Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E znam ja gdje cu se ja obraditi za pomoc. Ovdje vazda ima pametne raje.
Elem, radi se o ovome.. Nakon sto sam instalirala neki program za skrivanje IP adrese (Hide IP, tako se zove), pa ga opet deinstalirala, pojavio se problem sa Firefoxom. Naime, on je jos uvijek zadrzao adresu proxy servera i preko njega se kaci na internet. A posto je taj proxy negdje u Kini , konekcija je dibi-dus usporena. U opcijama sam nasla gdje se brise adresa proxija, ali se on svaki put kad startam Firefox opet pojavi.
Ima li ko pametno rjesenje za ovo? Hocu li morati reinstalirati Firefox? Odakle on vadi taj proxy da mu tamo dohakam?
Toliko, pa pomozite. I unaprijed hvala!
Ako ništa od toga ne upali vidi u kontrol panelu da ti windows nije sačuvao taj kineski proxi pa ga sad koristi ko svoj!!Pokušaj prvo to gore navedeno pa onda fino u kontrol i na internet opcije!!
Ja vam fino zborim da sam doticni program Hide IP deinstalirala, ocistila registar i sve fino uradila, ali proxy nece da nestane.
Hajd' probacu deinstalirati Firefox.