Par pitanja!
Moderator: Benq
-
keno83
#1 Par pitanja!
Cao!
Ja cu se preseliti u Sarajevo za 2 mjeseca i zelio bi da otvorim webdesing firmu dole. Imam par pitanja!
Koliku platu imaju Webdesinger u Bosni?
Jeli internet dovoljno stabilan?
Imali kancelarija da se mogu iznajmiti sa internetom, ako ima, imateli neki link?
Ty
Ja cu se preseliti u Sarajevo za 2 mjeseca i zelio bi da otvorim webdesing firmu dole. Imam par pitanja!
Jeli internet dovoljno stabilan?
Imali kancelarija da se mogu iznajmiti sa internetom, ako ima, imateli neki link?
Ty
-
Tuzlachina
haj ti nama reci sta ti ga dodje "web desing" za koji si vjerovatno super strucnjak.... mr web desinger !!! hohoho
da nije mozda web desiGN .... slonu ....

-
car-x
e nek si mu se nagovorio. jedna stamparska greska i vec je slon. tststsTuzlachina wrote:haj ti nama reci sta ti ga dodje "web desing" za koji si vjerovatno super strucnjak.... mr web desinger !!! hohoho
stid me je ispred tebe
-
forUMASH
#8 Re: Par pitanja!
....lako se dogovoris za velicinu.......naplata ide malo teze.....keno83 wrote:Cao!
......malo se trese u okolini Banja Luke dok je ostatak stabilan.....keno83 wrote: Jeli internet dovoljno stabilan?
....kancelarija ima al' fali dizajnera da naprave stranice sa linkovima za iznajmljivanje istih.....keno83 wrote: Imali kancelarija da se mogu iznajmiti sa internetom, ako ima, imateli neki link?
- putujucidzindas
http://www.nt.ba - imaju novi objekat , izdaju neke prostore, pogledaj
- burekodsira
ako vec pises deSINGER, onda bolje u pjevace... posto dizjaner zna napisati naziv svoje profesije bar iz drugog pokusaja"...zelio bi da otvorim webdesing firmu dole...." "... imaju Webdesinger u Bosni..."
ovakvih firmi ima tona po sarajevu i medju njima ima i svjetskih kuca tako da se nema bas puno kolaca uzeti osim ako ne ponudis dumping cijene ali mi se cini da neces imati kvalitet koji ti i pored cijene treba da bi se izborio na nasem trzistu. oni sto nude "dizajn za 10maraka" su otpisani na samom startu.
u svakom slucaju sretno i javi ako uspijes... bas bi mi bilo drago da procitam kako nam se rugas jer si s tim uspio
- GandalfSivi
heheheheburekodsira wrote:ako vec pises deSINGER, onda bolje u pjevace... posto dizjaner zna napisati naziv svoje profesije bar iz drugog pokusaja"...zelio bi da otvorim webdesing firmu dole...." "... imaju Webdesinger u Bosni..."![]()
-
keno83
hahaha. Svaka vam cast.
Malo da objasnim. Ja zivim u Svedskoj sada, preselit cu se u Bosnu za 2 mjeseca, ja se razumijem malo oko toga, ali ne dovoljno. Konkurencija me ne zanima, ja imam svoje musterije sa mnom.
Kada dodem dole, tjeo bi da iznajmim jednu kancelariju sa internetom, zaposlim nekoliko ljudih i posto ja radim puno preko interneta vazno mi je da bude stabilan internet.
Ali ok, nemorate odgovarati, bolje vam je da se pravite pametni i ismijavate
*edit Ja nisam web designer, niti se razumijem puno u to
Malo da objasnim. Ja zivim u Svedskoj sada, preselit cu se u Bosnu za 2 mjeseca, ja se razumijem malo oko toga, ali ne dovoljno. Konkurencija me ne zanima, ja imam svoje musterije sa mnom.
Kada dodem dole, tjeo bi da iznajmim jednu kancelariju sa internetom, zaposlim nekoliko ljudih i posto ja radim puno preko interneta vazno mi je da bude stabilan internet.
Ali ok, nemorate odgovarati, bolje vam je da se pravite pametni i ismijavate
*edit Ja nisam web designer, niti se razumijem puno u to
-
freeflight
Ako si makro mozda to se ovdje zove "marketing".