Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#51 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Decerto »

Ozil wrote:
dimitrix wrote:igra li tko COHO
http://www.companyofheroes.com/

igra je free i predobra je jedna od najboljih ako i ne najbolji RTS koji sam igrao
Danas procitah da uskoro nece biti free.
Pa bio je pay 2 play,sad je free 2 play,mozda si ti pogresno procitao :P ?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#52 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by pici »

Decerto wrote:
Pa bio je pay 2 play,sad je free 2 play,mozda si ti pogresno procitao :P ?
ovo je open Beta...kad istekne ondak pare....pareeeee

Company of Heroes Online Beta Closing 03/31

Tue, 02/01/2011 - 08:48 AM | by Thunder

On behalf of the entire Company of Heroes team, we want to thank everyone for participating in the Company of Heroes Online Open Beta program. After an exciting period of operating and testing, we will be closing Open Beta on March 31, 2011 to evaluate the next steps for the Company of Heroes series. As of today, you can no longer purchase COHO Cash from the website, but you will be able to spend any purchased COHO Cash in the game until March 31, 2011. We will also honor any COHO Cash Card redemptions on the website until March 1, 2011. For additional information regarding COHO Open Beta, visit the FAQ section.

As a token of our immense gratitude for participating in this Beta program, any player who registered before February 1 can purchase a copy of Company of Heroes Gold Edition for only $4.99 from the THQ online store. In addition to the great gameplay you enjoyed in Company of Heroes Online, the Gold Edition features 17 additional single player missions, a thriving multiplayer community, and 2 additional multiplayer armies – the British and Panzer Elite. Click HERE to get your code for this exclusive offer.

As many of you already know, we recently announced a new patch for the retail versions of Company of Heroes, Opposing Fronts, and Tales of Valor. This patch addresses several multiplayer balance issues, game exploits, and integrates fixes that were made in Company of Heroes Online to our retail game. Stay tuned for more details on the official release date.

We sincerely appreciate your participation, support, and feedback in helping us to design the future of the Company of Heroes franchise. We are excited to reveal the next evolution of the series in the near future.

Update: Issues with players from several countries not being able to purchase the Gold Edition from the THQ Store have now been addressed.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#53 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by 1946 »

pici wrote:As a token of our immense gratitude for participating in this Beta program, any player who registered before February 1 can purchase a copy of Company of Heroes Gold Edition for only $4.99 from the THQ online store. In addition to the great gameplay you enjoyed in Company of Heroes Online, the Gold Edition features 17 additional single player missions, a thriving multiplayer community, and 2 additional multiplayer armies – the British and Panzer Elite. Click HERE to get your code for this exclusive offer.
Ja se registrovao nekad davno ali me je ovaj telecomov limit od 8GB sprječavao da je ikad skinem, pa sad... hoćul' i ja moći ovu kokuznu varijantu kupiti znaš li ti kurvaru stari :D
Edit: Može :D
iLLusion

#54 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by iLLusion »

Ozil wrote:
Decerto wrote:Par dobrih za COD2 :

S&D Toujane 24/7 : 85.114.35.204:28964 (CRO)
S&D : 85.114.35.204:28960 (CRO)
S&D : 77.221.16.172:28960 (BiH)
S&D : 89.201.175.31:28980 (CRO)
Igras s&d znaci :thumbup:
Na mw2 ti je najbolji s&d server njemacki SH, mozda nesto bude i od hrvatskog olo servera.
Nick mi je EDIS-BIH, da znas ako naletis da me ne streljas :D
Jesi možda igrao večeras na BW-u? DOM/SAB? Pih, ja mislio ti neki pro player, kad ono - level hacker. :oops:

Slabo, slabo... :D
Decerto

#55 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Decerto »

iLLusion wrote:
Ozil wrote:
Decerto wrote:Par dobrih za COD2 :

S&D Toujane 24/7 : 85.114.35.204:28964 (CRO)
S&D : 85.114.35.204:28960 (CRO)
S&D : 77.221.16.172:28960 (BiH)
S&D : 89.201.175.31:28980 (CRO)
Igras s&d znaci :thumbup:
Na mw2 ti je najbolji s&d server njemacki SH, mozda nesto bude i od hrvatskog olo servera.
Nick mi je EDIS-BIH, da znas ako naletis da me ne streljas :D
Jesi možda igrao večeras na BW-u? DOM/SAB? Pih, ja mislio ti neki pro player, kad ono - level hacker. :oops:

Slabo, slabo... :D
Dajte ime tog servera,puno ime,a ne SH,kak cu ga naci ;-)
iLLusion

#56 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by iLLusion »

Onda se izvinjavam na pogrešnim optužbama. :)

A što se tiče nick-a, isti je kao i na ovom forumu - iLLusion. Xfire je onlyillusion158. Pa bujrum, možemo šutati MW2 zajedno ponekad ako si raspoložen. ;)
iLLusion

#57 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by iLLusion »

S&D sam igrao jedno vrijeme na četvorci, ali nakon što sam otkrio Sabotage... više se nisam vraćao. Tako da i u šestici 90% vremena igram Sabotage jer mi totalno odgovara. Nije naporan kao S&D, a opet nije ni mindless pucanje poput TD-a. I naravno, ništa bez HC-a. :)
JiMmy

#58 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by JiMmy »

Pozdrav staroj ekipi sa CoD-a i CoD2 :).

