jel na ovaj model mislis?nermin.padez wrote:Moraš imati dubok dzep za SGS3 i kad plaćaš i kad nosišMeni se uopšte ne svidja telefon. Nexus (i SGS2) su mi nekako vrh.
http://www.univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=1320
Moderator: Benq
jel na ovaj model mislis?nermin.padez wrote:Moraš imati dubok dzep za SGS3 i kad plaćaš i kad nosišMeni se uopšte ne svidja telefon. Nexus (i SGS2) su mi nekako vrh.
Jednostavno nisam mogao da izdrzim a da te malo ne pecnem.Chuckie wrote:zateznistub wrote:Kako mozes biti u dilemi između telefona koji je od stakla i telefona koji je otporan na kojekakva ostecenja (od škripave plastike)
Da, to ti je Google-ov telefon. Cisti Android, najoptimizovaniji, najbolje radi, uvijek dobijas prvi update, nema kasnjenjamostarurscu wrote:jel na ovaj model mislis?nermin.padez wrote:Moraš imati dubok dzep za SGS3 i kad plaćaš i kad nosišMeni se uopšte ne svidja telefon. Nexus (i SGS2) su mi nekako vrh.
http://www.univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=1320
Ako ovo procita chuckie, slagirace se.nermin.padez wrote:Da, to ti je Google-ov telefon. Cisti Android, najoptimizovaniji, najbolje radi, uvijek dobijas prvi update, nema kasnjenjamostarurscu wrote:jel na ovaj model mislis?nermin.padez wrote:Moraš imati dubok dzep za SGS3 i kad plaćaš i kad nosišMeni se uopšte ne svidja telefon. Nexus (i SGS2) su mi nekako vrh.
http://www.univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=1320Pogledaj i SGS2 meni je extra...
http://www.univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=220
Samsung su ti najbolji u ovom trenutku vjeruj, kakav HTC, LG, Sony, Huawei....
da ne ostajem duzan NOKIA je tweetalanewphoenix wrote:

nermin.padez wrote:Brate moraš znati šta hoćeš (voliš). Ako dozvoliš da ti Chuckie bira telefon, na niske grane si spao (šalim se)
Moj ti je prijedlog SGS2 ili Nexus. *ebu kevu telefoni! Nexus jeste poveci, ali SGS3 je ogroman i to mi se jedino ne svidja![]()
670 KM na univerzalno ..jest , razlika je ogromna u cijeni ..kamera 5 megapiksela cini mi se..vukojebina wrote:Samo i ja da preporucim nexus, telefon *ebe kevu...pored njeg 4s je smijesan telefon...i naravno prednost nexusa ispred s3 je cijena naravno...nista losiji tel od s3, a razlika u cijeni ogromna...ja ga koristim vec 2-3 mjeseca, i malo je rec da sam prezadovoljan...jos nijedne mane mu nema...
U ruci uopce nije ogroman. Pravo "sjedne" u dlan i nije kao da drzis neku plocunermin.padez wrote:Brate moraš znati šta hoćeš (voliš). Ako dozvoliš da ti Chuckie bira telefon, na niske grane si spao (šalim se)
Moj ti je prijedlog SGS2 ili Nexus. *ebu kevu telefoni! Nexus jeste poveci, ali SGS3 je ogroman i to mi se jedino ne svidja![]()
Ako ti je ruka k'o lopata onda nije problemLONGMAN wrote:U ruci uopce nije ogroman. Pravo "sjedne" u dlan i nije kao da drzis neku plocunermin.padez wrote:Brate moraš znati šta hoćeš (voliš). Ako dozvoliš da ti Chuckie bira telefon, na niske grane si spao (šalim se)
Al' se onda ne vidi od rukeChuckie wrote:4S taman stane u ruku.
Bolji je SGS3 po specifikacijama, NExus nema FM RAdio, microSD...vukojebina wrote:Da..to sam i ja govorio cijelo vrijeme, malo je 5 megapixela, dok nisam uzeo telefon u ruke i napravio par slika...posle je bilo potpuno jasno da cu taj tel uzet...po meni, jedina mana sto nema slot za memorisku karticu...
