E , Uzeo sam novu mb plocu Asus p4p800 i procesor 2.4 intel celeron , imam Asusovu Gforce Fx 5200 , i 512 rama , dva maxtorova diska od po 40 gB.
Sve radi u najboljem redu , ali kad pokusam pokrenut Medal of Honor PA , ili Nfs Underground 2 , uopste nemoze da udje u igru. Konfiguracija moja je dovoljna za pokretanje , al nece.
Probo sam i graficku i ram na drugom, malo slabijem racunaru i radi. Probo sam 10 razlicitih drajvera za graficku i nece , formatiro disk , probo i service packove , obadva , novi intelov drajver za chipset.
Sta jos da probam prije nego sto ga nabijem nogom.
Hvala!!
Problem + POmoc?!!
Moderator: Benq
-
BigusDickus
Ako si nesto petljao po BIOS-u ("overclockao"), vrati sve na "Default"...
Windows XP SP2 (uz SP2 ti dodje DirectX 9.0c) -> svi dirveri (najnoviji i po mogucnosti "Signed") -> neki antivirus...
Kod instalacije windowsa otkaci sav hardware, koji ti nije neophodan (USB uredjaje posebno...skener, printer...), ako imas UPS povezan na masinu RS-232 kablom (onaj 9-pinski prikljucak), otkaci i to...
Ima toga jos, ali ovo je osnovno... Sretno
Windows XP SP2 (uz SP2 ti dodje DirectX 9.0c) -> svi dirveri (najnoviji i po mogucnosti "Signed") -> neki antivirus...
Kod instalacije windowsa otkaci sav hardware, koji ti nije neophodan (USB uredjaje posebno...skener, printer...), ako imas UPS povezan na masinu RS-232 kablom (onaj 9-pinski prikljucak), otkaci i to...
Ima toga jos, ali ovo je osnovno... Sretno