Novi Be telefoni?!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
nermin_d

#1 Novi Be telefoni?!

Post by nermin_d »

Zna li neko nesto vise o novom brandu telefona iz Dubaija, interesuje me kvalitet i licno iskustvo nekoga ko vec posjeduje neki od telefona? Drug mi je kupio B.Social 4 telefon i kaze da je prezadovoljan, a u ponudi imaju telefon za koji sam zagrijan ali ne bi da se zalijecem pa me interesuju vasa iskustva ? Quad Core 1,3 Ghz , 1 GB RAM, koliko se sjecam 5" displej HD rezolucije.

Bio sam u SCC-u danas u njihovom shopu i nude taj elite 2 model po gotovinskoj cijeni od 404 KM pa bi volio ako moze neko nesto vise da mi kaze, jer je cijena stvarno dobra po onom sto sam vidio. Vrijedi li tih para ?

Uspio sam nacin oficijelnu stranicu proizvodjaca iz Dubaija http://www.bephone.com/smartphones-belite2
shibonja

#2 Re: Novi Be telefoni?!

Post by shibonja »

Pa dje si gazda,nisam te prepozno :D
insomnia78

#3 Re: Novi Be telefoni?!

Post by insomnia78 »

Sad ce se javiti, danas ili najdalje jucer registrovan, zadovoljni korisnik :D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
SONY_91

#4 Re: Novi Be telefoni?!

Post by SONY_91 »

Naruči sebi direktno iz Kine uređaj jer će ti još i ostati para. Ova 'Be' kompanija kupuje gotove uređaje iz Kine i onda lijepe ime na uređaj i to je to. Nešto slično radi Promedia kod nas
Nostromo

#5 Re: Novi Be telefoni?!

Post by Nostromo »

SONY_91 wrote:Naruči sebi direktno iz Kine uređaj jer će ti još i ostati para. Ova 'Be' kompanija kupuje gotove uređaje iz Kine i onda lijepe ime na uređaj i to je to. Nešto slično radi Promedia kod nas
Upravo tako, i ja sam presao na "original Kineze", cca.150 KM za mobitel slicnih karakteristika...
iTo

#6 Re: Novi Be telefoni?!

Post by iTo »

kakvo smece, samo 512 KM rama...
ante cash

#7 Re: Novi Be telefoni?!

Post by ante cash »

ja kao korisnik samsunga galaxy S4 mogu da kažem da je k...c od elefona jer baterija traje 3-4 sata, grije se nenormalno i sav se oljuštio a imam ga samo pola godine
htjedoh da ga mjenjam al jaran kaže da nije zadovoljan ni sa iphonom

onda skontah da ovi veliki imaju samo dobar marketing i da na papiru imaju vrhunske karakteristike

da li je ovaj be sranje ili nije pojma nemam ali ću definitivno sljedeći fontele uzeti jeftiniji

eto toliko od mene
jelashan

#8 Re: Novi Be telefoni?!

Post by jelashan »

3-4 sata?! E jbg, nisu takvi mob, to ga ti onda handris kako god stignes.Kod tebe mogu mislit sve ukljuceno sto se moze ukljucit.. I sto treba i sto ne treba
insomnia78

#9 Re: Novi Be telefoni?!

Post by insomnia78 »

jelashan wrote:3-4 sata?! E jbg, nisu takvi mob, to ga ti onda handris kako god stignes.Kod tebe mogu mislit sve ukljuceno sto se moze ukljucit.. I sto treba i sto ne treba
Ma opet je to premalo
Kod mene na telefonu ukljuceno bukvalno sve i jos sa pofino na internetu, na forumu vazdan :D
Pa naguram na dan :D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Revolucionar ★

#10 Re: Novi Be telefoni?!

Post by Revolucionar ★ »

:lol:

Kako ofiran marketing :D Kenjamo se na BE, hocemo A :lol:
friskyoreo

#11 Re: Novi Be telefoni?!

Post by friskyoreo »

nermin_d wrote:Zna li neko nesto vise o novom brandu telefona iz Dubaija, interesuje me kvalitet i licno iskustvo nekoga ko vec posjeduje neki od telefona? Drug mi je kupio B.Social 4 telefon i kaze da je prezadovoljan, a u ponudi imaju telefon za koji sam zagrijan ali ne bi da se zalijecem pa me interesuju vasa iskustva ? Quad Core 1,3 Ghz , 1 GB RAM, koliko se sjecam 5" displej HD rezolucije.

Bio sam u SCC-u danas u njihovom shopu i nude taj elite 2 model po gotovinskoj cijeni od 404 KM pa bi volio ako moze neko nesto vise da mi kaze, jer je cijena stvarno dobra po onom sto sam vidio. Vrijedi li tih para ?

Uspio sam nacin oficijelnu stranicu proizvodjaca iz Dubaija http://www.bephone.com/smartphones-belite2
Kupio sam ja, telefon je predobar, imam isto original S5 i mislim da je ovaj BE bolji u svakom pogledu, a cijena je sitnica... Preporucujem svima da kupe sebi.
PS. Osnivac teme neka mi se javi u pp da mu dam broj racuna za uplatu. :D :D :D :D
ante cash

#12 Re: Novi Be telefoni?!

Post by ante cash »

da, interesantno je da stvarno se galaxy s4 grije nakon 5 minuta razgovora do te mjere da se ne može držati na uhu nego moraš nastaviti na spiker da pričaš

što se tiče be-ja ili ne be-ja ja pogledo izgleda poput S5 samsunga karakteristike nešto slabije ali i cijena

da ji se grije ne znam ali samo da mi je naći nešto normalno ne mora biti nikakva šminka

preda mnom su kupljena dva be telefona. pitam kupce kako se odlučiste , kažu raspitali se, dobar servis (pojma nemam gdje) i kvalitet te pristupačne cijene (jedino to stoji).

Eto ja nastavljam da tražim svoj savršeni smartphone po prihvatljivoj cijeni

hajd živjeli
GaRGa

#13 Re: Novi Be telefoni?!

Post by GaRGa »

ante cash wrote:da, interesantno je da stvarno se galaxy s4 grije nakon 5 minuta razgovora do te mjere da se ne može držati na uhu nego moraš nastaviti na spiker da pričaš

što se tiče be-ja ili ne be-ja ja pogledo izgleda poput S5 samsunga karakteristike nešto slabije ali i cijena

da ji se grije ne znam ali samo da mi je naći nešto normalno ne mora biti nikakva šminka

preda mnom su kupljena dva be telefona. pitam kupce kako se odlučiste , kažu raspitali se, dobar servis (pojma nemam gdje) i kvalitet te pristupačne cijene (jedino to stoji).

Eto ja nastavljam da tražim svoj savršeni smartphone po prihvatljivoj cijeni

hajd živjeli
jel to od sramote nisi mogao bolje srocit ?
Post Reply