SIM kartica , problem?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Eborg

#26 Re: SIM kartica , problem?

Post by Eborg »

Zanima me slijedeca stvar.

Naime,imam staru BH Telecom ULTRA SIM karticu (kupljena negdje 2004. godine).Ukupno u imeniku imam nekih 200-tinjak brojeva s tim da je jedan dio na kartici a drugi u telefonu (pretpostavljam da je kapacitet SIM kartice 150 a da se ovi ostali chuvaju na memoriji telefona).

Pored toga shto nove SIM kartice imaju tih famoznih 250 mjesta za brojeve koji bi tako uvijek bili uz mene,zanima me da li imaju mogucnost duzheg zapisa?Naime,u imeniku mi je sve slozheno po prezimenu i imenu s tim da ovi brojevi na SIM kartici mogu maksimalno primiti 12 znakova.Ako neko ima duzhe ime recimo:

Salihamidzic Hasan ( :D )

Meni na telefonu stoji:

Salihamidzic (12 slova) ili Hasan Saliha (11 slova i jedan razmak)

Dakle,da li te nove kartice mogu zapamtiti imena duzha od 12 znakova/polja?
Mr.Smog

#27 Re: SIM kartica , problem?

Post by Mr.Smog »

E raja ..wo zdrav...e wak imam pitanjce..imam karticu staru mozda godinu dana...nije bitno to al et nek se spomene.. :D ...eh sad problem je u tome sto ne mogu poslati poruke...prebacivao sam karticu i u drugi tel al isti djavo samo javi .SLANJE NE USPJELO ..provjeravao sam onaj br operatera ...kako se vec zove...sve je kak treba....ovi iz BH MOBILE-a kazu broj vam nije tacan..dali mi br...ja uporedim, isti ..blizanci :D
znal ko kako to mogu rijesiti
..zzzz :run:
hakazvaka

#28 Re: SIM kartica , problem?

Post by hakazvaka »

Mr.Smog wrote:E raja ..wo zdrav...e wak imam pitanjce..imam karticu staru mozda godinu dana...nije bitno to al et nek se spomene.. :D ...eh sad problem je u tome sto ne mogu poslati poruke...prebacivao sam karticu i u drugi tel al isti djavo samo javi .SLANJE NE USPJELO ..provjeravao sam onaj br operatera ...kako se vec zove...sve je kak treba....ovi iz BH MOBILE-a kazu broj vam nije tacan..dali mi br...ja uporedim, isti ..blizanci :D
znal ko kako to mogu rijesiti
..zzzz :run:
Image

imas li kredita ? :D :D
armminn

#29 Re: SIM kartica , problem?

Post by armminn »

gdje se sve nalazi BH telecom na Bascarsiji i u blizini ?
nedzadrk

#30 Re: SIM kartica , problem?

Post by nedzadrk »

armminn wrote:gdje se sve nalazi BH telecom na Bascarsiji i u blizini ?
imas pp
drd26

#31 Re: SIM kartica , problem?

Post by drd26 »

Imam mobitel koji se pokvario, izvadio sam sim karticu i stavio u drugi aparat.Taj drugi aparat pokazuje da imam dvije nove poruke ali ih nemogu vidjeti ni otvoriti.Ako ima netko tko zna kako ih naći na mobitelu i otvoriti :-D
Edu32

#32 Re: SIM kartica , problem?

Post by Edu32 »

Moze pomoc? Dugo nisam koristio karticu i kada sam je ubacio u mob dosla mi je obavijest "korisnik je suspendovan" sta da radim? :cry:
febo_acm

#33 Re: SIM kartica , problem?

Post by febo_acm »

Nista, nema rijesnja.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Post Reply