Modem
Moderator: Benq
- gnjev
#2 Re: Modem
Mozes. Kod tete u telekomu. 0 km .
- dzeko1
#3 Re: Modem
Druze, fino sam pitao. Niko se nije naucen rodio. Ipak, hvala ti na tom cinicnom odgovoru.
-
l33t
#4 Re: Modem
e moj dzeko mani se interneta igraj bolje u cityju. poz
- Hiran
#5 Re: Modem
gnjev wrote:Mozes. Kod tete u telekomu. 0 km .
dzeko1 wrote:Druze, fino sam pitao. Niko se nije naucen rodio. Ipak, hvala ti na tom cinicnom odgovoru.
Čovjek je u pravu. Možeš dobiti wi fi modem od telekoma ako nije ista situacija kao prije kada se moralo čekati po mjesec dana ili više jer su modemi bili u potražnji. Za 40 km možeš kupiti solidan tp link ili sličan wi fi modem u svakoj prodavnici racunarske opreme.
- zullum
#6 Re: Modem
Ista meta novo odstojanje
Sta bi na kraju da li si zamijenio modem. I kod mene je ista situacija pretplatnik sam adsla 5-6 godina i imam stari paradigm modem i sad bi htio nesto sto podrzava wi-fi. Jesu li ti pravili kakve probleme na salteru?
Sta bi na kraju da li si zamijenio modem. I kod mene je ista situacija pretplatnik sam adsla 5-6 godina i imam stari paradigm modem i sad bi htio nesto sto podrzava wi-fi. Jesu li ti pravili kakve probleme na salteru?
-
admirsk
#7 Re: Modem
Pozdrav,
takodjer imam internet Bh Telecom, i nisam mogao koristiti wifi. Zvao sam telecom, kazu kod nas kada gledamo tvoje podatke je sve ok, bez problema mozes koristiti wifi, mozda je do tvog laptopa. Ja kazem da nije, ne mogu ni preko mobitela se konektovati. Za par dana su oni dosli, donijeli svoj laptop pokusavali pronaci mrezu i nisu mogli, Jednostavno su mi zamijenili modem i bez problema pronasli mrezu (wifi). Kontaktiraj ih pa vidi s njima da dodju ili da ti doneses modem a da ti daju novi.
takodjer imam internet Bh Telecom, i nisam mogao koristiti wifi. Zvao sam telecom, kazu kod nas kada gledamo tvoje podatke je sve ok, bez problema mozes koristiti wifi, mozda je do tvog laptopa. Ja kazem da nije, ne mogu ni preko mobitela se konektovati. Za par dana su oni dosli, donijeli svoj laptop pokusavali pronaci mrezu i nisu mogli, Jednostavno su mi zamijenili modem i bez problema pronasli mrezu (wifi). Kontaktiraj ih pa vidi s njima da dodju ili da ti doneses modem a da ti daju novi.
-
Bolesni Doktor
#8 Re: Modem
http://www.zyxel.com/products_services/ ... .shtml?t=p
Imam ovaj modem,ima dvije tipke za koje ne znam za šta služe,prva stoji na prednjem dijelu sa lampicama sa ikonom ključa a druga je nekakva tipka iza koja je uska kao čačkalica i piše wlan na njoj.
Za šta to služi ako zna iko?
Imam ovaj modem,ima dvije tipke za koje ne znam za šta služe,prva stoji na prednjem dijelu sa lampicama sa ikonom ključa a druga je nekakva tipka iza koja je uska kao čačkalica i piše wlan na njoj.
Za šta to služi ako zna iko?
-
Bolesni Doktor
#9 Re: Modem
Kako se može vidjeti koji su uređaji spojeni na wirelles?