ekrem jevrić wrote:Trkne li se do Beca po telefonChuckie wrote:Mozda je to prednost u tvom selu gdje nema telefona do plastikanera.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://gizmodo.com/5945662/the-weirdest ... e-iphone-5
Šta ima prednost.
Moderator: Benq
ekrem jevrić wrote:Trkne li se do Beca po telefonChuckie wrote:Mozda je to prednost u tvom selu gdje nema telefona do plastikanera.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa vidi se iz prilozenog da je to mana samo kod zaluđenih jabucaraChuckie wrote:ekrem jevrić wrote:Trkne li se do Beca po telefonChuckie wrote:Mozda je to prednost u tvom selu gdje nema telefona do plastikanera.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://gizmodo.com/5945662/the-weirdest ... e-iphone-5
Šta ima prednost.
Normalno, jer su ljudi navikli na kvalitet. Kod plastikanera je to aksiom.ekrem jevrić wrote:Pa vidi se iz prilozenog da je to mana samo kod zaluđenih jabucara![]()
![]()
![]()
Chuckie wrote:Normalno, jer su ljudi navikli na kvalitet. Kod plastikanera je to aksiom.ekrem jevrić wrote:Pa vidi se iz prilozenog da je to mana samo kod zaluđenih jabucara![]()
![]()
![]()
ekrem jevrić wrote: da, da ti isti ljudi nisu znali razliku izmedju vlastitog 4S i 4S modela (koje su im tusnuli u onom videu). LJudi mislili da je petica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zar nokia ima jaci telefon od S2 ?Qler wrote:sto se tice fizicke kvalitete, nokia je tata-mata za sve. Inace, meni je bolji ip4/s od sljamsunga, pogotovo onaj s2, ono je meni katastrofa. Neka prica ko sta hoce, ali ono je nekako smijesno za tako ozbiljan telefon... S3 nisam drzao tako da ne mogu da sudim...
Meni je N8 ispala sa visine uha na beton u trkuQler wrote:sto se tice fizicke kvalitete, nokia je tata-mata za sve. Inace, meni je bolji ip4/s od sljamsunga, pogotovo onaj s2, ono je meni katastrofa. Neka prica ko sta hoce, ali ono je nekako smijesno za tako ozbiljan telefon... S3 nisam drzao tako da ne mogu da sudim...
a i tezi je od petice, pa bi ti tezina vjerovatno odgovaralaChuckie wrote:3310 je jači od S2.
Qler wrote:sto se tice fizicke kvalitete, nokia je tata-mata za sve. Inace, meni je bolji ip4/s od sljamsunga, pogotovo onaj s2, ono je meni katastrofa. Neka prica ko sta hoce, ali ono je nekako smijesno za tako ozbiljan telefon... S3 nisam drzao tako da ne mogu da sudim...
Nisam mislio nikome nista replicirati ali morao sam da reagujem na ovo.Cracked wrote:iphone 5 je 4 inchni mobitel koji je izasao prije mjesec i sadrzi u sebi 1450mah bateriju(da nije tuzno bilo bi smijesno). Htc 4.7 incha sa 1800mah baterijom a galaxy 3 4.8 incha sa 2100mah baterijom. Em je malo veci em sadrzi tezu bateriju u sebi I opet je s3 identicne tezine kao htc one x. Da nisam i S3 i htc drzao nebi uopste razmisljao o materijalu i tezini.
Svakom svoje ali po mom misljenju plastika nije slabost nego prednost.
Ma nema veze ni kad ti šošon uvali motor od 100 KS za pare od 150 KS, jer pobogu si brate, i ovaj moze ici 100 km/h ko i onaj drugi . Eto, takva mi je logika za tvoju repliku. Apple je majstor pakiranja sranja za dobre pare, u finom sucelju koje se lako otvara i ne zapinje prilikom otvaranja,a ima i logo jabuke na sebiVertig0 wrote:Nisam mislio nikome nista replicirati ali morao sam da reagujem na ovo.Cracked wrote:iphone 5 je 4 inchni mobitel koji je izasao prije mjesec i sadrzi u sebi 1450mah bateriju(da nije tuzno bilo bi smijesno). Htc 4.7 incha sa 1800mah baterijom a galaxy 3 4.8 incha sa 2100mah baterijom. Em je malo veci em sadrzi tezu bateriju u sebi I opet je s3 identicne tezine kao htc one x. Da nisam i S3 i htc drzao nebi uopste razmisljao o materijalu i tezini.
Svakom svoje ali po mom misljenju plastika nije slabost nego prednost.
Kakve veze ima ako je kod petice baterija 1450mah, a kod s3 2100mah ako baterija kod te petice traje isto, ako ne i vise nego kod s3?
Ti si KRALJ!! hahaha cuj emotivno vezanje.. hhaha its just a fucking phone!nermin.padez wrote:Meni baterija dan plafon uz neko "normalno koriscenje",ja bih bio prezadovoljan sa 2 dana uz tesko koristenje kao sto kazes. Kolje ga Screen. 3-4sata upaljenog ekrana i to je to. Nikad mi duze nije ni trajala, mislim ni na Gingeru, iako sam ga rijetko ukljucivao, jer nisam mogao gledati ruznocu i sarenilo Samsungovog ROMa![]()
Kod vas nema emotivnog vezanja za neki uredjaj, samo svrsavate na modele zadnje generacije![]()
![]()
Ni meni se ne svidja izgled Samsungovog ROM-a - ni na S2 ni na S3;i ikonice,i izgled opcenito....Ima li neka opcija,neki divlji ROM da bude kao na HTC-u...Onaj Sense HTC-a mi je genijalna stvar,samo sto je eto HTC tesko rootati,pa se odluci za ovo cudo...nermin.padez wrote:Meni baterija dan plafon uz neko "normalno koriscenje",ja bih bio prezadovoljan sa 2 dana uz tesko koristenje kao sto kazes. Kolje ga Screen. 3-4sata upaljenog ekrana i to je to. Nikad mi duze nije ni trajala, mislim ni na Gingeru, iako sam ga rijetko ukljucivao, jer nisam mogao gledati ruznocu i sarenilo Samsungovog ROMa![]()
Kod vas nema emotivnog vezanja za neki uredjaj, samo svrsavate na modele zadnje generacije![]()
![]()
iSwagga wrote:Hmmm.... Not sure if revolucionar or nermin.prdez..
http://youtu.be/7huae767Rxg