Smartphone diskusije
Moderator: Benq
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#851 Re: Smartphone diskusije
pozdrav raja. Imam jedan problem sa Xperia S. Telefon se ocito pokvario, sad me samo zanima koliko, puno ili malo. Telefon se ugasi pa ga ne mogu upaliti, onda se nekad kasnije sam upali. Dodje na start ekran, radim na njemu 5-10 minuta i opet se ugasi. Cesto je u nekom stanju kao stand by, siv ekran, sa nekim svjetlom koje se vidi u pozaditi, priguseno. Pokusavao sam stisnuti tipku za paljenje i volume ali ne ide., mislim, upali se nekad, ali ga to ne moze popraviti., Sta vi mislite sta bi moglo biti? I kakvi su servisi kod nas tog telefona?
p.s. koristio sam ga dan dva nekoliko x na hladnoci ovoj, i od tad se ne vraca u normalu nikako.
p.s. koristio sam ga dan dva nekoliko x na hladnoci ovoj, i od tad se ne vraca u normalu nikako.
-
topppnik
#852 Re: Smartphone diskusije
predlozite mi kakav mobitel do 350 km, na prvom mjestu mi je samsung galaxy ace plus pa predlozite i vi kakav..Hvala pozz
-
Chuckie
#853 Re: Smartphone diskusije
XperiaU.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Chuckie
-
samoTEgledam
#855 Re: Smartphone diskusije
Ima li neko iskustva sa SG note 2.
Prvenstveno me zanima rad sa s-penom ili kako ga vabe (po mom stylus) preciznost, rad sa više otvorenih tablica.
Najviše bih radio sa tablicama.
Prvenstveno me zanima rad sa s-penom ili kako ga vabe (po mom stylus) preciznost, rad sa više otvorenih tablica.
Najviše bih radio sa tablicama.
- Frtalj_Duše
#856 Re: Smartphone diskusije
Dokaz da čovjek nije iskompleksiran, za razliku od drugih menadžera i "guzonja", gdje je gates očito najbolji primjer!Chuckie wrote:http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno. ... _id=668967
-
photo&video
#857 Re: Smartphone diskusije
Vozdrica, ima li neko iskustvo sa sony xperia Ion, ima jako fine karakteristike pa me interesuje misljenje onih koji je imaju ili s je imali.
Thanks
Thanks
-
VukSaTrebevica
#858 Re: Smartphone diskusije
Vrijednost Appleovih dionica u padu. Slab interes kupaca za iPhone 5 u Kini
Nakon što su cijene Appleovih dionica u proteklih mjesec dana pale za čitavih 25%, danas je zabilježen dodatni pad od 4%. Kao razlog navodi se blaga reakcija kupaca na početak prodaje iPhonea 5 u Kini, kao jednom od novih ključnih tržišta za Apple. Appleova trgovina u Pekingu započela je s prodajom iPhonea 5, no zabilježen je prilično slab interes, pa su čak izostali i uobičajeni redovi ispred trgovine, koji su inače sastavni dio folklora koji prati prodaju iPhonea svugdje u svijetu.
Je li globalna prodaja iPhonea 5 dosegla svoj vrhunac vidjet ćemo nakon što Apple objavi financijski izvještaj za zadnji fiskalni kvartal, no prema nekim analitičarima, bit će slabija od prodaje iPhonea 4S u istom razdoblju lani.
http://mob.hr/cijene-appleovih-dionica- ... -5-u-kini/

Nakon što su cijene Appleovih dionica u proteklih mjesec dana pale za čitavih 25%, danas je zabilježen dodatni pad od 4%. Kao razlog navodi se blaga reakcija kupaca na početak prodaje iPhonea 5 u Kini, kao jednom od novih ključnih tržišta za Apple. Appleova trgovina u Pekingu započela je s prodajom iPhonea 5, no zabilježen je prilično slab interes, pa su čak izostali i uobičajeni redovi ispred trgovine, koji su inače sastavni dio folklora koji prati prodaju iPhonea svugdje u svijetu.
