[quote="Qler"]Ja koliko znam, da bi izbrisao glavni acc moras sve izbrisati sa telefona. Mogu i ja ukinuti sve druge accounte, bez problema, ali glavni zahtjeva reset. U glavnom, i da nije tako, eto, svemoguci andorid moze izbrisati glavni acc bez reseta svega. Wow kad li cu ja to imati na WP-u? I kad sam to imao na symbianu, i kad je symbian imao multitasking, kad je Andorid furao goru varijantu nego sad WP... Daj vukojebina ako mislis samo trollati na temi, nemoj boga ti, ne zajebavamo ni mi vas po lagdoridu, ovaj, andoridu tamo...
Vezano za C7, iako ima tema Symbian, kad si stavila drugu karticu neki brojevi su ti se uduplali. U opcijama u imeniku stavi da ti cita samo sa SIM ili samo sa telefona, zavisi sta koristis, ili pjeske predji imenik i izbrisi duple brojeve. Ili ako koristis Nokia Suite, mislim da ti on moze naci duplikate i sam ih srediti.[quote]
Hvala, pokušala, sad mi je sve na telefonu, ali svejedno ne prepoznaje brojeve, i meni je to naumpalo,a ne znam šta bi drugo moglo biti, hvala ti puno na odgovoru!