kada pokusam startati excel pojavi mi se prozor u kojem pise da nemam
SKU011.CAB.koristim office 2003 i pri update-u mi se javio taj problem.da bih ga otklonio moram imatio originalni cd rom ( a ja ga nemam).da li neko ima i da li mi moze poslati taj file na mail adresu.unaprijed zahvalan
PROBLEM SA EXCEL-OM
Moderator: Benq
-
Apos
#2 Re: PROBLEM SA EXCEL-OM
Koristim isti office, istina bez ikakvih updatea i dodataka. U pitanju je verzija sa svim pratećim programimaVisio, Project itd. File koji si spomenuo nema kod mene.taxi_driver wrote:kada pokusam startati excel pojavi mi se prozor u kojem pise da nemam
SKU011.CAB.koristim office 2003 i pri update-u mi se javio taj problem.da bih ga otklonio moram imatio originalni cd rom ( a ja ga nemam).da li neko ima i da li mi moze poslati taj file na mail adresu.unaprijed zahvalan
-
neko iz mase
#4 Re: PROBLEM SA EXCEL-OM
taj fajl se nalazi na cd-u koji koristis za instalaciju, ili u jednom od .cab arhiva. Microsoft koristi .cab ekstensiju kao zamjenu za .zip, inace je isti fazonApos wrote: Koristim isti office, istina bez ikakvih updatea i dodataka. U pitanju je verzija sa svim pratećim programimaVisio, Project itd. File koji si spomenuo nema kod mene.