Haha kralju lud si ocam'brazzo19 wrote:vezano za to uletim neki dan u neki "hendi sop" na Ferhadiji tacnije dole ispod čevapare "Sport" nije fontele nego nekako drugacije se zove i sad vidim puno raje i stoji lik do vrata radnik i udjem reko vozdra sta mai i tako to moze pitanje kae cire care reko , koliko bi morao doplatit para za s3 imam s1 u odlicnom stanju imam mu tacno godina i 2 mjeseca bez ogrebotine bez icega nikad nije ispao ( sto i jest tako ) stalno stoji u silikonskoj fotroli cuvam ga bas , kae daj da vidim , i sad vadi ga iz fotrole nesto kao prstom prelazi preko coskova i na coskovima vise od prljavstine sto se nakupila malo kao on ono gleda kaze vidis kako je izgreban nije bas nov ocuvan i sere li sere a ja pozelenio od muke i reko ja njemu koliko para jos za nov s3 gleda on ono kao razmislja kaze telefon i jos nekih 570 km za nov s3 , a s3 kod njega za kes kosta meni se cini 950 ili 940 nisam siguran , gledam ja njega nako vec mi para izlazi iz usiju reko ok trzem mu svoj mob vratim u silikonsku trenerkicu pomilkim po onom znaku samsung i vratim u dzep i mislim se e neces dobri moj otici u ruke ovoga lopova i lihvara i izadjem iz radnje . Cuj telefon i jos 570 km pa jel on dobar , pa radje cu onda skupljat pare i kupit nov s3 ili s2 a ovaj cu ostavit ili poklonit , iznervira me bezveze jedva sam pojeo 15 cevapa kod Mrkve poslije koliko sam se iznervirao
Pa covjek ti je trazio realnu doplatu. Tvoj telefon je procjenio na 380-400KM koliko i vrijedi. Muka mi je od tih procjenjivanja od raznoraznih likova sto sa PIK-a sto sa radnje. Hoce dzaba skoro da mu ga das, ponudi ti 100KM najmanje od cijene, a kad kupujes to naglasi kao nov, starmjesec dana, malo koristen, odes na lice mjesta izgreban, nema ni garancije, ni kutije, jedva i punjac nabaviobrazzo19 wrote:vezano za to uletim neki dan u neki "hendi sop" na Ferhadiji tacnije dole ispod čevapare "Sport" nije fontele nego nekako drugacije se zove i sad vidim puno raje i stoji lik do vrata radnik i udjem reko vozdra sta mai i tako to moze pitanje kae cire care reko , koliko bi morao doplatit para za s3 imam s1 u odlicnom stanju imam mu tacno godina i 2 mjeseca bez ogrebotine bez icega nikad nije ispao ( sto i jest tako ) stalno stoji u silikonskoj fotroli cuvam ga bas , kae daj da vidim , i sad vadi ga iz fotrole nesto kao prstom prelazi preko coskova i na coskovima vise od prljavstine sto se nakupila malo kao on ono gleda kaze vidis kako je izgreban nije bas nov ocuvan i sere li sere a ja pozelenio od muke i reko ja njemu koliko para jos za nov s3 gleda on ono kao razmislja kaze telefon i jos nekih 570 km za nov s3 , a s3 kod njega za kes kosta meni se cini 950 ili 940 nisam siguran , gledam ja njega nako vec mi para izlazi iz usiju reko ok trzem mu svoj mob vratim u silikonsku trenerkicu pomilkim po onom znaku samsung i vratim u dzep i mislim se e neces dobri moj otici u ruke ovoga lopova i lihvara i izadjem iz radnje . Cuj telefon i jos 570 km pa jel on dobar , pa radje cu onda skupljat pare i kupit nov s3 ili s2 a ovaj cu ostavit ili poklonit , iznervira me bezveze jedva sam pojeo 15 cevapa kod Mrkve poslije koliko sam se iznervirao
Ako zenska mrsava ruka moze biti k'o lopataSorel wrote:Ako ti je ruka k'o lopata onda nije problemLONGMAN wrote:U ruci uopce nije ogroman. Pravo "sjedne" u dlan i nije kao da drzis neku plocunermin.padez wrote:Brate moraš znati šta hoćeš (voliš). Ako dozvoliš da ti Chuckie bira telefon, na niske grane si spao (šalim se)