Gdje se dakle u sarajevu moze kupiti mtel kartica ili cak neki mobitel uz nju ako je pravo jeftin. dakle sarajevo ili istocno sarajevo koje je ustvari na jugozapadu al niko ziv ne zna sto ga tako zovu, ali to nije bitno.....treba mi jer cu ici u cg, a tamo nema rominga za ovu karticu......gdje ima to za kupiti???? nadam se da ste shvatili pitanje. oprosticete mi, malo sam popio
pozdrav
zivjeli
mtel - gdje u sarajevu???
Moderator: Benq
- cyprus
#2 Re: mtel - gdje u sarajevu???
Eh ja taman kupih prije dvije sedmice ovdje na Alipašinom Polju na jednoj trafici njihov paket za 65KM uz koji dođe nokia 1650
. Ne znam, pogledaj valjda ima na još nekoliko trafika u gradu, al gdje tačno, ne znam.
PS Sjetih se da ima nadopunjavat kredit u trafikama preko puta tramvajske stanice na Dolac Malti. Na jednoj od tih trafika i piše mtel. Eh sad nisam siguran dal tamo ima kupit ovih paketa (možda ima), al brojeva bi trebalo bit.
PS Sjetih se da ima nadopunjavat kredit u trafikama preko puta tramvajske stanice na Dolac Malti. Na jednoj od tih trafika i piše mtel. Eh sad nisam siguran dal tamo ima kupit ovih paketa (možda ima), al brojeva bi trebalo bit.
- burek_in_space
#3 Re: mtel - gdje u sarajevu???
Ako mislis na karticu bh-telecoma(061,062) roaming postoji vec par godina.Ljetujem vec godinama u CG i bez problema sam je koristio,uz uslov da je dovoljno napunimgroar wrote:Gdje se dakle u sarajevu moze kupiti mtel kartica ili cak neki mobitel uz nju ako je pravo jeftin. dakle sarajevo ili istocno sarajevo koje je ustvari na jugozapadu al niko ziv ne zna sto ga tako zovu, ali to nije bitno.....treba mi jer cu ici u cg, a tamo nema rominga za ovu karticu......gdje ima to za kupiti???? nadam se da ste shvatili pitanje. oprosticete mi, malo sam popio
pozdrav
zivjeli
- Troll_Happens
#4 Re: mtel - gdje u sarajevu???
kad je rekao nema roaminga mislio je nema naplate dolazecih poziva kao kod eroneta i bh telekoma. Znaci prakticno si u tudjoj drzavi a primas pozive ko da si u bih bez dodatnih troskova.burek_in_space wrote:Ako mislis na karticu bh-telecoma(061,062) roaming postoji vec par godina.Ljetujem vec godinama u CG i bez problema sam je koristio,uz uslov da je dovoljno napunimgroar wrote:Gdje se dakle u sarajevu moze kupiti mtel kartica ili cak neki mobitel uz nju ako je pravo jeftin. dakle sarajevo ili istocno sarajevo koje je ustvari na jugozapadu al niko ziv ne zna sto ga tako zovu, ali to nije bitno.....treba mi jer cu ici u cg, a tamo nema rominga za ovu karticu......gdje ima to za kupiti???? nadam se da ste shvatili pitanje. oprosticete mi, malo sam popio
pozdrav
zivjeli.
A u bih nek ti prebaci slucajno na neku drugu mrezu u vlastitoj drzavi placas roaming koje sranj...
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#5 Re: mtel - gdje u sarajevu???
Ima u NTCHS-u u Merkatoru ..
- cheguevara_k1
#6 Re: mtel - gdje u sarajevu???
Imas u Imamex-u. A imas i na svim trafikama Oprese.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#7 Re: mtel - gdje u sarajevu???
U svakom imameksu i u svakoj OPRESA i DUHANPROMET trafici imas.
Gdje zivis tacno, da ti damo najblizu lokaciju?
Sto se istocnog sarajeva tice, imas mtel centar u gradjevini iznad sklonista na trgu vilijema sekspira, rade do 18h sa strankama i plaho su tete smotane
NA dobrinji imas duhanprometovu trafiku kod KS frizerskog, teta uvijek ima tih telfona i strashno je ljubazna.
NA carsiji imas DUHANPROMET trafiku kod kolobare....ona mi se svidja jer ti djevojka odmah aktivira i karticu i mob i na licinom mjestu provjeris ispravnost.
Gdje zivis tacno, da ti damo najblizu lokaciju?
Sto se istocnog sarajeva tice, imas mtel centar u gradjevini iznad sklonista na trgu vilijema sekspira, rade do 18h sa strankama i plaho su tete smotane
NA dobrinji imas duhanprometovu trafiku kod KS frizerskog, teta uvijek ima tih telfona i strashno je ljubazna.
NA carsiji imas DUHANPROMET trafiku kod kolobare....ona mi se svidja jer ti djevojka odmah aktivira i karticu i mob i na licinom mjestu provjeris ispravnost.
- groar
#8 Re: mtel - gdje u sarajevu???
Hvala....ove carsijske varijante su mi puno blize
nego da idem u "istocno-jugozapadno sarajevo"
hvala na pomoci
hvala na pomoci