Sve mi cure govore, prodaje Meho volove
Subjektivno ili ne, ali ovo mi je najruznija Android Verzija ikada. Toliko nekonzistentnosi u dizajnu, posebno kad vidis poslije kako je Apple implementirao dark mode na iOS13.
Na nekim dijelovima je crna pozadina, na nekima siva. U photos aplikaciji izgleda nisu previse razmisljali o dark modu, pa sam imao neku poruku siva pozadina i crni text.
Hocu reci, Ice Cream Sandwich pa do 4.4 Kitkata je imao bolju implementaciju dark moda.
No nejse, 7 plus sada radi bas smooth. Ne sjecam se jesam li to spominjao ovde, svoju 7 plus sam nosio na servis da mi zamjene usb port, agramovci su mi zamjenili i zaslon. Da bih ja onda imao super osjetljiv zaslon, sami cosak lijevo poredd back dugmeta, gdje je inace prazan prostor, dodirom na taj dio, telefon bi mislio da pritiscem back tipku.
Čak šta više, nisam morao dirati samu back tipku, koliko je zaslon bio osjetljiv, bukvalno 1mm prije nego sto pritisnem back tipku, ona bi se registrovala kao da sam je dodirnuo, toliko je osjetljiv zaslon bio. Hard reset nije pomogao. No srecom na Android 10 nema tog problema.