Prebacivanje podataka
Moderator: Benq
-
BAD_BLUE_BOY
#1 Prebacivanje podataka
Pozdrav svima.Zelio bih prebaciti podatke iz starog racunara koji radi u dos-u na drugi racunar(windows98) pa me interesuje kako bih to mogao?!Taj stari racunar ima com port i flopy.Mislio sam prebacivati fajl po fajl preko flopy-a ali predug proces.Da li neko ima ideju kako bih mogao to malo brze izvesti?
- AmADin_gospo
#2 Re: Prebacivanje podataka
osjedičeš s flopijem.
izvadi disk i prebaci ga na taj novi računar, ili ako imaš kabal za prebacivanje podataka preko paralelnog porta, pa povuci podatke preko njega. norton (total sada) commander je najbolje za to.
izvadi disk i prebaci ga na taj novi računar, ili ako imaš kabal za prebacivanje podataka preko paralelnog porta, pa povuci podatke preko njega. norton (total sada) commander je najbolje za to.
- xamp
#3 Re: Prebacivanje podataka
Mozes li nam reci otkud ti takva masina i za sta je koristis?
- AmADin_gospo
#4 Re: Prebacivanje podataka
pos kasa u nekoj piljari garant. il neki mali biro za finansije
- Qurajber
#5 Re: Prebacivanje podataka
BAD_BLUE_BOY wrote:Pozdrav svima.Zelio bih prebaciti podatke iz starog racunara koji radi u dos-u na drugi racunar(windows98) pa me interesuje kako bih to mogao?!Taj stari racunar ima com port i flopy.Mislio sam prebacivati fajl po fajl preko flopy-a ali predug proces.Da li neko ima ideju kako bih mogao to malo brze izvesti?
Izvadi HDD i priključi ga na drugi računar. Spasi šta hoćeš, odnosno prebaci sve na taj drugi računar. Ali ako si mislio prebacit program koji radi u dos-u, i da ti radi na drugom računaru, to neće moći....