Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ipak je ovde Steam u pitanju, ne znam kako ce ovo u konacnici izgledati i koliki ce uopste biti napredak u perfomansama, ali je svakako po mom misljenju vrijedno paznje
Quaresma wrote:ipak je ovde Steam u pitanju, ne znam kako ce ovo u konacnici izgledati i koliki ce uopste biti napredak u perfomansama, ali je svakako po mom misljenju vrijedno paznje
Ovo je za one ljude koji imaju 1 komp za standardne stvari tipa facebook, google i youtube, i + koji imaju zvjer za igrice.
Ne isplati se obicnom useru ovo instalirati jer osim igranja igrica nista drugo se skoro ne moze
Quaresma wrote:ipak je ovde Steam u pitanju, ne znam kako ce ovo u konacnici izgledati i koliki ce uopste biti napredak u perfomansama, ali je svakako po mom misljenju vrijedno paznje
Ovo je za one ljude koji imaju 1 komp za standardne stvari tipa facebook, google i youtube, i + koji imaju zvjer za igrice.
Ne isplati se obicnom useru ovo instalirati jer osim igranja igrica nista drugo se skoro ne moze
Pa ljudi su lijepo napisali 10 puta da je OS namjenjan za televizor u dnevnoj sobi, ne kao daily driver.