Je li globalna prodaja iPhonea 5 dosegla svoj vrhunac vidjet ćemo nakon što Apple objavi financijski izvještaj za zadnji fiskalni kvartal, no prema nekim analitičarima, bit će slabija od prodaje iPhonea 4S u istom razdoblju lani.
http://mob.hr/cijene-appleovih-dionica- ... -5-u-kini/
- Zatamnjena stakla
#859 Re: Smartphone diskusije
Gdje se u Sa može kupit mobitel na rate?
Npr S2 ili Iphone..
Npr S2 ili Iphone..
-
Chuckie
- vukojebina
#861 Re: Smartphone diskusije
ma kakav novi iphone kiler, kad se zna dobro da je iphone kiler izaso prije par mjeseci...
nego juce gledam samsung ativ s...-ja odavno nissm vidio ljepseg telefona...stvarno mu je dizajn vrh i kako lezi u ruci...steta sto je na onom usranom wp....
nego juce gledam samsung ativ s...-ja odavno nissm vidio ljepseg telefona...stvarno mu je dizajn vrh i kako lezi u ruci...steta sto je na onom usranom wp....
-
Chuckie
#862 Re: Smartphone diskusije
Fakat je WP govno, i ja sam neki dan gledao lumiu jednu. Imaš wow efekat koji nestane nakon sat vremena. 
-
Fauja Singh
#863 Re: Smartphone diskusije
Pratim malo kakvo je stanje sa prodajom LG Nexusa 4 i moram reći da sam razočaran zbog načina na koji je urađena prodajna kampanja... Poletili su da izbace telefon sa povoljnom cijenom a nisu u stanju da isporuče uređaje. Vani se ljudi muče da naruče preko Play Storea a i kad im prođe narudžba čekaju telefon 5 sedmica, šta onda mi ovdje da očekujemo?
Sent from my Galaxy Nexus
-
sema911
#864 Re: Smartphone diskusije
cekat 5 sedmica vrijedi za to sto nudi i tu cijenu jer imas ga u preprodaju ups salju i dodje ti na adersu za par dana al tada placas 400usd + postarinu+ carinu a kada cekas da tetki stigne na adresu i kada ona bude dolazila u domovinu dobijes ga za 299usd il 346 e sada vrijedil cekat za tih 200usd i vise, toliko neznam meni vrijedi i vise, jer ovako ce me tel izaci nekih 450km cekacu par mjeseci mozda vise a ako hocu odmah onda 1000kmstroga normala wrote:Pratim malo kakvo je stanje sa prodajom LG Nexusa 4 i moram reći da sam razočaran zbog načina na koji je urađena prodajna kampanja... Poletili su da izbace telefon sa povoljnom cijenom a nisu u stanju da isporuče uređaje. Vani se ljudi muče da naruče preko Play Storea a i kad im prođe narudžba čekaju telefon 5 sedmica, šta onda mi ovdje da očekujemo?
a da su uredili kako kazete prodajnu politiku onda bi bio skuplji a neznam sta fali ovom nacinu sto su uradili a muka nije narucit kada su oni moji zaostali facaci naklikali drugima je jos lakse,., tako da vrijedi cekat a uvjek ima losija alternativa
-
sema911
#865 Re: Smartphone diskusije
pitanjce sta je bolje ssamsung s3 il nexus 4
http://www.pik.ba/?trazilica=samsung+s3 ... d=&id=&id=
jer su cijene s3 spale pravoo nexus sam narucio al moze da i ostane u usa ima korisnika
pa sta je boljee
http://www.pik.ba/?trazilica=samsung+s3 ... d=&id=&id=
jer su cijene s3 spale pravoo nexus sam narucio al moze da i ostane u usa ima korisnika
pa sta je boljee
-
Chuckie
#866 Re: Smartphone diskusije
N4.
- Qler
#867 Re: Smartphone diskusije
sta napisa sema
inace, N4 bolji od S3..
inace, N4 bolji od S3..
