Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Interesuje me da li mogu ovu liniju spojiti sa svojim PC-om i kako? Da li treba tu nešto puno čačkati ili ima neki kabal preko kojeg mogu?
Zvučnici su dobri pa tako ne bi bilo loše ponekad muziku slušati preko njih
Mozes ih povezati bez ikakvih problema, imas 3.5 mm jack na rca, i povezes ih bez ikakvih problema, mada ne bi bilo lose da imas neki woofer kao pojacalo.
Moze i preko AUX kabla pogledaj da li ti linija ima AUX opciju, ono mijenjas CD,RADIO, AUX. I vidi da li su ta dva nazad AUX izlaz 3,5mm bijeli i crveni.
dzeko1 wrote: ↑23/02/2020 19:39
Mozes ih povezati bez ikakvih problema, imas 3.5 mm jack na rca, i povezes ih bez ikakvih problema, mada ne bi bilo lose da imas neki woofer kao pojacalo.
l33t wrote: ↑23/02/2020 19:50
Moze i preko AUX kabla pogledaj da li ti linija ima AUX opciju, ono mijenjas CD,RADIO, AUX. I vidi da li su ta dva nazad AUX izlaz 3,5mm bijeli i crveni.
treba ti ovaj 3,5mm aux audio kabal
Hvala vam puno. Ne pise nigdje koliko mm su, trebalo bi da je 3,5. Samo me zanima, kad spomenu taj woofer, moze li bez njega i da li mi moze pregoriti nesto ako ga nemam? U cemu je razlika?
Ja sam tako spajao svoju liniju LG. Samo AUX kabal spojen sa linijom i nazad u zvucnu kartu u PC. Ukljucena linija na AUX i zvucnici sluze kao PC zvucnici.
l33t wrote: ↑23/02/2020 19:50