imam navedeni mob i sinoc sam nesto supkao po njemu, te ukljucio tapatalk. nakon toga je samo davao glasovne komande na sve sto bih tipnuo, ali nisam bio u mogucnosti pomicati aplikacije gore, tako da nisam mogao doci do te opcije i iskljuciti je. telefon ne mogu ni ugasiti, a sada je dodatni problem sto sam vadio sim karticu, te je mcafee zakljucao mob i trazi pasword da ga otkljucam. pasword znam, ali mi klikom na mjesto za unos sifre ne izbacuje tastaturu. zna li iko ima li pomoci samostalno ili pravac servis? takodjer, mob je u garanciji, mogu li mi praviti probleme oko toga?
unaprijed hvala
SONY EXPERIA SP PROBLEM
Moderator: Benq
- SONY_91
#2 Re: SONY EXPERIA SP PROBLEM
Da nisi uključio TalkBack. Pošto ti ne izbacuje tastaturu jedino ti preostaje vraćanje na tvorničke postavke. Ugasi telefon i upali ga držeći power i volume up tipku i uradi factory reset
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
-
stari_grad
#3 Re: SONY EXPERIA SP PROBLEM
hvala na uputama, drug. ali, ja ne mogu ni ugasiti mob. mcafee trazi pasword, a ne izbacuje tastaturu da bih ga mogao ukucati. ima li gdje kakvo dugme za reset? ono fazona pritiska iglom i sl.SONY_91 wrote:Da nisi uključio TalkBack. Pošto ti ne izbacuje tastaturu jedino ti preostaje vraćanje na tvorničke postavke. Ugasi telefon i upali ga držeći power i volume up tipku i uradi factory reset
-
stari_grad
#4 Re: SONY EXPERIA SP PROBLEM
uspio sam otkloniti problem. preko gmail racuna vratio na tvornicke postavke. @sony, hvala na pokusaju pomoci.