paypal

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
HardCore

#1 paypal

Post by HardCore »

Imam problema s paypal stranicom, trenutno mi je ne otvora, pise da "Ta web-stranica nije dostupna", nema internet veze ili sl. sve ostale stranice rade normalno...dan ranije sam je mogao otvori, ali kada sam htjeo npr obaviti transakciju preko paypal-a i kad kliknem npr. na proceed, izbaci mi kako veza nije privatna i da se ne podudara neki certifikat, te zbog moje sigurnosti ne mogu otvoriti tu stranicu dok ne restartujem pc...dali neko zna u cemu je problem ??,,,
avaks

#2 Re: paypal

Post by avaks »

Izgleda da je do tebe nešto. Stranica mi radi i transakcija prolazi :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#3 Re: paypal

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

HardCore wrote:Imam problema s paypal stranicom, trenutno mi je ne otvora, pise da "Ta web-stranica nije dostupna", nema internet veze ili sl. sve ostale stranice rade normalno...dan ranije sam je mogao otvori, ali kada sam htjeo npr obaviti transakciju preko paypal-a i kad kliknem npr. na proceed, izbaci mi kako veza nije privatna i da se ne podudara neki certifikat, te zbog moje sigurnosti ne mogu otvoriti tu stranicu dok ne restartujem pc...dali neko zna u cemu je problem ??,,,
Jesi li probao sa nekim drugim browserom, IE, Firefox..?
HardCore

#4 Re: paypal

Post by HardCore »

Evo proradilo je, 3 dana mi nije radilo, nisam mogao ni preko jednog browsera :/
Post Reply