Chuckie wrote:Pitanje za androidashe: Zbog cega imate potrebu za flashanjem ROM-ova, svakodnevno? Jel to cool?
Da bi vas ajfonaše mogao sekirati i nervirati, eto zašto!
I što je najgore, uspijeva, ti si najbolji primjer, kompleksi su čudo!
PS. Da me ne bi opet napao, pošto ste vi ajfonaši takvi - dok bilo šta negativno kažeš o jabuci, odmah si hejter, android-fanboy, lud itd. ne mrzim ajfon, štaviše, volim ga jer bez njega ne bi zasigurno ni bilo androida! Eh sada, koji je bolji, brži, ljepši, itd. realno nema smisla raspravljati, jer svako tu ima svoje mišljenje i nema fajde, po meni, drugoga ubijeđivati i težiti da mu natovarim svoje mišljenje, jok, ako tebi paše jabuka i ako imaš viška keša, bujrum brate, meni trenutno android vrh, upravo zbog te mogućnosti "custom-izacije" OS-a iz korjena pa naviše!
iSwagga wrote:@Frtalj_Duse: Daaaa, daleko si od fandroida! haha sve si ovom recenicom rekao (kad bi Nokia napravila nesto slicno Androidu). Ako je Android open source kao sto svi tvrdite, cemu potreba za custom flash romova.. (citaj, kljucna rijec CUSTOM).. 'otvoren' je kao i iOS sto ga moras JB. dovoljno o tome.. next!
Veze ti nemaš ni šta je OS ni šta je Open-Source!
Custom
flash romovi!?
Ako???
AKO je android open source???
"Otvoren" iOS????