Zanima me kako se mogu polifone meloidije s interneta skinuti na telefon putem onog kabla - kojem ne znam naziv???
S obzirom da je GSMBiH jos uvijek daleko od GPRS-a,WAP-a i MMS-a mislim da je to jedini nacin.
Jel treba postojati neki program na kompjuteru da bih skinuo neki file na mobitel???
Jel mi moze to neko objasniti ukratko, a moze i usiroko:)
HVALA!!!
Sony Ericsson T 230 - download s interneta
Moderator: Benq
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- Pooll
zar T230 nema 256 boja... kao i T300?FaceOff wrote:E imam jedno pitanje...
Nabavio sam kameru za sony ericsson t230 i kada slikam s njom s, slika na mobitelu je poprilicno nejasna, kao da na mobitelu imam 10 boja, a ne 4096.
Jel zna neko kakav je to problem???
Slika je nejasna.. jasnija je kad se prebaci na komp...
-
FaceOff
Pa u uputstvu sam procitao da T230 ima 4096 boja, al kad uslikam onda stavrno izgleda kao da ima 256 boja.
http://www.eronet.ba/hej/aktualnosti/nosikiriki.html
T230
Sony Ericsson T230 je prekrasan paketić zadovoljstva. Nudi vam multimedijalne poruke, e-poštu, prave glazbene polifonske melodije zvona i mogućnost preuzimanja igara s Weba na vaš telefon. Kada želite drugima pokazati gdje ste, priključite CommuniCam™ fotoaparat za mobilne telefone, snimite svoju fotografiju i pošaljite je. Osim toga, kada primite poziv, možete odrediti da se slika pozivatelja pojavi na zaslonu.
5-smjerna navigacijska tipka, jasni zaslon u boji i intuitivni izbornici upotpunjuju superiorni mobilni doživljaj - Sony Ericsson T230.
Osobine
Stvaranje slika / razmjena poruka
Slikovni imenik
Galerija slika
Kamera spremna
Snimač zvuka
Pozadinsko svjetlo zaslona
Pozadinska slika
MMS (Multimedia Messaging - usluga slanja multimedijalnih poruka)
SMS dugi (tekstualne poruke)
Zaslon s temama
EMS (Enhanced Messaging - poboljšana usluga slanja i primanja poruka)
Zaslon - tražilo
Predviđanje tekstualnog unosa
E-pošta
MMS predlošci
LCD u boji: 4.096
http://www.eronet.ba/hej/aktualnosti/nosikiriki.html
T230
Sony Ericsson T230 je prekrasan paketić zadovoljstva. Nudi vam multimedijalne poruke, e-poštu, prave glazbene polifonske melodije zvona i mogućnost preuzimanja igara s Weba na vaš telefon. Kada želite drugima pokazati gdje ste, priključite CommuniCam™ fotoaparat za mobilne telefone, snimite svoju fotografiju i pošaljite je. Osim toga, kada primite poziv, možete odrediti da se slika pozivatelja pojavi na zaslonu.
5-smjerna navigacijska tipka, jasni zaslon u boji i intuitivni izbornici upotpunjuju superiorni mobilni doživljaj - Sony Ericsson T230.
Osobine
Stvaranje slika / razmjena poruka
Slikovni imenik
Galerija slika
Kamera spremna
Snimač zvuka
Pozadinsko svjetlo zaslona
Pozadinska slika
MMS (Multimedia Messaging - usluga slanja multimedijalnih poruka)
SMS dugi (tekstualne poruke)
Zaslon s temama
EMS (Enhanced Messaging - poboljšana usluga slanja i primanja poruka)
Zaslon - tražilo
Predviđanje tekstualnog unosa
E-pošta
MMS predlošci
LCD u boji: 4.096
- bug
Ima 4096 boja, ali ne mozes ocekivati da sa tom kamerom dobijes savrsene slike ..
a za transfer, T230, nevjerovatna glupost, nema IC port kao ostali SE telefoni, tako da ti ostaje gprs ili kablovski transfer... A kako sa kablom, to ne znam
... imas cijeeelo uputstvo za taj telefon i to na hrvatskom jeziku, probaj naci, ja ga skidoh odnekud prije otprilike pola godine...
a za transfer, T230, nevjerovatna glupost, nema IC port kao ostali SE telefoni, tako da ti ostaje gprs ili kablovski transfer... A kako sa kablom, to ne znam
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Pogotovo kad je neko mahmuranbug wrote:jako korisnoOsim toga, kada primite poziv, možete odrediti da se slika pozivatelja pojavi na zaslonu.