Nek nas je više od ovih šljalomi telefona
Javite utiske kad stignu makinje.
Moderator: Benq
Ako ti šiljalomi počne mjaukat u subotu,znači da sam u graduzlo zlo wrote:vidi sektaše
Ma kaki hajfun bolan pa jes ti to vidio eeeee,a jes vidio aparata,ma čudo.mufa1 wrote:Aaaa stroja Allahu![]()
Nikad mi neće bit jasno kako "ajfuni", sljamsunzi i ostala ekipa imaju obraza trazit po 600-700 eura pored ovakvog telefona za malo preko 4 stoje...
Onda trojka meščinimufa1 wrote:Audi jaje? Ovo ti je od neko fau vea
a carina? how much?mufa1 wrote:Sa oneplus.net stranice...
Čovjek živi van BiH, nema carine. Ja kad sam uzimao 1+1, naručio na adresu kod prijateljice u Beču, pretpostavljam da većina ljudi tako radi...CrniSA wrote:a carina? how much?mufa1 wrote:Sa oneplus.net stranice...
Kako malo preko 4 stoje kad je 3T na njihovoj stranici €439?mufa1 wrote:Aaaa stroja Allahu![]()
Nikad mi neće bit jasno kako "ajfuni", sljamsunzi i ostala ekipa imaju obraza trazit po 600-700 eura pored ovakvog telefona za malo preko 4 stoje...
Mega Man X wrote:Kako malo preko 4 stoje kad je 3T na njihovoj stranici €439?mufa1 wrote:Aaaa stroja Allahu![]()
To je hajmo reć 800 i kusur do 900 maraka. Na PIKu obični OnePlus 3 950KM, a neko drugi ga za milju prodaje.
U Americi obični $400.
Da je samo za 4 stoje a da nudi hardver samo takav, pa odmah bi dva uzeo. Osim ako baš živiš van BiH pa te cijene ko ovde ne udaraju po ušima.
mufa1 wrote:Oneplus 3t je toliko dobar i ispred svog vremena, da ce mu tek samsung s12 bit konkurencija![]()