Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljiljanaljiljana wrote:Molim vas dobila sam SAMSUNG S3 prije tri dana, a prije togas am korisitla NOKIU od kad znam za mobilne, poslednja je bila N97 MINI. Samsung, android i sve to ok, nije lose, ali mi fali jedna stvar iz NOKIINOG sistema, a to su profili, ondnosno mogucnost da u profilu napravis da ti taj profil zvoni za samo jednu grupu iz imenika, asvi ostali su su silent , i sve poruke na silent.
Pokusala sam da nadjem neku aplikaciju u storu, nema, pokusala sve moguce u telefonu nema to. POMOCCCCCC molim vas, da li znate za neku aplikaciju, ili neku caku u telofonu treba mi to jednostavno sam naviknuta...Treba mi mogucnost kad dodjem kuci i hocu da ugasim zvono telefona, za sve brojeve iz imemenika ili nepoznate, osiam za 3 broja, kojima se morma uvijek javiti, cak i ako spavam......HVALAAAAAA
Odes u Settings i tamo ces naci opciju Blocking mode. Unutar nje imas mogucnost napraviti sve sto zelis. Ako opcije nekim slucajem nema, isntaliraj Kies i uradi update telefona na Android 4.1.2. Nakon nadogradnje ce se pojaviti opcija.
Sarayman wrote:Kao vjerni pristalica SGS serije, slazem se da iPhone ima kvalitetnije kuciste i stabilniji OS. Medjutim od 3 najbitnije stvati na mobitelu, a tu su ekran, procesor i OS, SGS vodi u dvije. Bolji mu je ekran, sposobniji procesor ali i mnogi drugi aspekti. Tako je SGS generalno do sada uvijek bio bolji od iPhona. Morate i vi nas shvatiti. : )
meni je iPhone bolji, procesor je bolji samo na papiru
igre, aplikacike sve to fluidnije radi nego na SGS
al karina os ogranicen do bola
Sent from my Brain using Tapatalk
Slažem se, jabuka je samo nadmoćna u tim igrama, dok je u gotovo svemu ostalome kako kažeš ograničena i to kao 'balkon' u odnosu na android.
E kupih i ja ovo cudo Necu ga hvaliti jer je suvisno.
Par pitanja, s obzirom da sam novi na ovom polju. Interesuje me da li je potrebna ona procedura kod prvih par punjenja baterije, da se skroz isprazni pa onda puniti 12 sati? Neko kaze treba, neko ne. Citao sam da to kod novih mobitela nije potrebno....
I koliko vi inace punite bateriju? Samo dok napuni 100% ili ostavite duze?
sto se tice tog "formiranja" baterije, to se prestalo koristit prije 7-8 godina..znaci apsolutno nista nije potrebno radit sto se toga tice.. normala od prvog dana sa bilo kojim telefonom... takodje je potpuno svejedno kolko dugo ces punit bateriju, da li samo do 100% ili jos par sati posle toga ce bit na punjacu...
pinokio04 wrote:Raja, buraz mi ima problem sa s 3, kupio je nov s3, prije 15 dana, međutim ima problem sa otvaranjem imenika u smislu da mu treba 3-4 sekunde da otvori imenik, i slijedeća stvar je da ima recimo problem na quadrant testu svaki dan mu uradim test , pa mu pokazuje rezultat od 3900 bodova što je jako malo, dok recimo sestrin HTC ONE X redovno na quadrant testu pokazuje oko 6400 bodova.
Inače na samsungu je android 4.1.1.
I na htc one x je 4.1.1
Zna li neko u čemu je problem , zašto samsung pokazuje tako malo bodova svaki puta???
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Sinak imao sam ja 8 mjeseci HOX, znam vrlo dobro razlike izmedju 2 telefona ako to pokusavas da docaras. Mada je tebi glavna poenta sprdati ljude. Ali i pored toga reci cu ti da se kvaliteta kamere, izdrzljivost baterije, podrska samsung-htc ne moze porediti.. To su samo tri kljucne stvari gdje je samsung 3 puta jaci. Da ne pricamo o konstantnom blokiranju HOX-a, laganju, ma znas ti najbolje, koristis taj 4 najbolji telefon na svijetu. Predji na numero uno
Meni su najgori ovi sto postavljaju ove suhoparne testove, kakve razlike ima jel ima 6400 iil 5900 poena, u praksi, gdje ti to osjetis? Mom starom HTC Desire HD leti. Na gingerbred-u, covjeku baterija traje 5 (PET) dana! To hoce li otvoriti stranicu za 2.8 ili 2.89 sekundi je bas bitno u PM....
photomag wrote:gdje u sarajevu se mogu nabaviti mape za S3 (one koje skinem na mobitel i mogu pretrazivati GPS bez konekcije na mobilnu mrezu ili wireless) i po kojoj cijeni, ako ko zna?
photomag wrote:gdje u sarajevu se mogu nabaviti mape za S3 (one koje skinem na mobitel i mogu pretrazivati GPS bez konekcije na mobilnu mrezu ili wireless) i po kojoj cijeni, ako ko zna?
Ili otvoriš google maps, odrediš neko područje, odeš u meni i "make awailable offline", samo google maps je neprecizan za BiH, tako da osmand preporučujem za ovu našu džamahiriju, dok za evropu itekako razvaljuje google maps!
Ili otvoriš google maps, odrediš neko područje, odeš u meni i "make awailable offline", samo google maps je neprecizan za BiH, tako da osmand preporučujem za ovu našu džamahiriju, dok za evropu itekako razvaljuje google maps!
Samo da potvrdim i ja koristim osmand i odlican je i detaljan
Rob_Atl wrote:Jel' ovo vec s4 u martu izlazi , neki dan tek uzeo s3 cc
Da 14.Marta
The announcement is said to focus heavily on features over pure specs, apparently the jump from the S III to the S IV will be "larger" than that of the II to the III.
Od prosle sedmice mi skoro svaki sat izbaci error SD kartice, kao unexpectedly unmount, pa sam je vadio i pono stavljao, formatirao, itd.. fazon je sto je nova kartica.. je li se nekome ovo desavalo?
Posto samo od samog pocetka na kuhanom Mikeovom Android Revolutionu HD (trenutna verzija 22.1), tek nedavno sam vidio da je konacno i za BH Telecom (vjerovatno zadnji na planeti) izasao 4.1.2. update.
Ako je neko na BHT stocku bas me interesuje kakvi su vasi utisci oko fluidnosti roma