roki wrote:Znači nekima se treba nacrtati.
Kupiš Avaz i uz njega dobiješ m:tel kupon sa kojim odeš do m:tel-a i daš 3KM,dobiješ broj sa 100 poruka gratis, 100SMS gratis i 100MB prometa i 3KM na racunu.Netrebaš ništa aktivirati dodatno.Ove gratis ponude su i radile tako što mi se kredit od 3KM nije skidao kada bih obavljao pozive i pisao poruke na drugi mtel broj.Fazon je što ni ublizu nisam pričao 100 minuta ni poslao 100 poruka a kredit se poceo skidati a na govornom automatu mi mi je rečeno da sam 100 minuta potrošio a poruka imam nešto malo što nije odgovaralo stvarnom stanju.
Dakle u avazu upiše otprilike ovo.Platiš broj 3 KM a zauzvrat dobiješ 3 KM na računu i gratis 100 Minuta razgovora u mtel mreži,gratis 100 SMS prema svim operatorima u BIH , i gratis 100 MB interneta.Nigdje nije navedeno da to dobijaš odmah.
To ćeš i dobiti naravno.
Ali kad si uzeo taj broj u mtelu na pakovanju ti je pisalo da broj moraš aktivirati do 01.11.2010,i da prvi mjesec imaš po 50 razgovora,poruka i interneta.Slijedećih 50 razgovora,poruka i interneta dobijaš u novembru pod uslovom da ti je broj aktivan.Takodje je pisalo da besplatni minuti razgovora idu u intervalu 60 sec+60 sec
Sve je lijepo napisano na paketiću samo je trebalo pročitati.
I još da nešto dodam,da sam kupio takva 3 broja za ukućane.I vjeruj da mi se već isplatilo ovi razgovori i internet.
Nadam se da ćeš biti zadovoljan odgovorom