strong69 wrote:Visible to all opcija ukljucena? Koji telefon je u pitanju?
sony ericsson s500i
Moderator: Benq
strong69 wrote:Visible to all opcija ukljucena? Koji telefon je u pitanju?
medlyn wrote:Ranije sam napisala ovaj post ali bez odgovora.....Imam problem sa punjenjem baterije. Kada se potpuno isprazni baterija tj. kad se ugasi mob. ne mogu da ga pocnem punit'. Ona lampica za punjenje samo "blinka" a ne puni se mob. A kad se uredno puni ona samo sija. Sad ne mogu da ga upalim. Mijenjala sam bateriju al' opet se isto desi kad se ugasi.Je li se nekome slicno nesto desilo?
al' originalni mi je punjacEUROBIH wrote:medlyn wrote:Ranije sam napisala ovaj post ali bez odgovora.....Imam problem sa punjenjem baterije. Kada se potpuno isprazni baterija tj. kad se ugasi mob. ne mogu da ga pocnem punit'. Ona lampica za punjenje samo "blinka" a ne puni se mob. A kad se uredno puni ona samo sija. Sad ne mogu da ga upalim. Mijenjala sam bateriju al' opet se isto desi kad se ugasi.Je li se nekome slicno nesto desilo?
ja bih krenuo od punjača,ali ne svakog..............
e sad može da nastanu problemi.......PAZI KOJI PUNJAČ UZIMAŠ!!!!!!medlyn wrote:hvala puno bio si upravu.....evo i na stranici nokia-e sam pronasla slican problem i do punjaca je. kod mene uopste nije trazeni punjacvec idem da kupim odgovarajuci
a danas sam ulazila u servis i objasnila svoj problem. Mos mislit trazi mi 50 eura i jos bi ga on otvar'o
anyone???CartmanSA wrote:nakon dugog niza godina napokon mi je otisao (jos radi ali ne slusa) moj divni d900i,
pa sad razmisljam o ovoj ponudi bhtelecoma na rate i gledam E72...
valja li telefon i isplati li se uzeti na 24 rate??? izadje 415km + 70 km PDV-a na dvije godine...
A koji je taj "lijepi servis" i prodavnica gdje si kupila ?medlyn wrote:hvala puno bio si upravu.....evo i na stranici nokia-e sam pronasla slican problem i do punjaca je. kod mene uopste nije trazeni punjacvec idem da kupim odgovarajuci
a danas sam ulazila u servis i objasnila svoj problem. Mos mislit trazi mi 50 eura i jos bi ga on otvar'o
ma neki "AS mobitel" u Tz, a mobitel sam dobila na poklon tak da nemam pojma gdje je kupljenAmoK wrote:
A koji je taj "lijepi servis" i prodavnica gdje si kupila ?
nisi ti mene bas najbolje skontao ali nema veze...kone wrote:Ne znam sta ocekujes?Da ti neko kaze kupi ili nemoj kupiti...To je do tebe hoces li kupit ili ne.Da li ti se isplati ili ne?!Ti znas mozes li podnijeti ratu nekog kredita...Ja sam htio kupiti prvo E75.Rekli ljudi da ce doci i to jos u Junu.I znas kako su dosli i kako ce doci
Odavno se rzmisljam da kupim N97 jer mi ej nesto puno dati toliko para za njega.Hajd rata se moze podnijeti mada nije mala,jer je bez obzira sto je na rate ipak zavala kupiti telefon kod njih(27KM x 24 rate i plus PDV od nekih 100KM).Onda kad sam vidio onaj N900,N97 je iste sekunde otpao
Razmisljao da kupim ovaj u teelecomu n97 pa ga samo preprodam i namirim nekih 100KM za ovu N900,ali dzabe,nece niko.Hoce lopine 200KM+novu N97
![]()
Rekoh aha,dobro sam kako si ti....I tako,jos koristim stari telefon.Dokle,ne znam ni ja sam.Vjerovatno jos dugo dugo vremena,osim ako ne dodje N900 u telecom,mada i ako dodje to ce biti masna i to supermasna cijena da se nece isplatiti kupiti..
zahvaljujemeyesburn wrote:kod vede na platou skenderije, pored onog foto studia. pola servisa njemu donosi telefone kad ne znaju nešto sami popraviti.
Bolje i da ovako ostanes bez teksta nego da ti uvale "nov i neotvoren" telefon pa da onda ostanes bez rijeci. SVI oni prodaju telefonu koji nisu u originalnom pakovanju, nemaju originalnu opremu (punjac, slusalice, bateriju) i svi ti telefoni su sa raznoraznih evropskih mreza koji su itekako otvarani da bi se dekodirali za koristenje u BiH.kone wrote: Edit:Zvao sam dvije radnje i pitao za ovu zamjenu i ljudi stvarno nisu postenitraze 100-120KM za zamjenu telefona istog cjenovnog ranga.Ili recimo za novu n97 traze jos 300-350KM za novu n900
Jednostavno covjek ostane bez teksta kad cuje tako nesto