Samsung galaxy S3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Chuckie

#751 Re: Samsung galaxy S3

Post by Chuckie »

Kakve veze ima iPhone sa temom? Sto ga pominjes? Imas kompleks zestok od iPhonea.
newphoenix

#752 Re: Samsung galaxy S3

Post by newphoenix »

Chuckie wrote:Kakve veze ima iPhone sa temom? Sto ga pominjes? Imas kompleks zestok od iPhonea.
Onaj koji brani iPhone kroz citavu ovu temu ima kompleks, ne ja koji samo dijelim informacije.
vukojebina

#753 Re: Samsung galaxy S3

Post by vukojebina »

aj caki ne serindaj, lakse bi podnio da ti neko pred nosom trebu za guz ufati, nego da ti ajfoun u negativnom kontestu spomene..opusti se ba malo...get a life...
LK

#754 Re: Samsung galaxy S3

Post by LK »

jutro dragi moji.

iako nemam Samsung Galaxy nego je rijec o Samsung 5230. A pitanje moje glasi..

kako da zakljucam poruke -privatnost.. sve je uredno zapravo i zakljucano Postavke- Security- Privacy lok - All locked. dakle i poruke, međutim kada se vratim na meni. ja u poruke uđem slobodno bez da me pita zaštitnu šifru..

Do cega li je to.. zna li neko?? Mozda sam negdje propust napravila?

Hvlaa unaprijed.
iSwagga

#755 Re: Samsung galaxy S3

Post by iSwagga »

LK wrote:jutro dragi moji.

iako nemam Samsung Galaxy nego je rijec o Samsung 5230. A pitanje moje glasi..

kako da zakljucam poruke -privatnost.. sve je uredno zapravo i zakljucano Postavke- Security- Privacy lok - All locked. dakle i poruke, međutim kada se vratim na meni. ja u poruke uđem slobodno bez da me pita zaštitnu šifru..

Do cega li je to.. zna li neko?? Mozda sam negdje propust napravila?

Hvlaa unaprijed.
On radi na dodir tvoje ruke, daj ga nekom drugom i vidjet ces da nece moci uci u poruke! To ti je Samsung :sax:
LK

#756 Re: Samsung galaxy S3

Post by LK »

Ok. pokusat cu i to.. i hvala ti puno srce si.

Pokusala sam sa hemijskom da otvorim poruke i otvori ih rahat.. Mobitel stavila na stol.. tako da nema mog dodira rukom.. dakle ne trazi mi zastitnu šifru. a trebao bi.

samo mi nemoj reci odi u najbliži servis.. :)
Fauja Singh

#757 Re: Samsung galaxy S3

Post by Fauja Singh »

Skini sa marketa App Lock i podesi koju aplikaciju u telefonu hoces da zakljucas.
Samo nemoj reci "a sta je market" :-)
Edit:
Evo ga i link
https://play.google.com/store/apps/deta ... le.applock

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Revolucionar ★

#758 Re: Samsung galaxy S3

Post by Revolucionar ★ »

Pa nije Android fonitel uopste
LK

#759 Re: Samsung galaxy S3

Post by LK »

stroga normala wrote:Skini sa marketa App Lock i podesi koju aplikaciju u telefonu hoces da zakljucas.
Edit:
Evo ga i link

hihih a bas sam posla da pitam "a sta je market :)

HVALA TI PUNO!! Ako nesto ne bude jasno samo cu ti pisati u PP :) jel ok :-D :sax:
Fauja Singh

#760 Re: Samsung galaxy S3

Post by Fauja Singh »

LK wrote:
stroga normala wrote:Skini sa marketa App Lock i podesi koju aplikaciju u telefonu hoces da zakljucas.
Edit:
Evo ga i link

HVALA TI PUNO!! Ako nesto ne bude jasno samo cu ti pisati u PP :) jel ok :-D :sax:
Ma slobodno :D
LK

#761 Re: Samsung galaxy S3

Post by LK »

stroga normala wrote:
LK wrote:
Edit:
Evo ga i link

Ma slobodno :D
Pisala sam pogledaj..
Antaes

#762 Re: Samsung galaxy S3

Post by Antaes »

Kad će ovaj update na Jelly Bean kod nas stići :-)
iSwagga

#763 Re: Samsung galaxy S3

Post by iSwagga »

Antaes wrote:Kad će ovaj update na Jelly Bean kod nas stići :-)
Trebalo bi nekad do kraja godine, sljedece, nadam se. :run:
XPERIA

#764 Re: Samsung galaxy S3

Post by XPERIA »

Zar taj mob Android :-? :-? :-? :-?
Ako si na Androidu na playstoreu imas hrpu aplikacija i zakljucavas pinom, patternom itd.
bboobbyy

#765 Re: Samsung galaxy S3

Post by bboobbyy »

ja sam skinuo ovaj oficijalni jelly bean poland i mislio sam ga ubaciti preko odin-a, ima li neko da je vec uradio to ili da ubacim kakav black rom sa xda foruma ima li preporuka?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Deniken

#766 Re: Samsung galaxy S3

Post by Deniken »

bboobbyy wrote:ja sam skinuo ovaj oficijalni jelly bean poland i mislio sam ga ubaciti preko odin-a, ima li neko da je vec uradio to ili da ubacim kakav black rom sa xda foruma ima li preporuka?

