pa isto je ko i prije koliko ja vidim... sta je sad 'funkcionalnije' nego ranije sto je bilo?EI Presidente wrote:
kreativnost nula bodova, funkcionalnost je very well good cista 10ka
Novi image sa-x..
Moderator: Benq
-
EI Presidente
bio je funkcionalan za 10ku i ranije, to je sve sto sam htio reci. samo mu je dizajn cliché, nema dalje 
-
EI Presidente
ti yinzeru nijedne
trenutno sam u tvojoj saveznoj drzavi, mora da me radi toga prenosi...jal to, jal captn morgan&coke from last nite
trenutno sam u tvojoj saveznoj drzavi, mora da me radi toga prenosi...jal to, jal captn morgan&coke from last nite
-
EI Presidente
nisam u tvom dzematu, ali kontam mota heftu iza nove, will let u knowpitt wrote:Jesi u mahali ? mal ti ne rekoh sta te prenosiEI Presidente wrote:ti yinzeru nijedne![]()
trenutno sam u tvojoj saveznoj drzavi, mora da me radi toga prenosi...jal to, jal captn morgan&coke from last nite:D:D
-
vazda problemi
Ovo je smjesno...
Kome ste vi dali da stranicu dizajnira...
Sulejmanu Tihicu?
Kome ste vi dali da stranicu dizajnira...
Sulejmanu Tihicu?
- daduli_sa
- daduli_sa
Sto vise gledam to mi se sve manje svidja....
Ova bezlicnost kada su boje u pitanju ubija! Bijela-siva, siva-bijela, bijela-siva, siva-bijela... jesam li rekao bijela-siva?! A siva-bijela?!
Dajte ljudi malo zivosti, vizuelno se ne zna gdje sta pocinje, gdje zavrsava, ko da sam uzeo administrativni neki izvod....
Ova bezlicnost kada su boje u pitanju ubija! Bijela-siva, siva-bijela, bijela-siva, siva-bijela... jesam li rekao bijela-siva?! A siva-bijela?!
Dajte ljudi malo zivosti, vizuelno se ne zna gdje sta pocinje, gdje zavrsava, ko da sam uzeo administrativni neki izvod....
-
neko iz mase
ne kontam sto postavljate pitanje kako vam se svidja forum ako mislite da cenzurisete i brisete postove korisnika istog??
-
Frutek
Uz duzno postovanje administratorima, novi dizajn mi je katastrofalan. Kao sto neko vec spomenuh, veoma je bezlican i nepregledan. Kao da je radjen u Front Page-u 
Stari dizajn mi je bio bolji mada se i on mogao puno popravit. Ali nije stvar samo u dizajnu, kvalitet vijesti tj. sadrzaj je takodje nikakav. Vrte se 2,3 clanka koja su ocito copy/paste od nekog drugog domaceg sajta.
Moze to i bolje sa-x.
Stari dizajn mi je bio bolji mada se i on mogao puno popravit. Ali nije stvar samo u dizajnu, kvalitet vijesti tj. sadrzaj je takodje nikakav. Vrte se 2,3 clanka koja su ocito copy/paste od nekog drugog domaceg sajta.
Moze to i bolje sa-x.
-
zerostyle
#99 uhhh
E sad ste ga usrali momci pravo, kao prvo boje su grozne SIVO-BJELA nije se mogla gora kombinacija a kao drugo portal sarajevo-x napoon lici na svaki portal na kojem je joomla u pozadini.
Nebi puno kritizirao jer ipak ste Vi "Velike ribe" u web svjetu
ali stari site je bio za 50% orginalniji ovo je vec uzlizano davnih 90-tih.
Nebi puno kritizirao jer ipak ste Vi "Velike ribe" u web svjetu
-
didgeridoo
#100 Re: uhhh
Portal, portal, portal...zerostyle wrote:E sad ste ga usrali momci pravo, kao prvo boje su grozne SIVO-BJELA nije se mogla gora kombinacija a kao drugo portal sarajevo-x napoon lici na svaki portal na kojem je joomla u pozadini.
Nebi puno kritizirao jer ipak ste Vi "Velike ribe" u web svjetuali stari site je bio za 50% orginalniji ovo je vec uzlizano davnih 90-tih.
Pa ljudi fakat jel vi kontate razliku izmedju portala i obicnog sajta?
Portal je npr. yahoo.com. Portal je svaki sajt koji se moze customizirati tj. koji je sastavljen od portleta (modula) koje vi rasporedjujete po vasoj zelji. Glupo je kako se termin "portal" odoomacio u BIH pa je svaka druga stranica "portal".
A dizajn: svaka promjena necega, bila ona i pozitivna, mora proizvesti reakciju. Licno mislim da su novi dizajn i struktura sajta nesto bolji nego prethodni mada se pri konstrukciji sajta za veliki broj posjetioca (kakav je sa-x) obavezno treba ukljuciti i SSM (Site Structure Management). Primjetio sam i veliku slicnost dizajna i strukture sa drugim BH sajtom (mozda je ista razvojna firma radila oba, pretpostavljam).