Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SamoGledam wrote:Pozdrav! Htio bih pitati,do kada ce nam biti dostupni ovi kanali sto su otkljucani,da li do 15 januara ili?
Mislim na nas obicne korisnike koji nismo iskoristili nikakve akcije,koji koristimo duo i trio pakete!
Hvala!
Molimo Vas dostavite nam u inbox broj Ugovora.
Kanali koje trenutno imate, biće pušteni od 15. januara.
Recruit_bb wrote:Meni je jednom tehnicar dolazio,samo mama bila kuci i trebao je razvodnik da promijeni i on njoj rekao kao nisam ti ja dosao ormare pomicati. Starijoj zeni na TI. Drugi put kad smo brat i ja bili u kuci dosao isti tehnicari sam se odao da je to on bio,da je mami tako i tako rekao. Lik je dosao,lupam,oko 12.Ja i buraz smo ga zatvorili do 4.Sjedio jadnik do 4 sata kod mene u dnevnoj,i tek smo ga onda pustili, a prije toga nas molio da ga pustimo,davao nam 20 km da ga pustimo.
Nije druze badass vec je tako. Zamisli da je tvojoj mami tako dosao neki balavac sa srednjom skolom,sa osnovnim znanjem i rekao nisam ti ja dolazio pomjerat ormare..Sta bi ti,nasmijao se?
Kako da dođem do vašeg pravnika ili Direktora, neću da pričam sa šalterskim radnicama, o stvarima za koje nemaju pojma i gdje samo ramenima sliježi i govore ne bih znala!
Nažalost ne želim ni sa gospođom koja se nalazi u sobi prije šaltera "Telemah Stup" jer nije smjela da me "primi".
Kontakt vaše pravne službe ili barem nekog od nadležnih, i nemojte da pišete na mail korisniča služba itd jer nažalost i oni samo znaju napisati proslijeđeno i dobit će te odgovor i evo vec puna 3 mjeseca čekam na odgovor!
tako da molim vas neki dirktan mail ili broj na pp..
Tech-l4 wrote:Kako da dođem do vašeg pravnika ili Direktora, neću da pričam sa šalterskim radnicama, o stvarima za koje nemaju pojma i gdje samo ramenima sliježi i govore ne bih znala!
Nažalost ne želim ni sa gospođom koja se nalazi u sobi prije šaltera "Telemah Stup" jer nije smjela da me "primi".
Kontakt vaše pravne službe ili barem nekog od nadležnih, i nemojte da pišete na mail korisniča služba itd jer nažalost i oni samo znaju napisati proslijeđeno i dobit će te odgovor i evo vec puna 3 mjeseca čekam na odgovor!
tako da molim vas neki dirktan mail ili broj na pp..
hvala
Ljubazno vas molimo da nam ovdje u inbox dostavite detaljan opis problema i korisničke podatke, pozvaćemo mi Vas.
Pitanje za ostale i za čika @Telemacha, Da li mogu nekako sam Enable-ati EPG na D3 da mi ne mora niko dolaziti, jer mi nije prijeko potrebno, nema potrebe za peglanjem .
I pitam se da li bi EPG usporio d3 saltanje kanala neko mi je to rekao ....
Hvala
acer5101 wrote:Telemach-e,
sta je sa telefonijom???? Hocete li ubrzo rijesiti problem? A i upload je jako slab, pa me interesuje jesu li ove dvije stavke povezane??
l33t wrote:Pitanje za ostale i za čika @Telemacha, Da li mogu nekako sam Enable-ati EPG na D3 da mi ne mora niko dolaziti, jer mi nije prijeko potrebno, nema potrebe za peglanjem .
I pitam se da li bi EPG usporio d3 saltanje kanala neko mi je to rekao ....
Hvala
Koji reciever koristite?
Predlažemo da nam javite broj Ugovora kako bismo preciznije odgovorili na Vaš upit.
-I pitam se da li bi EPG usporio d3 saltanje kanala neko mi je to rekao ....
Promjena kanala ne utiče na brzinu EPG-a.
acer5101 wrote:Telemach-e,
sta je sa telefonijom???? Hocete li ubrzo rijesiti problem? A i upload je jako slab, pa me interesuje jesu li ove dvije stavke povezane??
LP
Obaviješteni smo da je problem riješen.
Ok, nadam se da je sad sve ok! Hvala Vam na brzom odgovoru
@telemach
Pitanje -primjedba:
Discavery Science na HD paketu koji placam nema titlove na nasim jezicima, uglavnom samo skandinavski, rumunski i sl.
Isti kanal na prosirenom digitalnom paketu koji sad privremeno dobijam u toku novogodisnje akcije, ima sve domace titlove. Obzirom da se prikazuje isti program na oba kanala, samo u razlicitim kvalitetama slike, ne znam zasto i na HD nemate titlove na nasim jezicima? Da li to mozete ispraviti jer je malo besmisleno, cak i nefer prema nama korisnicima HD paketa.
Molim Vas za odgovor.