Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bas se ne razumijem u ovo
Ima jos godinu i 10mjeseci garanciju iz KimTeca
Pa nije ni to problem:
1. pomoću odina vratiš posljednji stock ROM,
2. pomoću triangle away aplikacije resetuješ binary counter (ono što serviseru govori da li je ikada flešan custom rom i/ili odrađen root uređaja)
3. zajebeš levate i vratiš garanciju!
Ovo nedavno odradio na burazovom fonu prije nego će u servis u kimtec! Problem je bio hardverski, custom ROM je radio bez problema ali za svaki slučaj sam mu vratio garanciju "ofišl"!
Smorise me ove price o baterijama.. kupi jarane 3310 i uzivaj u bateriji 5 dana, igraj snake i suti.. a ovako neces imati fb, viber, google, youtube, gmail.. itd.. eto.. nece trositi ako ga vazdan ne drzis u ruci.. moze izdrzati 24h.. dovoljno.. kad legnes spavati, ukljuci da se puni i sova
Na custom romu sam android touchwiz 4.3. Sve mi super radi osim kad izlazim iz nekih zeskih aplikacija (browsera,gallery nekih igrica), cijeli home screen se reloadira, neatanu ikone pa se ponovo pojave, to me pravo nervira. Znam da je to zbog memorije, al ima li neki fix za to?
Neki dan mi je ispao telefon, i nije puklo staklo niti ima ostecenja na njemu ali displey mi je otisao skroz, sve mi je crno i ne vidim nista.. Kapacitivne tipke pored home buttona nisu radile par sati nakon sto mi je ispao a onda su opet pocele "fercerati". i da, touch screen radi odlicno.. Eh sad, interesuje me , moze li se zamijeniti samo display, ili mora kompletna prednja strana i sve sto je ukljuceno u to ( cijena je oko 200+ KM ) Ako se mora mijenjati kompletno, kod koga mi je najjeftinije u gradu to da popravim ?
Giovanni wrote:Neki dan mi je ispao telefon, i nije puklo staklo niti ima ostecenja na njemu ali displey mi je otisao skroz, sve mi je crno i ne vidim nista.. Kapacitivne tipke pored home buttona nisu radile par sati nakon sto mi je ispao a onda su opet pocele "fercerati". i da, touch screen radi odlicno.. Eh sad, interesuje me , moze li se zamijeniti samo display, ili mora kompletna prednja strana i sve sto je ukljuceno u to ( cijena je oko 200+ KM ) Ako se mora mijenjati kompletno, kod koga mi je najjeftinije u gradu to da popravim ?
moraš komplet zamijeniti lcd i touch...
imao sam reparirane -150,00 KM ...
ima se kod nas kupiti u anki na stupu (mislim da ima i u robotu u hrasnom, ali oni valjda nabavljaju iz anke), ali je sve kinesko. ja probao 3, ne radi ni jedan. kontam sad naruciti sebi orginal, jer sam citao da dosta ovih kineskih ne radi.
ima se kod nas kupiti u anki na stupu (mislim da ima i u robotu u hrasnom, ali oni valjda nabavljaju iz anke), ali je sve kinesko. ja probao 3, ne radi ni jedan. kontam sad naruciti sebi orginal, jer sam citao da dosta ovih kineskih ne radi.
Sta god pokusam otvoriti preko web-a daje mi opciju da skinem aplikaciju "mobogenie market" wtf ??? Znaci ni jednu sliku link ne mogu otvoriti vise nego me automatski salje da skinem ovu aplikaciju ? STa da radim ?
Koshpa wrote:Sta god pokusam otvoriti preko web-a daje mi opciju da skinem aplikaciju "mobogenie market" wtf ??? Znaci ni jednu sliku link ne mogu otvoriti vise nego me automatski salje da skinem ovu aplikaciju ? STa da radim ?
I mene to nervira, al se meni ne prikazuje bas na svakoj stranici, jedino kad skidan crack aplikacije
Koshpa wrote:Sta god pokusam otvoriti preko web-a daje mi opciju da skinem aplikaciju "mobogenie market" wtf ??? Znaci ni jednu sliku link ne mogu otvoriti vise nego me automatski salje da skinem ovu aplikaciju ? STa da radim ?
Vjerovatno si pokupio neki "virus" kad si instalirao ilegalno skinute aplikacije. Zato samo PlayStore i vlastiti fajlovi .
Imam ovaj kabal, radi sve super 40KM
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Mislim da ne može svaki kabal, nego mora biti baš da podržava taj mobitel. Ja sam već naručio preko ebay-a, ali nije za galaxy nego za nexus, oko 12$ košta.