Ja ga ubacio i vec ga koristim 2 dana. Prije njega sam imao leak izdanja i ako si pratio njih, onda je ovo finalna verzija istih.
adela11

#767 Re: Samsung galaxy S3

Post by adela11 »

Gdje u Sarajevu mogu kupiti Samsung Galaxy S2 ali da je original ?? :D :D :D
Quaresma

#768 Re: Samsung galaxy S3

Post by Quaresma »

vukojebina wrote:aj caki ne serindaj, lakse bi podnio da ti neko pred nosom trebu za guz ufati, nego da ti ajfoun u negativnom kontestu spomene..opusti se ba malo...get a life...
glupost, ovaj gore postavlja sliku koja nema veze sa temom, i pita ga fino lik kakve veze ima iphone sa ovim, ne sere on nego vi
bboobbyy

#769 Re: Samsung galaxy S3

Post by bboobbyy »

Deniken wrote:
bboobbyy wrote:ja sam skinuo ovaj oficijalni jelly bean poland i mislio sam ga ubaciti preko odin-a, ima li neko da je vec uradio to ili da ubacim kakav black rom sa xda foruma ima li preporuka?

Ja ga ubacio i vec ga koristim 2 dana. Prije njega sam imao leak izdanja i ako si pratio njih, onda je ovo finalna verzija istih.
ubacio sam custom rom Omega JB 4.1.1 preko CWM recovery-a sve radi za 10 zadovoljan :)

newphoenix

#770 Re: Samsung galaxy S3

Post by newphoenix »

Quaresma wrote:
vukojebina wrote:aj caki ne serindaj, lakse bi podnio da ti neko pred nosom trebu za guz ufati, nego da ti ajfoun u negativnom kontestu spomene..opusti se ba malo...get a life...
glupost, ovaj gore postavlja sliku koja nema veze sa temom, i pita ga fino lik kakve veze ima iphone sa ovim, ne sere on nego vi
Pazi na jezik koji koristis. OK slika nema nikakve veze sa temom, tuzi me :P
Fauja Singh

#771 Re: Samsung galaxy S3

Post by Fauja Singh »

Citam na benchmark.rs forumu neke postove ljudi koji su mijenjali S3 za Galaxy Nexus i kazu da im fluidnije radi Nexus nego S3 bez obzira sto je ovaj drugi hardwerski puno jaci. Dzaba Samsungu quadovi, cisti Android je zakon :thumbup:
Last edited by Fauja Singh on 29/09/2012 22:00, edited 1 time in total.
bullx

#772 Re: Samsung galaxy S3

Post by bullx »

Sad znas zasto iphone leti na ios - zbog cistog iOS. Samo losa im je to politika..

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Quaresma

#773 Re: Samsung galaxy S3

Post by Quaresma »

newphoenix wrote:
Quaresma wrote:
Pazi na jezik koji koristis. OK slika nema nikakve veze sa temom, tuzi me :P
ne brini se ti za moj jezik, pogledaj svoj jarana sto sam ga citirao, i nick i post :wink:
@no403

#774 Re: Samsung galaxy S3

Post by @no403 »

Imam sansu zamjeniti svoju Nokiu 808 pureview za Samsung S3 uz moju doplatu od stotinjak maraka.
Vise manje znam sve prednosti i mane oba uredjaja i znam da cu izgubiti kvalitetniju izradu Nokije, bolju navigaciju i fm transmiter ako predjem na Samsung a da cu za uzvrat dobiti bolji ekran, brži i popularniji uredjaj s više softvera.
E sad pošto mi je kamera VEOMA bitna stavka kod mobitela koliko cu izgubiti na kvalitetu kamere ako predjem na SGS 3? Znam da bi mu kamera teoretski trebala biti lošija ali koliko tačno?
Kakve su mu slike u težim uvjetima npr. nocne slike ako se slika iz ruke tj. bez stativa i bez upotrebe flasha?

Evo naprimjer, kako to izgleda kod nokie 808 u poznatom parku zaljubljenih na Čengić Vili tako da znate otprilike kolika je razina osvjetljenosti...

Image

Znaci kako se vaš SGS 3 nosi s nocnim snimcima ako flash nije ukljucen? Ali iskreno...
missko

#775 Re: Samsung galaxy S3

Post by missko »

@no403 wrote:Imam sansu zamjeniti svoju Nokiu 808 pureview za Samsung S3 uz moju doplatu od stotinjak maraka.
Vise manje znam sve prednosti i mane oba uredjaja i znam da cu izgubiti kvalitetniju izradu Nokije, bolju navigaciju i fm transmiter ako predjem na Samsung a da cu za uzvrat dobiti bolji ekran, brži i popularniji uredjaj s više softvera.
E sad pošto mi je kamera VEOMA bitna stavka kod mobitela koliko cu izgubiti na kvalitetu kamere ako predjem na SGS 3? Znam da bi mu kamera teoretski trebala biti lošija ali koliko tačno?
Kakve su mu slike u težim uvjetima npr. nocne slike ako se slika iz ruke tj. bez stativa i bez upotrebe flasha?

Evo naprimjer, kako to izgleda kod nokie 808 u poznatom parku zaljubljenih na Čengić Vili tako da znate otprilike kolika je razina osvjetljenosti...

Image

Znaci kako se vaš SGS 3 nosi s nocnim snimcima ako flash nije ukljucen? Ali iskreno...
Ja ne bi mjenjao ni kad bi mi nadoplatili 100, pogotovo ako ti je kamera bitna. A aplikacije ko aplikacije od 100, dvije vrijede
Post Reply