Pročišćivač zraka - Iskustva i preporuka

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Danguba

#151 Re: Pročišćivač zraka - Iskustva i preporuka

Post by Danguba »

https://www.amazon.com.be/dp/B0F7RPDTJ5 ... e141da32aa

Image

Ovaj sve cisti, grije, hladi... Malo je skuplji ali vrijedi.

Ima i onaj skupljac vlage, slican ovome samo ima posudu ispod.
suspect_zero

#152 Re: Pročišćivač zraka - Iskustva i preporuka

Post by suspect_zero »

gentoo wrote: 28/11/2024 10:51 Najbolji je onaj kod kojeg ti nabavka zamjenskog filtera nece biti nemoguca misija i nece kostati arm and leg (Philips npr.). Kad kupujete prociscivace valjda kontate da je to nesto poput auta.. moras bar mali servis godisnje uraditi :mrgreen:

Koliko sam ja upratio Xiaomi ima uvijek (iako malo djeluji i oni skupi s obzirom da uredjaj bude 300 a filter 80) a ima i onaj Beuer koji isto djeluje OK i pismeno.

Ikea ima dizajnerski zanimljive uredjaje (iako istina ne efikasne kao ovi kvadratni komadi plastike) i filtera uvijek ima i jeftini su

Kod nas taj Bauer evo 3 sezona (mozda i 4-ta) u oktobru ga vadimo iz kutije i do aprila. Filter u bbi kupi muz svake godine oko 80 KM, svake hefte ga usisa jer se fakat nakupi prašine. Ja zadovoljna, sto kaze nepas buka bi me izludila da mi je tamo gdje spavamo, ne mogu ni ja otkucaj sata ako mi se uvrti u mozak. Drzimo ga u dnevnom/kuhinja gdje zapalimo i miris hrane dopire, pred spavanje nastimam tajmer na 2 sata i mjera. Meni se svidja dizajn jer je ko kutijica neka, ne smeta oblikom da bih ga obarala kad sta čistim okolo.
Digla_da_kreci

#153 Re: Pročišćivač zraka - Iskustva i preporuka

Post by Digla_da_kreci »

ucenik1234 wrote: 02/01/2025 10:26 https://www.ekupi.ba/bs/Ku%C4%87anski-a ... K000364203

Valja li cemu ovaj preciscivac?
Imam ja taj i odlican mi je evo vec par godina, drzim ga u spavacoj sobi i upalim po potrebi pred spavanje da procisti zrak, stvarno nemam zamjerke, samo zamijenim filter s vremena na vrijeme ovisno koliko ga koristim i to je to.
Post Reply