Pes 2013, igra li iko?
Moderator: Benq
-
roka-bruda
#1 Pes 2013, igra li iko?
Ako iko igra, ima li neko ko zna kako da se igra BBVA liga zasebno? Nemogu nikako da nadjem! Ni u postavkama, pokazuje nekih liga, ali pola ne mogu da igram, nisu ponudjene!? Neki savjet od gejmera?
-
roka-bruda
#3 Re: Pes 2013, igra li iko?
da to je bas smjesno, huh!
- Ironman1921
#4 Re: Pes 2013, igra li iko?
E pozz,treba mi pomoc.
Igram protiv jednog druga pesa i sve u redu,ja vodim 3-0,kad drugo poluvrijeme,3 gola on dade iz kornera na neki čudan način,nikako nisam mogao obraniti,kad mu dođe ona slika blizu igrača koji izvodi korner,on prebaci na generalnu sliku i kursor mu dođe na igrača koji je u šesnaestercu,nešto uradi,malo s tim igračem ode na prazan prostor i zabije mi 3 gola iz 3 kornera.Ne znam u čemu je fol,ali ako netko zna da mi kaže kako on to izvodi,da budemo kvit sa te strane
Znaci koje kombinacije tipki,kako prebaciti na tu sliku...
Hvala,pozzz
Igram protiv jednog druga pesa i sve u redu,ja vodim 3-0,kad drugo poluvrijeme,3 gola on dade iz kornera na neki čudan način,nikako nisam mogao obraniti,kad mu dođe ona slika blizu igrača koji izvodi korner,on prebaci na generalnu sliku i kursor mu dođe na igrača koji je u šesnaestercu,nešto uradi,malo s tim igračem ode na prazan prostor i zabije mi 3 gola iz 3 kornera.Ne znam u čemu je fol,ali ako netko zna da mi kaže kako on to izvodi,da budemo kvit sa te strane
Znaci koje kombinacije tipki,kako prebaciti na tu sliku...
Hvala,pozzz