Radio na mobitelu?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

febo_acm

#26 Re: Radio na mobitelu?

Post by febo_acm »

Šta vas boli neka stvar što neko ima za mobitel od milju, a nema mobilni internet...
Djubre_

#27 Re: Radio na mobitelu?

Post by Djubre_ »

Zhìxin wrote:Šta vas boli neka stvar što neko ima za mobitel od milju, a nema mobilni internet...
Vala bas nek si im rekao. Kad mi pocnu ovakve price pricati poludio bih odmah. Ima tel od milju km a nema za kafe.. kupio bmw-a a ne moze ga natociti..

Sto vas boli k?

Nisam se uopste pronasao ni u jednom komentaru. Imam tel imam kredit. I nije prob upaliti taj radio sto trosi sa racuna. Ali zasto? Zasto nema aplikacija ta? Nekad ce trebati.

Kako pojedini volite pametovati to je cudo jedno.

@fatality, slazem se. Ali k me zaboli i za takve.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Last edited by Djubre_ on 10/12/2013 15:52, edited 1 time in total.
Djubre_

#28 Re: Radio na mobitelu?

Post by Djubre_ »

Dupli. Jbg zaglavi
jahh

#29 Re: Radio na mobitelu?

Post by jahh »

Kako ljudi koriste Smartphone bez neograničenog interneta :D. Čak i u BiH je to sad jeftino.
shiljak

#30 Re: Radio na mobitelu?

Post by shiljak »

OMG, sve da je besplatan internet, ne da mi se wifi palit, aplikaciju porećati neku ljevu i sporo prebacivati sa jedne stanice na drugu.

I opet i da sve brzo fercera, ne dođe neka standardna aplikacija za internet radio, nego moraš sam da se snalaziš :-D
Djubre_

#31 Re: Radio na mobitelu?

Post by Djubre_ »

Fazon je sto je ovdje upitanju radio, a prica se o nekim parama.

To ti je isto kad vidis klix objavio nesto o sportu, a u komentarima politiku samo vidis i 92 godinu. Pa dokle to vise preseravanje.

Neko se voli obuci, a zao mu jest trosit pare na restorane hodanje itd. A neko voli hodanje, a zao mu se obuci.. a jbte odmah bi temu ignorisao.

Daj samo da ga zabijemo jedan drugom. To smo mi nazalost.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
jahh

#32 Re: Radio na mobitelu?

Post by jahh »

shiljak wrote:OMG, sve da je besplatan internet, ne da mi se wifi palit, aplikaciju porećati neku ljevu i sporo prebacivati sa jedne stanice na drugu.

I opet i da sve brzo fercera, ne dođe neka standardna aplikacija za internet radio, nego moraš sam da se snalaziš :-D
Pa ne mroas nista paliti, 3G stoji stalno ukljucen ako imas neogranicenu potrosnju podataka, odnosno fair use kod nas.
Sarayman

#33 Re: Radio na mobitelu?

Post by Sarayman »

3G signal, i inače mobilni internet je najjači u gradu. Ovdje mnogi od vas ne kontaju da nikakav 3G ne postoji na mnogim lokacijama oko grada, pa sve i da imaš flat mobilni internet, nikad ti ljudi neće poslušati radio bez integrisanog FM radia u telefon. Oni pored mobitela od milju moraju imati tranzistor u džepu. Da nije tužno, bilo bi smiješno.
Ironman1921

#34 Re: Radio na mobitelu?

Post by Ironman1921 »

Mogu li se slušati naše stanice na radiu,evo ja sam iz Hrvatske,a htio bih sa mobitela slušati radio stanice sa područja Sarajeva,Zenice...
doff

#35 Re: Radio na mobitelu?

Post by doff »

Ironman1921 wrote:Mogu li se slušati naše stanice na radiu,evo ja sam iz Hrvatske,a htio bih sa mobitela slušati radio stanice sa područja Sarajeva,Zenice...
Možeš ali preko internet radija, pomoću raznih aplikacija.
Post Reply