Molim sve ako znaju gdje mogu naci servis za PRESTIGIO PAP5044 displej mi pukao i koliko kosta?
Problem je u tome sto je pukao u lijevom cosku ,sve ima slike i sve al nemogu da ga tacem otkljucam
unaprijed hvala........
POMOC ZA PRESTIGIO PAP5044
Moderator: Benq
-
sarajlija1971
#2 Re: POMOC ZA PRESTIGIO PAP5044
Pa odnesi ga majstore na bilo koji Prestigio prodajni stand (Konzum - bivsi Merkator, Interex, BBI Centar, ALTA Centar) i pitaj ljude. Koliko znam, ovlasteni servis im je negdje u krugu Zice, iza RTV doma. Ovo sve vazi ako si u Sarajevu. Ako nisi, navrati u Sarajevolaki@ wrote:Molim sve ako znaju gdje mogu naci servis za PRESTIGIO PAP5044 displej mi pukao i koliko kosta?
Problem je u tome sto je pukao u lijevom cosku ,sve ima slike i sve al nemogu da ga tacem otkljucam
unaprijed hvala........
-
laki@
#3 Re: POMOC ZA PRESTIGIO PAP5044
Hvala a nisam iz Sarajeva,sad sam trazila po internetu i u stvari nije do displeja vec do tac stakla,i na pika.ba sam trazila ali za prestigio nema tac staklo al ipak hvala Vam...nadam se da ce mi jos neko odgovoriti za sad gdje da nabavim tac staklo.......
- mayab
#4 Re: POMOC ZA PRESTIGIO PAP5044
ASBIS je ovlasteni servis za prestigio, dakle kontaktiraj njih http://www.asbis.ba/