Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jajane, ukucaš na guglu model i vidiš mnogo iskustava korisnika.
Biseru procitaj sta sam napisao. Nisam covjeku rekao da kupi LED Tv nego da kupi LED jer se zna na sta mislim, ili pojedincima kao sto si ti treba nacrtat. Za razliku od tebe koji se kunes u plazmu zato sto je ti imas, ja imam i jedno i drugo. Cinjenica da je kod plazme bolja slika al sta mi to vrijedi, kad mi u dnevnom boravku moze zamjeniti ogledalo. Zato je prebacena u spavacu a sad je u dnevnom "LED Tv"
Na plazmi jest ljepsa slika al meni je smetao taj odsjaj i zato je zamjenjena. Za gledanja navece ok, al po dani, pogotovo ako je okrenuta prema prozoru patnja ziva
ima li ko kakav dobar TV za preporuciti, LED, velicina 47" ili cak 50", ne mora biti 3D..
ja se nesto dvoumim izmedju LG i Panasonic.
najprije sam se bio zagledo u ovu E6 seriju (npr. Panasonic 50" E6E - kosta oko 2100 KM), ali svugdje citam da ima uzak ugao gledanja..
a jedan trgovac mi je naprico da je Panasonic u BiH poprilicno komplikovan kad se radi u servisu i garanciji, pa mi je to nekako jos jedan negativan kriterij.. i on mi preporuci da pogledam LG..
Last edited by janje_ on 02/09/2013 11:26, edited 1 time in total.
janje_ wrote:ima li ko kakav dobar TV za preporuciti, LED, velicina 47" ili cak 50", ne mora biti 3D..
ja se nesto dvoumim izmedju LG i Panasonic.
najprije sam se bio zagledo u ovu E6 seriju (npr. Panasonic 50" E6E - kosta oko 2100 KM), ali svugdje citam da ima uzak ugao gledanja..
a jedan trgovac mi je naprico da je Panasonic u BiH poprilicno komplikovan kad se radi u servisu i garanciji, pa mi je to nekako jos jedan negativan kriterij.. i on mi preporuci da pogledam LG..
Iskustvo sa Panasonic servisom je za mene stvarno bilo ugodno - naime pokvarila mi se plazma stara 3,5 godina koja je bila pod garancijom i zbog neisplativosti popravke (nešto je bilo oko panela) dobio sam novi model... uglavnom pozitivno iznanadjen
mumi80 wrote:Na plazmi jest ljepsa slika al meni je smetao taj odsjaj i zato je zamjenjena. Za gledanja navece ok, al po dani, pogotovo ako je okrenuta prema prozoru patnja ziva
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
upravo tako, prirodnije boje, super slika ali je odsjaj (u odnosu na mat LCD) katastrofa ako svjetlo pada direktno na ekran...
VladaFBiH wrote:
Iskustvo sa Panasonic servisom je za mene stvarno bilo ugodno - naime pokvarila mi se plazma stara 3,5 godina koja je bila pod garancijom i zbog neisplativosti popravke (nešto je bilo oko panela) dobio sam novi model... uglavnom pozitivno iznanadjen
Imaju oni toga za bacanja, ne znaju sta ce sa tim posto im prodaja ne ide bas po planu
Ja ne znam o plazma flickeringu nista, a uporedo u dvije sobe gledam lcd i plazmu svaki dan. Snijeg je bijel na oba tv-a, ali na lcdu kad gledam sport uvijek gledam blur a ne predmete u pokretu.