bdzs wrote:O kojem to tajnom paketu govorite..jel polaris? Ja koliko znam taj paket ide na cs sa nekom privatnom no public verzijom oscam-a samo preko nekih pay servera.
sta tu ima osim arena sto na ostalim nema?
Moderator: Benq
bdzs wrote:O kojem to tajnom paketu govorite..jel polaris? Ja koliko znam taj paket ide na cs sa nekom privatnom no public verzijom oscam-a samo preko nekih pay servera.
Pogledaj http://www.polarismedia.rs/prices.php i zakljuci sam.Al@n_ wrote:bdzs wrote:O kojem to tajnom paketu govorite..jel polaris? Ja koliko znam taj paket ide na cs sa nekom privatnom no public verzijom oscam-a samo preko nekih pay servera.
sta tu ima osim arena sto na ostalim nema?
Tacnije sve transpodere iz paketa koji nisu DVB-S2 E1 receiveri podrzavaju. Dakle samo DVB-S.salata wrote:Moguće je gledanje i HBO.HBO COMEDY I CINEMAX te još nekih kanala i sa dreambox 500 resiverom ( ne mora biti HD resiver).Uslov je da imate instaliran Oscam emulator kao klijent ili Mg camd.Sve u svemu jaaaako zanimljiva ponuda.
To ide preko bulcript 5518 V1 i to nije problem, v2 je ovaj srpski paket sto ljudi traže radi arena i on nemože tako lako.salata wrote:Moguće je gledanje i HBO.HBO COMEDY I CINEMAX te još nekih kanala i sa dreambox 500 resiverom ( ne mora biti HD resiver).Uslov je da imate instaliran Oscam emulator kao klijent ili Mg camd.Sve u svemu jaaaako zanimljiva ponuda.
Ako ti "momak" vec to nudi, zasto onda ne okrenes na 39E i ne provjeris? U prilogu lista kanala iz Donine liste za E1 receivere (DVB-S1), sto hoce reci da od polarisa / bulsata to ide i na dm500s.brazzo19 wrote:Ja imam odlican cs kod momka vec godinama svi paketi rade i momak mi je rekao iskreno da ima polaris citav ali da mi za pracenje arena i ovih hbo treba samo HD resiver bilo koji i to je sve a sve ostalo gledam normala na obicnom dreamboxu 500 s jer nemoze preko obicnog dreamboxa arene i hbo i to je to....

Kanale koji nisu kodirani ni u kojem slučaju ne moraš plaćatikenzo wrote:molim Vas,
kad se instalira SKY STAR 2 kartica i prikljuci sa satelitskom, moraju li se placati progami koji nisu kodirani ili placanje vazi za dreambox?
i gdje mogu procitati osnove i sve opsirno o sky star 2 i dreambox-u?
hvala puno
Znaci da ovo nije moguce.%tacno* wrote:Postovane kolege,![]()
imam DM800HD PVR i super radi. Prije par dana na 39* pojavio se dobar paket sa novim kanalima.![]()
ALI ja imam drugi problem. Sada planiram da idem na odmor ''dole''. Imam dva objekta jedan pored drugog (Ai B). U jednom (A) objektu imam internet i bez problema koristim internet i u drugom (B) objektu (bezicno) ali kako da u objektu (B) postavim Dreambox bez povezivanja kablovima ta dva objekta. Je li to moguce? Ako jeste, kako?
%tacno* wrote:Znaci da ovo nije moguce.%tacno* wrote:Postovane kolege,![]()
imam DM800HD PVR i super radi. Prije par dana na 39* pojavio se dobar paket sa novim kanalima.![]()
ALI ja imam drugi problem. Sada planiram da idem na odmor ''dole''. Imam dva objekta jedan pored drugog (Ai B). U jednom (A) objektu imam internet i bez problema koristim internet i u drugom (B) objektu (bezicno) ali kako da u objektu (B) postavim Dreambox bez povezivanja kablovima ta dva objekta. Je li to moguce? Ako jeste, kako?![]()
Nema ti druge nego kabal razvuci.![]()

@argyle, hvala ti puno. moram ovo malo prouciti.argyle wrote:...%tacno* wrote:Znaci da ovo nije moguce.%tacno* wrote:Postovane kolege,![]()
ALI ja imam drugi problem. Sada planiram da idem na odmor ''dole''. Imam dva objekta jedan pored drugog (Ai B). U jednom (A) objektu imam internet i bez problema koristim internet i u drugom (B) objektu (bezicno) ali kako da u objektu (B) postavim Dreambox bez povezivanja kablovima ta dva objekta. Je li to moguce? Ako jeste, kako?![]()
Nema ti druge nego kabal razvuci.![]()
U mene ne rade... bilo me strah da nisu i oni otišli u nepovrat...Chuckie wrote:Najnormalnije rade.
Code: Select all
Sad sam ih zvao, odgovor je da je problem globalni, tj. u Rumunjskoj, pao je jedan transponder i radi se na otklanjanju.........nemaju informaciju kada će biti riješeno, mole za strpljenje.....
Pozz rade ponovo, sve okChuckie wrote:Na DigiTv rade ne znam kakav je problem kod tebe.
Sent from my iPhone using Tapatalk