PlayStation 3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Digla_da_kreci

#201 Re: PlayStation 3

Post by Digla_da_kreci »

adoking wrote:cekamo da neko definitivno potvrdi da je zaigrao nesto preko psn pa da ozezemo po komentarima :)
Vidis da se svi zadali :mrgreen: Ja sinoc odigrala partiju online :thumbup:
KPNCTNJAH

#202 Re: PlayStation 3

Post by KPNCTNJAH »

Lista besplatnih igara :

1. Dead Nation
2. LittleBigPlanet
3. Ratchet and Clank: Quest for Booty
4. inFamous
5. Wipeout HD + Fury

:roll:
naneljube

#203 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

Digla_da_kreci wrote:Sta ovo niko vise ne pise :lol:
@naneljube, haj posalji mi nik da te dodam :mrgreen: i imas li blutut da koju i progovorimo :mrgreen:
pa svi se uhvatili psn igraju, nik je isti ko i ovdje naneljube, ako kojim slucajem nema mjesta sibni mi poruku, pa cu obrisat nekog, uvjek ima onih koji nisu po 2-3 mjeseca online, sad trenutno igram, black ops, gt5, tek uzeo killzone3, imam jos par igrica koje neigram, imam i h-set, sve mape za cod...
pozzz
naneljube

#204 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

KPNCTNJAH wrote:Lista besplatnih igara :

1. Dead Nation
2. LittleBigPlanet
4. inFamous
5. Wipeout HD + Fury

definitivno wipeout, za mene, eventualno infamous...
mr.vujo

#205 Re: PlayStation 3

Post by mr.vujo »

Pitanje,
kupio ps3 prije par dana, šta trebam uraditi da se prijavim na PSN, da li je prvo potrebno dati podatke od kartice za plačanje ili....registrirao sam se kao korisnik al kad odem na PSN kaže da ne mogu sa svojim accountom, a nisam još dao podatke od kartice....
Hvala
adoking

#206 Re: PlayStation 3

Post by adoking »

mr.vujo wrote:Pitanje,
kupio ps3 prije par dana, šta trebam uraditi da se prijavim na PSN, da li je prvo potrebno dati podatke od kartice za plačanje ili....registrirao sam se kao korisnik al kad odem na PSN kaže da ne mogu sa svojim accountom, a nisam još dao podatke od kartice....
Hvala
za samu registraciju na PSN i igranje igrica online nije potrebno nikome dati broj kartice, tako da ti to definitivno nije problem....provjeri da li si dobro upisao sifru kad si se probao ulogovati...
adoking

#207 Re: PlayStation 3

Post by adoking »

KPNCTNJAH wrote:Lista besplatnih igara :

1. Dead Nation
2. LittleBigPlanet
4. inFamous
5. Wipeout HD + Fury

Kristijane, kako ide ovo sa besplatnim igrama, posto nisam najbolje upoznat sa ovim :)
KPNCTNJAH

#208 Re: PlayStation 3

Post by KPNCTNJAH »

Kad proradi PlayStation Store tu ces imati opciju da besplatno skines dvije od ovih pet igara s liste
njonjica

#209 Re: PlayStation 3

Post by njonjica »

KPNCTNJAH wrote:Kad proradi PlayStation Store tu ces imati opciju da besplatno skines dvije od ovih pet igara s liste
Znas li je li proradio PSStore?

Btw, kako da preko kompa konektujem svoju konzolu na net (cable net)?
Mogu li to uciniti samo sa mreznom karticom ili moram kupiti ruter?

Hvala :)
KPNCTNJAH

#210 Re: PlayStation 3

Post by KPNCTNJAH »

Store jos uvijek nije proradio i ne zna se jos uvijek kada ce tacno... bilo je najavljeno da ce proraditi krajem ovog mjeseca, ali eto nista jos uvijek... za konektovanje plejke na net ti je potreban mrezni kabal i ruter s vise ulaza za kompjutere da bi mogla koristiti net na ps3 i PC-u u isto vrijeme... nadam se da sam shvatio sta zelis :)
naneljube

#211 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

nije proradio, trebao bi nekad uskoro, a to malo "ugugulaj" mislim da je vecini preko rutera!!!
KPNCTNJAH

#212 Re: PlayStation 3

Post by KPNCTNJAH »

Proradio je PS Store, mozete skinuti igre
Digla_da_kreci

#213 Re: PlayStation 3

Post by Digla_da_kreci »

