Dali je moguće, i ako jeste kako povratiti izbrisani podatak na komp.
(Čuo sam da postoje neki programi koji to omogućavaju)
HELP!
Povratak podataka!
Moderator: Benq
-
Sarafcina
#2 Re: Povratak podataka!
dakos wrote:Dali je moguæe, i ako jeste kako povratiti izbrisani podatak na komp.
(Èuo sam da postoje neki programi koji to omoguæavaju)
HELP!
imas ih more .... unerase, undelete ... active data recovery ... (proguglaj ove tremine... dobices more toga)
ali pitanje je kada je obrisan i koliko je racunar koristen nakon toga. dali vracas sa hard diska ili nekog medija .... da li si obrisao ili je nesto "crklo"
uglavnom, ako je nesto jako bitno, ugasi racunar, nemoj ga paliti nikako i zovi nekoga ko se time bavi
-
b0sAnChE
-
dakos
#4 Pojašnjenje
Historija problema.
Otvorio sam novi account na računaru, a onaj postojeći sam poslije toga izbrisao, a slike koje su bile u mydocumentsu prvog accounta su nestale (izbrisane).
Meni trebaju upravo te slike. NAPOMENA: računar skoro kupljen!
Stoga hvala ti, pokušaću downloadovati neki programčić.
Otvorio sam novi account na računaru, a onaj postojeći sam poslije toga izbrisao, a slike koje su bile u mydocumentsu prvog accounta su nestale (izbrisane).
-
hitman05
#5 Re: Pojašnjenje
Pokusaj se logovati kao administrator, tada bi trebao moci pristupati svemu na kompu.dakos wrote:Historija problema.