Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stroga normala wrote:I ja preporucujem Galaxy Nexus, sjajan telefon, a fino mu je cijena pala.
Ja ga majke mi za S3 ne bi mijenjao, ako Bog da iduci telefon ce isto biti Nexus, samo se nadam da ga LG nece praviti jer izmedju ostalih glasina i on se spominje...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Brate ko god da pravi bice dobar. Sta ti je to Samsung ili bilo ko drugi bolji od LG-a
mostarurscu wrote:al ne kontam ovo za s3 sto pise na bh telecomu 16/32/64 gb..jesu to razliciti modeli u smislu memorije kao kod iphone-a ili sta vec ?
mostarurscu wrote:al ne kontam ovo za s3 sto pise na bh telecomu 16/32/64 gb..jesu to razliciti modeli u smislu memorije kao kod iphone-a ili sta vec ?
mostarurscu wrote:najvjerovatnije da cu ja sutra u telecom svratit i uzet ovaj s3 ako ga bude na stanju uz neku tarifu ...
ma radje bi na univerzalno jednokratno dao 940 KM ali eto neko napisa da su na telecomu pouzdaniji telefoni bla bla mada ja nisam cuo da je neko s ovim univerzalno imao problema , znam neke i mostarce koji su postom narucivali ..
Sto se tice univerzalnog od mene pohvale, juce sam za 5 min uzeo S2 sve normala.
A preko telecoma sam uzeo HTC one x telefon je strava dosta bolji od S2.
stroga normala wrote:I ja preporucujem Galaxy Nexus, sjajan telefon, a fino mu je cijena pala.
Ja ga majke mi za S3 ne bi mijenjao, ako Bog da iduci telefon ce isto biti Nexus, samo se nadam da ga LG nece praviti jer izmedju ostalih glasina i on se spominje...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Brate ko god da pravi bice dobar. Sta ti je to Samsung ili bilo ko drugi bolji od LG-a
Ma znam drug da ce biti dobar ko god da ga napravi, ali pored HTC-a, Sony-a, Samsunga pa cak i Motorole ne bi volio nesto LG-a nosati u dzepu, nesto mi se zgadio kroz onaj Optimus 2X...
Govore za taj Optimus 2x da je jako kvalitetan telefon. Sad sto SW skripi kod LG-a je druga stvar. Ako naprave novi Nexus nece skripati sigurno. Mada pretpostavljam da bi i Motorola mogla praviti s obzirom da ih je kupio Google
Svakako jedan proizvodjac ne ugradjuje sve svoje dijelove u telefon. Sve su to velike firme i po Google-ovom projektu svaka ce ga isto kvalitetno napraviti. Vjerovatno tu Google diktira sve a proizvodjac samo sklopi.
Veoma su ti argumentovani ovi na forumu. ma kupite svi S3 bez razmisljanja, steta da propustite touch papucu koja je ubila iphone na svim poljima. Pogotovo sto ce sad zima pa ima dzepova po jaknama.
Nexus bolji 100 puta, barem je napravljen da lici na telefon.
Veoma su ti argumentovani ovi na forumu. ma kupite svi S3 bez razmisljanja, steta da propustite touch papucu koja je ubila iphone na svim poljima. Pogotovo sto ce sad zima pa ima dzepova po jaknama.
Nexus bolji 100 puta, barem je napravljen da lici na telefon.
Ono S3 ima 790h standby-a? Mjesec dana? Moj kolega onda ima sjeban jer mu je standby manji od 24h. Uvijek se žali na bateriju.
Ono S3 ima 790h standby-a? Mjesec dana? Moj kolega onda ima sjeban jer mu je standby manji od 24h. Uvijek se žali na bateriju.[/quote]
-neka ga tvornicki resetira i nek ne stavlja previse gluposti na njega,
meni 2 dana traje baterija kad ga forsiram,a preko noci dok spavam ne potrosi ni 2 % tako da je sigurno u prijatelju ti problem
ripley wrote:
-neka ga tvornicki resetira i nek ne stavlja previse gluposti na njega,
meni 2 dana traje baterija kad ga forsiram,a preko noci dok spavam ne potrosi ni 2 % tako da je sigurno u prijatelju ti problem