PHP; MySQL; Java; HTML
Moderator: Benq
-
TourniqueT
#1 PHP; MySQL; Java; HTML
Potreabn hardCore codeworker...
stalni posao, plata, socijalno, zdravstveno i sve sto uz to ide...
portfolio listu mozete ostaviti u vidu linka ovdje...
U obzir uzimam samo ozbiljne ponude...
Obavezno odlicno poznavanje:
PHP; MySQL; Java; HTML
Pozeljno:
ActionScript; ASP, NET
stalni posao, plata, socijalno, zdravstveno i sve sto uz to ide...
portfolio listu mozete ostaviti u vidu linka ovdje...
U obzir uzimam samo ozbiljne ponude...
Obavezno odlicno poznavanje:
PHP; MySQL; Java; HTML
Pozeljno:
ActionScript; ASP, NET
-
Twisted Kites
Java, C++, PHP, MySQL, HTML, JavaScript, CSS, Relacione Databaze, XML, TCP/IP paket.
Znaci radio sam sa svim tehnologijama ali ne zivim u Sarajevu
Znaci radio sam sa svim tehnologijama ali ne zivim u Sarajevu
-
TourniqueT
Paaa sto se tice sekretarica, nemogu reci da ih nema... naprotiv... e sad kako ces da se dovijas sa njima to vec nemogu da hendlujem...
plata? Sasvim pristojna... ali trazim samo profesionalce... a ne da ga za 10 dana moram ucit, ovako upisi u nalog, posalji tamo, proslijedi pass ovako... preuzmi formu... bla bla... to bi mi stvarno samo islo na zivce...
plata? Sasvim pristojna... ali trazim samo profesionalce... a ne da ga za 10 dana moram ucit, ovako upisi u nalog, posalji tamo, proslijedi pass ovako... preuzmi formu... bla bla... to bi mi stvarno samo islo na zivce...
-
neko iz mase
pa zar trazis ljude da prosljedjuju forme i potpisuju naloge, ili programere?TourniqueT wrote:Paaa sto se tice sekretarica, nemogu reci da ih nema... naprotiv... e sad kako ces da se dovijas sa njima to vec nemogu da hendlujem...
-
TourniqueT
Hmmmmm....
zamisli neki HTML i u njemu formu jedan blok tog koda... i tom bloku imas opet neka polja, sve to skupa mozemo zvati nalog... takav nalog preuzmes u nekom novom dokumentu te iz naloga iz doticne forme prikazujes, vadis, proslijedjujes zeljena polja...
na takve sam naloge mislio
zamisli neki HTML i u njemu formu jedan blok tog koda... i tom bloku imas opet neka polja, sve to skupa mozemo zvati nalog... takav nalog preuzmes u nekom novom dokumentu te iz naloga iz doticne forme prikazujes, vadis, proslijedjujes zeljena polja...
-
car-x
javi se mom burazeru na [email protected]TourniqueT wrote:Hmmmmm....
he's the man..
-
TourniqueT
OK, poslao sam email na doticnu adresu... sad cemo da vidimo 
-
neko iz mase
ahaaaaa
a to se inace zove forma ili web aplikacija

a to se inace zove forma ili web aplikacija
-
neko iz mase