[SoB] :D
Decerto

#59 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Decerto »

Ozil wrote: @Decerto, naci ces ga tako sto poredas po modovima i nece biti problema, to je jedini SH s&d server. Ako trazis po nazivu gledaj one koji pocinju sa zelenom bojom, a puni naziv je: SH I MW2 SD only HC !rules
A mogao bi nam i ti reci nick ;-)
nick mi je Sa-X | sai :dance:
pici

#60 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by pici »

JiMmy wrote:Pozdrav staroj ekipi sa CoD-a i CoD2 :).

[SoB] :D
ooooo SoBovciiiii.....e i vas sam se nakundako ono merakli :mrgreen: .....odličan klan pored oldijesa jedan od najboljih na ovim prostorima :thumbup: .....Jimmy, jesil ti bio admin na LoL serverima za COD......imaš Pozdrave od [MD]picolomca :mrgreen:
Ma.Le.Na

#61 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Ma.Le.Na »

..davno se igralo...i zahrdjalo samo tako :cry:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#62 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by 1946 »

...
Neelix

#63 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Neelix »

Decerto wrote:
Ozil wrote: @Decerto, naci ces ga tako sto poredas po modovima i nece biti problema, to je jedini SH s&d server. Ako trazis po nazivu gledaj one koji pocinju sa zelenom bojom, a puni naziv je: SH I MW2 SD only HC !rules
A mogao bi nam i ti reci nick ;-)
nick mi je Sa-X | sai :dance:
puco sam se danas sa kolegom Sai :D na bw dominationu :D
Decerto

#64 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Decerto »

:D Koje vam je najdraze oruzje u MW2...meni AUG sa bling perkom (grip + laser scope).
Neelix

#65 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Neelix »

ja sam otkljucao thermal scope na mitraljezu...onaj drugi po redu sto se dobije :D...ne treba mi nista vise :D
Neelix

#66 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Neelix »

eh da...mitraljez sa thermal scope i gripom + zolja :D + bomba i 2 stun g., + stopping bullet (jel se tako zove?) + hip accuracy :-)
iLLusion

#67 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by iLLusion »

ACR + Holographic + Silencer + Cold Blooded + Ninja + Stun + Tactical + M93 Raffica = moj ultimate kit. :D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#69 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by dr.gog »

Neelix wrote:ja sam otkljucao thermal scope na mitraljezu...onaj drugi po redu sto se dobije :D...ne treba mi nista vise :D
Osim nešto bombi i granata za podcEvni :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#70 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by JoseMujica »

nego ljudi, ko još igra, šta je sada u fazonu od igrica? ja sam zadnje šutao CoD World at War

jel ima još kakva igra tog tipa, mene samo interesuje multiplayer online, a da nema ono svi se prihvate kamiona, aviona i tenkova ( al BF) nego samo pušku u ruku i rokaj se...ko što je CoD 2 bio recimo?

sad se palim kad flat dođe da se koljem jopet :D
Decerto

#71 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Decerto »

JoseMujica wrote:nego ljudi, ko još igra, šta je sada u fazonu od igrica? ja sam zadnje šutao CoD World at War

jel ima još kakva igra tog tipa, mene samo interesuje multiplayer online, a da nema ono svi se prihvate kamiona, aviona i tenkova ( al BF) nego samo pušku u ruku i rokaj se...ko što je CoD 2 bio recimo?

Onda ti preporucujem Counter Strike Source (ako ti je do grafike) ili Counter Strike 1.6 . Na COD Modern Warfare-u 2 ces se nazivcirat kad te krenu ubijat helikopterima,raketama,ac-130 bomberom itd itd.
pici

#72 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by pici »

JoseMujica wrote:nego ljudi, ko još igra, šta je sada u fazonu od igrica? ja sam zadnje šutao CoD World at War

preporuka :thumbup: uzmi na steamu 7,99€ i šutaj bez čitera i tako to......ja sam do jutros osvanuo.....puni serveri, klaonica, užasno predobra multiplay igra.....nema aviona,tenkova i tako tijeH gluposti.....COD 1 i 2 su najsličniji ovoj igri.......nisam se pokajao što sam je uzeo preko steama, mislio sam COD 2 uzet al malo googlajuči dodjoh do toga da je ovaj bolji i da ima dosta raje da je igra......od 00h do 06h puniiii serveri :thumbup: ping perfektan, smanji grafičke kerefeke ko u COD-u i igra klizi i na slabijim mašinama :thumbup:
IcedFlame

#73 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by IcedFlame »

Meni ova previse tukne na CS :sad: Kad vidim ovo ubijanje na kilometar, jednim metkom, s kuka - najezim se :skoljka:
Decerto

#74 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Decerto »

IcedFlame wrote:Meni ova previse tukne na CS :sad: Kad vidim ovo ubijanje na kilometar, jednim metkom, s kuka - najezim se :skoljka:
Za tebe je battlefield stvoren,samo nadjes neki no vehicle server :D
Decerto

#75 Re: Online igranje (multiplayer)-COD i bratija

Post by Decerto »

zalizani wrote:
Jel ti igras sa org.kljucem ili ima neki fazon kao za MW2 ?
Post Reply