Kao što vidiš bila su 2 malo jača pražnjenja wifijem, inače bi išao još, a ovih 6% mu je sasvim dovoljno do sutra ujutro. Tako da sigurno može ići 5+ dana sa minimalnim wifijem.
Prijatno još jednom
Moderator: Benq
Ah teška insana! Proprati grafikon pražnjenja. Vidiš da imaju 3 mala skoka baterije i to samo poslije korištenja wifija, valjda se tad baterija nešto stabilizuje poslije "naglog" pražnjenja.nermin.padez wrote:Ne vjerujem ti , ispetljao si nesto tu. Mozda se Charging sa USB-a ne racunaJa svoj da ostavim na standby nikako da ne koristim ne bi toliko izdrzao
![]()

Što će ti nova baterija?harrex wrote: Ovo potpisujemovih dana cu nabaviti novu bateriju pa cemo da vidimo sta i kako
Baš tako. Ni meni ništa neobično ni čudno, ali naš dragi @nermin.padez je obećao da će ga pojesti ako mu screen on bude duži od 4harnes_king wrote:Ja sam vec bio napisao post ali vidim nema ga, nije mi jasno pa cu opet xD
Reko ne znam sta vam je cudo 4-5 dana na takvom koristenju ? Mislim da svaki novi telefon moze izdrzati minimalno 3 pa do 5 dana ukoliko se koristi na taj nacin kao sto vi koristite, pozivi poruke i wifi minimalno .....
GLedajte normalno koristenje ono sto je svakodnevno, npr wifi malo cesce, pa data internet, pa malo sufranje netom, koji video, malo muzike ili sta vec ko radi s telefonom u toku dana pa onda poredite
brazzo19 wrote:Nesto vas gledam i jedna mi stvar nije jasna , kupis telefon das za njega milju maraka ko ja sto sam dao u vakat prosle godine i onda ga stavis na sto i samo gledas u njega i navijas da baterija sto duze traje ... pa brate dragi ako sam vec izvalio toliku lovu hocu da ga izmuzem maximalno a ne da ga gledam , pa hebote ja kad se natovarim te na wi fi te sa mladom pozivi i poruke onda gamelof hd igre google play market onda šaha online preko moba onda angry birdsa pa onda pes2012 pa onda football manager 2012 muzika tune in radio i ostalo pa baraba ga svuce sa 100% na 20 % za 2 sata sva sreca pa mu je punjac mal i pratkican pa ga mozes u dzep stavir da ne smeta , ljudi dragi ovo nisu mobiteli ovo su faking kompjuteri i sto da ga stedim , sto bi rekla Jana trosi me ove nocisamo jaši sve su naši koferaši cuj izvalio milju maraka i da gledam kako se prazni baterija u stendbaju a neš kolega ja kad ga zajašem nemoze ni 2 sata izdrzat da ne izbaci battery low , vi nesto stavljate slike i prepirete se mozel izdrzat dan dva ili cetri , vi ste ludi nane mi istetovirane
Svaka ti dala.brazzo19 wrote:Nesto vas gledam i jedna mi stvar nije jasna , kupis telefon das za njega milju maraka ko ja sto sam dao u vakat prosle godine i onda ga stavis na sto i samo gledas u njega i navijas da baterija sto duze traje ... pa brate dragi ako sam vec izvalio toliku lovu hocu da ga izmuzem maximalno a ne da ga gledam , pa hebote ja kad se natovarim te na wi fi te sa mladom pozivi i poruke onda gamelof hd igre google play market onda šaha online preko moba onda angry birdsa pa onda pes2012 pa onda football manager 2012 muzika tune in radio i ostalo pa baraba ga svuce sa 100% na 20 % za 2 sata sva sreca pa mu je punjac mal i pratkican pa ga mozes u dzep stavir da ne smeta , ljudi dragi ovo nisu mobiteli ovo su faking kompjuteri i sto da ga stedim , sto bi rekla Jana trosi me ove nocisamo jaši sve su naši koferaši cuj izvalio milju maraka i da gledam kako se prazni baterija u stendbaju a neš kolega ja kad ga zajašem nemoze ni 2 sata izdrzat da ne izbaci battery low , vi nesto stavljate slike i prepirete se mozel izdrzat dan dva ili cetri , vi ste ludi nane mi istetovirane
Tako i ja svog handrim, malo 3g, malo asphalt 7 i ode baterija kao da je nije ni bilo, pa mi nejasno kako neki izdrze i 2 dana, kamoli visebrazzo19 wrote:Nesto vas gledam i jedna mi stvar nije jasna , kupis telefon das za njega milju maraka ko ja sto sam dao u vakat prosle godine i onda ga stavis na sto i samo gledas u njega i navijas da baterija sto duze traje ... pa brate dragi ako sam vec izvalio toliku lovu hocu da ga izmuzem maximalno a ne da ga gledam , pa hebote ja kad se natovarim te na wi fi te sa mladom pozivi i poruke onda gamelof hd igre google play market onda šaha online preko moba onda angry birdsa pa onda pes2012 pa onda football manager 2012 muzika tune in radio i ostalo pa baraba ga svuce sa 100% na 20 % za 2 sata sva sreca pa mu je punjac mal i pratkican pa ga mozes u dzep stavir da ne smeta , ljudi dragi ovo nisu mobiteli ovo su faking kompjuteri i sto da ga stedim , sto bi rekla Jana trosi me ove nocisamo jaši sve su naši koferaši cuj izvalio milju maraka i da gledam kako se prazni baterija u stendbaju a neš kolega ja kad ga zajašem nemoze ni 2 sata izdrzat da ne izbaci battery low , vi nesto stavljate slike i prepirete se mozel izdrzat dan dva ili cetri , vi ste ludi nane mi istetovirane
Revolucionar ★ wrote:Pobili se jabucari u fabrici, poslali Jao Ce Minga da kupi pive i jebiga coek pratio apple maps i nije se vise ni vratio
Ako se uradi kako treba (klijestima) moze.BoliMeGlOva wrote:Znate sta mene zanima zanima me ako se odfikari ova sim kartica posto cijela ne moze stati da li ista u slucaju prelaska na drugi mobitel moze da radi tako osakacena?
To ti je novi update android verzije , odi na settings pa about device i vidjeces koja ti je verzija androidamostarurscu wrote:a sta vam je ustvari tajJelly Bean?
Kad dolazi kod nas Bhtelecomstroga normala wrote:Izasao oficialni Jelly Bean za S3
http://www.sammobile.com/2012/09/24/sam ... an-update/
http://www.youtube.com/watch?v=Q9-4Ptdg ... ata_player
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
2 kom sim adaptera-6,00 KMBoliMeGlOva wrote:Znate sta mene zanima zanima me ako se odfikari ova sim kartica posto cijela ne moze stati da li ista u slucaju prelaska na drugi mobitel moze da radi tako osakacena?

Motorola mobile vlasnik je Google, Google razvija Android, Android koristi SGS3 sto je ova tema, u svakom slucaju, to ima vise veze sa temom nego iphone.Chuckie wrote:I kakve to veze ima sa temom?