Kako da skinem mape, moze li se izbjeci placanje? :roll:
naneljube

#214 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

Digla_da_kreci wrote:Kako da skinem mape, moze li se izbjeci placanje? :roll:
nemoze, ja sam svake platio 12 funti, sa engleskog acc, posto je igra iz europe, narucim psn card preko e-baya, i kupim, druge nema...
Digla_da_kreci

#215 Re: PlayStation 3

Post by Digla_da_kreci »

Hvala :kiss:
naneljube

#216 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

Digla_da_kreci wrote:Hvala :kiss:
nema na cemu :-)
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#217 Re: PlayStation 3

Post by UnscarD »

KPNCTNJAH wrote:Store jos uvijek nije proradio i ne zna se jos uvijek kada ce tacno... bilo je najavljeno da ce proraditi krajem ovog mjeseca, ali eto nista jos uvijek... za konektovanje plejke na net ti je potreban mrezni kabal i ruter s vise ulaza za kompjutere da bi mogla koristiti net na ps3 i PC-u u isto vrijeme... nadam se da sam shvatio sta zelis :)
Naravno kablovi ti nisu potrebni ako je konektujes preko wirelessa koji ps3 ima ugradjen. Za povezivanje PC-a i PS3 preporucujem PC programcic PS3 media server jer je puno lakse i jednostavnije povezati PC sa njim.
njonjica

#218 Re: PlayStation 3

Post by njonjica »

UnscarD wrote:
KPNCTNJAH wrote:Store jos uvijek nije proradio i ne zna se jos uvijek kada ce tacno... bilo je najavljeno da ce proraditi krajem ovog mjeseca, ali eto nista jos uvijek... za konektovanje plejke na net ti je potreban mrezni kabal i ruter s vise ulaza za kompjutere da bi mogla koristiti net na ps3 i PC-u u isto vrijeme... nadam se da sam shvatio sta zelis :)
Naravno kablovi ti nisu potrebni ako je konektujes preko wirelessa koji ps3 ima ugradjen. Za povezivanje PC-a i PS3 preporucujem PC programcic PS3 media server jer je puno lakse i jednostavnije povezati PC sa njim.
Ima li sanse da PS3 povezem sa racunarom preko mrezne kartice?
KPNCTNJAH

#219 Re: PlayStation 3

Post by KPNCTNJAH »

UnscarD wrote:
Da, moze preko wirelessa, ali se preporucuje s kablom zbog stabilnosti veze...

sto se tice PS store-a ako imate vise PSN profila mozete sa svakog skinuti po 2 igre...
naneljube

#220 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

KPNCTNJAH wrote:
UnscarD wrote:
Da, moze preko wirelessa, ali se preporucuje s kablom zbog stabilnosti veze...

sto se tice PS store-a ako imate vise PSN profila mozete sa svakog skinuti po 2 igre...
probacu mada nevjerujem jer sam skinuo sa engleskog infamous, a na americkom mi pokazuje da sam ispuco jedan download...
KPNCTNJAH

#221 Re: PlayStation 3

Post by KPNCTNJAH »

Ja sam skinuo 4 igre s liste preko 2 profila.
shin

#222 Re: PlayStation 3

Post by shin »

Image
adoking

#223 Re: PlayStation 3

Post by adoking »

Što ste se svi ušutili??? Jel' to nemate vremena od online igranja :)

Je li iko skinuo one besplatne igrice sa PS Store??? Kakvi su utisci?
naneljube

#224 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

infamous i superstardust hd meni dobre, a skino sam i streets of rage 2 preko ps3 plusa, stara igrica sa sege 32bitna, al extra...
arnes_king

#225 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

Je li moguce da ovdje nema niko ko koristi CFW ??? :O

Ah sad sam prelistao malo temu i vidjeo da ima :)))

Ukoliko neko treba pomoci ili mu nesto nije jasno neka mi se javi spreman sam pomoci oko svega sto se tice PS3 ali prije toga neka pogleda ovu stranicu jer je daleko najbolja sto se tice svih novosti oko Playstation3, custom firmware-a i svega ostalog, a informacije su sve ispravne i nema laznih dojava za npr CFW 3.56+

http://www.ps3hax.net/

Imate a toj stranici takodje i dobar forum gdje ce vam ljudi oko svega pomoci ;D
Post Reply