-
sema911
#868 Re: Smartphone diskusije
hvala momcii il djevojkeQler wrote:sta napisa sema![]()
inace, N4 bolji od S3..
ma kada kuckas sa nokia 5800 a jos hladno znaju da se slova pojedu
- Qler
#869 Re: Smartphone diskusije
momci momci 
ma uzmi bolan nokia-u opet
budi hardcore kao ja 
ma uzmi bolan nokia-u opet
- Qler
-
sema911
#871 Re: Smartphone diskusije
Qler wrote:http://www.allaboutsymbian.com/features ... kia_Lu.php
Nokia 808 PV VS Lumia 920 VS Nexus 4
nokia ce ostat sluzbena dok nedoje 920 a ovaj nexus cu onako da probam svidjaju mi se neke aplikacije nesto oko tv
nece se ovaj nokiash lahko predat 920 cekam poprilicno dugo i firma je obecala ako ne slazuu jer su culi da ce doci ista u bhteleceom samo kada ???
-
Fauja Singh
#872 Re: Smartphone diskusije
Pa vrijedi cekati svakako ko je npr. u USA, cekao bih i ja, ali evo vidim npr. u Njemackoj se ljudi jos uvijek pate da ga naruce preko Play Store-a a proslo 2 mjeseca od predstavljanja, isti slucaj i u UK... neki instaliraju i posebne plugine na Mozilli i Chrome-u da im radi automatski refresh kupovine pa kad prodje prodje... i onda opet cekaj 4-5 sedmica... po meni neprofesionalno a sad dal je do LG-a ili Google-a ne znam.sema911 wrote:cekat 5 sedmica vrijedi za to sto nudi i tu cijenu jer imas ga u preprodaju ups salju i dodje ti na adersu za par dana al tada placas 400usd + postarinu+ carinu a kada cekas da tetki stigne na adresu i kada ona bude dolazila u domovinu dobijes ga za 299usd il 346 e sada vrijedil cekat za tih 200usd i vise, toliko neznam meni vrijedi i vise, jer ovako ce me tel izaci nekih 450km cekacu par mjeseci mozda vise a ako hocu odmah onda 1000kmstroga normala wrote:Pratim malo kakvo je stanje sa prodajom LG Nexusa 4 i moram reći da sam razočaran zbog načina na koji je urađena prodajna kampanja... Poletili su da izbace telefon sa povoljnom cijenom a nisu u stanju da isporuče uređaje. Vani se ljudi muče da naruče preko Play Storea a i kad im prođe narudžba čekaju telefon 5 sedmica, šta onda mi ovdje da očekujemo?
a da su uredili kako kazete prodajnu politiku onda bi bio skuplji a neznam sta fali ovom nacinu sto su uradili a muka nije narucit kada su oni moji zaostali facaci naklikali drugima je jos lakse,., tako da vrijedi cekat a uvjek ima losija alternativa
Nego evo najavljuju ga u Srbiji pocetkom 2013-te
http://pcpress.rs/nexus-4-stize-u-srbiju/
- pinokio04
#873 Re: Smartphone diskusije
raja sta biste vi uzeli u ponudi od slijedecih mobitela > iphon 4s fabricki, galaxy s2, galaxy s3, htc one x, ili neku noki ili x periju do 700 800 km..
i zasto, iskustva
i zasto, iskustva
- Frtalj_Duše
#874 Re: Smartphone diskusije
Nokia 3310!pinokio04 wrote:raja sta biste vi uzeli u ponudi od slijedecih mobitela > iphon 4s fabricki, galaxy s2, galaxy s3, htc one x, ili neku noki ili x periju do 700 800 km..
i zasto, iskustva
- plagijator1975
#875 Re: Smartphone diskusije
Pa S3, mada ja koristim S2, ali rada bih postao vlasnik S3 al ubi ova krizapinokio04 wrote:raja sta biste vi uzeli u ponudi od slijedecih mobitela > iphon 4s fabricki, galaxy s2, galaxy s3, htc one x, ili neku noki ili x periju do 700 800 km..
i zasto, iskustva
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2