[quote="arnes_king"][quote="nedimaha"][quote="arnes_king"][quote="nedimaha"]ali iskreno grafika na pc-u je neprikosnovena, cast svakome

[/quote]
Zast sad to pises odjednom ?
A obavezno za PS3 kupi Uncharted 3 pa onda tek pisi sta je grafika

[/quote]
samo konstatatacija nakon sto sam probao uncharted 3 demo koji ima jako dobru grafiku ali to ipak na pc-u izgleda ruku na srce mnogo bolje, ali to mi je normalno pa kompjuteri uvijek brze napreduju ali mnogo su skuplji[/quote]
Cek kazes na PC-u izgleda mnogo bolje ? Odkud uncharted 3 na PC-u ????
I Kompjuter ti napredniji ? Sa hardware-om starim 5-6 godina pokrece sve sto novi kompjuteri mogu tek s malo boljom grafikom, i to samo zato sto rade igre prvo za PC pa portuju na konzolu, a ove sto prave za PS3 zato im nema ravnih

a nijedan PC toliko star ne moze ni blizu toga uciniti kao PS3 s takvim rezultatom.
Sto se tice igrica, nikad ama bas nikada ne poredi konzolu koja je samo zbog toga napravljena sa PC-om

ima tu dosta stvari zbog cega to kazem

[/quote]
Uopste ne zelim da se raspravljam tj nije mi bila namjera da ulazim u raspravu, uncharted nisam rekao da ima na compu nego da bi bolje izgledao, sto se tice grafike PC je neprikosnoven, to je cinjenica, ovo ostalo se slazem

ovako das jednom pare i imas extra igre i grafiku par godina bez pomisli hoces li pokrenuti ili ne
dakle nemoj se nalaziti uvrijedjenim, ja samo dajem svoje misljenje

imao sam ja sve generacije playke i znam ja ponesto o tome svemu