:dječak sa šibicama wrote:Cek, jesu li ovo zatamnili HRT2 i na D3GO?
I ja bi želio da ovo znam, jer epc modem pruža katastrofalan Wi-Fi ,tako da sam prikopcao svoj d link router ali sad mi konekcija puca svako 15-20 minuta ili kad ima 3+ korisnika na mrezi... Kako da riješim ovaj problem, znam da moram postaviti modem u bridge.mode medjutim ljudi koji rade u telemachu ne kontaju o čemu ja pricam, jer nisu valjda stručni za ovaj posao koji obavljaju te mi preko telefona pričaju kako ja mogu pri kopčati svoj router, i ako sam 1000 puta rekao da sam to već uradio... Ali da to nije solucija dok modem ne postavim u bridge mode..ephi wrote:@Telemach
Postoji li ikakva druga opcija da modem Cisco EPC3925 prebacim u "bridged" mode a da ne moram da radim HTML injection.
Jer firmware je mizeran i ne želim da idem dupli NAT ili preko DMZ.
Hvala
Lp

Pa na koju osnovu ste do sada ubacivali ove sund kanale koje niko nije trazio sto kazete da se sve izmjene programske sheme rade se u skladu sa zeljama nasih korisnikaTelemach wrote:@fortaleza
Postovani,
Zahtjevi korisnika kompanije Telemach, vezano za izmjene programske sheme, se uredno prikupljaju i razmatraju. Sve izmjene programske sheme rade se u skladu sa zeljama nasih korisnika, ukoliko za to postoje mogucnosti. Vas zahtjev, odnosno prijedlog je evidentiran.
Zamolit cemo Vas za strpljenje i razumijevanje, s obzirom, da se trenutno ne planira izmjena programske sheme.
Informacije o potencijalno novim njemackim kanalima, ukoliko ih bude u nasoj ponudi, svakako će biti proslijedene korisnicima usluga kompanije Telemach, putem sredstava javnog informisanja.
Srdacan pozdrav,
Ubacili su RTL,RTL 2, Prvu, b92, rts zemaljski ,sve sto su ovdje trazili. Tako da ti vako otvoreno kazem seres.kakaljin wrote:Pa na koju osnovu ste do sada ubacivali ove sund kanale koje niko nije trazio sto kazete da se sve izmjene programske sheme rade se u skladu sa zeljama nasih korisnikaTelemach wrote:@fortaleza
Postovani,
Zahtjevi korisnika kompanije Telemach, vezano za izmjene programske sheme, se uredno prikupljaju i razmatraju. Sve izmjene programske sheme rade se u skladu sa zeljama nasih korisnika, ukoliko za to postoje mogucnosti. Vas zahtjev, odnosno prijedlog je evidentiran.
Zamolit cemo Vas za strpljenje i razumijevanje, s obzirom, da se trenutno ne planira izmjena programske sheme.
Informacije o potencijalno novim njemackim kanalima, ukoliko ih bude u nasoj ponudi, svakako će biti proslijedene korisnicima usluga kompanije Telemach, putem sredstava javnog informisanja.
Srdacan pozdrav,
Sto iz prilozenog i iz iskustva vidimo da nije tacno da ubacujete kanale na zahtjev korisnika.
Mozda serem, ali dali su te kanale ubacili brzo nakon trazenja od strane korisnika kao sto ubace ove sund kanale koje se pojave u eteru.rajv0sa wrote:Ubacili su RTL,RTL 2, Prvu, b92, rts zemaljski ,sve sto su ovdje trazili. Tako da ti vako otvoreno kazem seres.kakaljin wrote:Pa na koju osnovu ste do sada ubacivali ove sund kanale koje niko nije trazio sto kazete da se sve izmjene programske sheme rade se u skladu sa zeljama nasih korisnikaTelemach wrote:@fortaleza
Postovani,
Srdacan pozdrav,
Sto iz prilozenog i iz iskustva vidimo da nije tacno da ubacujete kanale na zahtjev korisnika.
@Telemach,ONLINE
Ukupno je: 87 korisnika/ca online; 22 registriranih, 6 skrivenih i 59 gostiju. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u prošle/ih 5 minute/a.)
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 127, dana 14 jul 2014, 11:59.
Registriranih korisnika/ca: CiaraDean, dcvmdtj84, dd0degfD23, ddbimih589, ddgpnuw773, donng380, dphcas7989, Google [Bot], i2q4xxrye, ImaAlbert, khv81tz91, ooafgnd37, ooiijux48, oovqupu75, rrbqsus042, rrcdedc513, rrcjxzt844, rrqysah153, ttalrcj616, ttsyvqa518, ttzdazo826, z3d2r4g8
Legenda: Telemach Senior Staff, Telemach Staff
STATISTIKA
Ukupno postova: 38015. • Ukupno tema: 36130. • Ukupno korisnika/ca: 6302. • Najnoviji/a korisnik/ca: jtjjg1408n
Koja sramota za tako jednu "ozbiljnu" kompaniju, zipa:semirsar wrote:@Telemach,ONLINE
Ukupno je: 87 korisnika/ca online; 22 registriranih, 6 skrivenih i 59 gostiju. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u prošle/ih 5 minute/a.)
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 127, dana 14 jul 2014, 11:59.
Registriranih korisnika/ca: CiaraDean, dcvmdtj84, dd0degfD23, ddbimih589, ddgpnuw773, donng380, dphcas7989, Google [Bot], i2q4xxrye, ImaAlbert, khv81tz91, ooafgnd37, ooiijux48, oovqupu75, rrbqsus042, rrcdedc513, rrcjxzt844, rrqysah153, ttalrcj616, ttsyvqa518, ttzdazo826, z3d2r4g8
Legenda: Telemach Senior Staff, Telemach Staff
STATISTIKA
Ukupno postova: 38015. • Ukupno tema: 36130. • Ukupno korisnika/ca: 6302. • Najnoviji/a korisnik/ca: jtjjg1408n
pohitider na vlastiti forum, morebit' je tu neki buduci korisnik
P.S. tu je i link, ako se zaboravilo u medjuvremenu
http://forum2.telemach.ba/index.php

Ako si kao mi levati nasjeo prije godinu, dvije ili tri, i postao DUO ili TRIO korisnik, dobices samo k*rac da izbijes oci, kao i svi mi ostali levati koji im punimo djepove godinama.mettallica wrote:evo nakve akcije:
http://www.telemach.ba/PAKETI/2268/NAJB ... av_start=0
Nači, ako potpisem novi ugovor dobijem duplo brži net na period od 6 odnosno 3 mjeseca.
Čisto sumnjam da će moja primjedba i prijedlog imati sluha kod vašeg menadžmenta tek tako, niti se to razmatra uredno. U svakom slučaju hvala na odgovoru.Telemach wrote:@fortaleza
Postovani,
Srdacan pozdrav,