Radio na mobitelu?
Moderator: Benq
-
febo_acm
#26 Re: Radio na mobitelu?
Šta vas boli neka stvar što neko ima za mobitel od milju, a nema mobilni internet...
-
Djubre_
#27 Re: Radio na mobitelu?
Vala bas nek si im rekao. Kad mi pocnu ovakve price pricati poludio bih odmah. Ima tel od milju km a nema za kafe.. kupio bmw-a a ne moze ga natociti..Zhìxin wrote:Šta vas boli neka stvar što neko ima za mobitel od milju, a nema mobilni internet...
Sto vas boli k?
Nisam se uopste pronasao ni u jednom komentaru. Imam tel imam kredit. I nije prob upaliti taj radio sto trosi sa racuna. Ali zasto? Zasto nema aplikacija ta? Nekad ce trebati.
Kako pojedini volite pametovati to je cudo jedno.
@fatality, slazem se. Ali k me zaboli i za takve.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Last edited by Djubre_ on 10/12/2013 15:52, edited 1 time in total.
-
Djubre_
#28 Re: Radio na mobitelu?
Dupli. Jbg zaglavi
-
jahh
#29 Re: Radio na mobitelu?
Kako ljudi koriste Smartphone bez neograničenog interneta
. Čak i u BiH je to sad jeftino.
- shiljak
#30 Re: Radio na mobitelu?
OMG, sve da je besplatan internet, ne da mi se wifi palit, aplikaciju porećati neku ljevu i sporo prebacivati sa jedne stanice na drugu.
I opet i da sve brzo fercera, ne dođe neka standardna aplikacija za internet radio, nego moraš sam da se snalaziš
I opet i da sve brzo fercera, ne dođe neka standardna aplikacija za internet radio, nego moraš sam da se snalaziš
-
Djubre_
#31 Re: Radio na mobitelu?
Fazon je sto je ovdje upitanju radio, a prica se o nekim parama.
To ti je isto kad vidis klix objavio nesto o sportu, a u komentarima politiku samo vidis i 92 godinu. Pa dokle to vise preseravanje.
Neko se voli obuci, a zao mu jest trosit pare na restorane hodanje itd. A neko voli hodanje, a zao mu se obuci.. a jbte odmah bi temu ignorisao.
Daj samo da ga zabijemo jedan drugom. To smo mi nazalost.
To ti je isto kad vidis klix objavio nesto o sportu, a u komentarima politiku samo vidis i 92 godinu. Pa dokle to vise preseravanje.
Neko se voli obuci, a zao mu jest trosit pare na restorane hodanje itd. A neko voli hodanje, a zao mu se obuci.. a jbte odmah bi temu ignorisao.
Daj samo da ga zabijemo jedan drugom. To smo mi nazalost.
-
jahh
#32 Re: Radio na mobitelu?
Pa ne mroas nista paliti, 3G stoji stalno ukljucen ako imas neogranicenu potrosnju podataka, odnosno fair use kod nas.shiljak wrote:OMG, sve da je besplatan internet, ne da mi se wifi palit, aplikaciju porećati neku ljevu i sporo prebacivati sa jedne stanice na drugu.
- Sarayman
#33 Re: Radio na mobitelu?
3G signal, i inače mobilni internet je najjači u gradu. Ovdje mnogi od vas ne kontaju da nikakav 3G ne postoji na mnogim lokacijama oko grada, pa sve i da imaš flat mobilni internet, nikad ti ljudi neće poslušati radio bez integrisanog FM radia u telefon. Oni pored mobitela od milju moraju imati tranzistor u džepu. Da nije tužno, bilo bi smiješno.
- Ironman1921
#34 Re: Radio na mobitelu?
Mogu li se slušati naše stanice na radiu,evo ja sam iz Hrvatske,a htio bih sa mobitela slušati radio stanice sa područja Sarajeva,Zenice...
-
doff
#35 Re: Radio na mobitelu?
Možeš ali preko internet radija, pomoću raznih aplikacija.Ironman1921 wrote:Mogu li se slušati naše stanice na radiu,evo ja sam iz Hrvatske,a htio bih sa mobitela slušati radio stanice sa područja Sarajeva,Zenice...