Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
made_in_sarajevo wrote:Izvinjavam se ako upadam tek tako, nesto snjuham po stranici logosofta i novi cjenovnik gledam za xdsl i pise tamo mikro paket koji je sad oko 18KM da ce biti 9KM. Jel ovo samo ko sarne ugovor na 24 mjeseca ili za sve kojo koriste xdsl pakete ?
Jos jedno pitanje, cuo sam ali nisam upratio na stranici, jel istina da logosoft gasi uslugu ako se.preskoci jedan racun, to jest prvi racun koji dodje i ne plati se odma gasenje ide. Nije kao.prije 2 ili 3 racuna pa.gasenje?
Na tu cijenu koju si vidio od 8.19KM dodaj 9.36KM i to ti je prava cijena od 17.55KM
U cijenu xDSL Internet paketa nije uključena usluga "Pristup na xDSL infrastrukturu", koja je preduslov za korištenje xDSL servisa.
Cijena usluge "Pristup na xDSL infrastrukturu" iznosi 9.36 KM sa PDV-om.
za drugo ti ne bih znao reci, mislim da nije tacno da odmah gase, ali rekoh ne znam, nisam bio u takvoj situaciji.
made_in_sarajevo wrote:Izvinjavam se ako upadam tek tako, nesto snjuham po stranici logosofta i novi cjenovnik gledam za xdsl i pise tamo mikro paket koji je sad oko 18KM da ce biti 9KM. Jel ovo samo ko sarne ugovor na 24 mjeseca ili za sve kojo koriste xdsl pakete ?
Jos jedno pitanje, cuo sam ali nisam upratio na stranici, jel istina da logosoft gasi uslugu ako se.preskoci jedan racun, to jest prvi racun koji dodje i ne plati se odma gasenje ide. Nije kao.prije 2 ili 3 racuna pa.gasenje?
Na tu cijenu koju si vidio od 8.19KM dodaj 9.36KM i to ti je prava cijena od 17.55KM
U cijenu xDSL Internet paketa nije uključena usluga "Pristup na xDSL infrastrukturu", koja je preduslov za korištenje xDSL servisa.
za drugo ti ne bih znao reci, mislim da nije tacno da odmah gase, ali rekoh ne znam, nisam bio u takvoj situaciji.
8.19 sa PDV Micro. Sta treba dodati 9,36.
ovo sareno, vidim jos ti oke podbuhle pa ne vidis dobro, dobro te gripa safatala
Znaci ostaje ista cijena, malo ga razvukli po tabelama i zajebu coeka na prvu .
A za gasenje sam cuo da gase nakon jednog neplacenog racuna, tipa u januaru dodje za decembar i mora se platiti do 20 januara i gasenje. Znaci neko je lose prenio iz logosofta korisnicima
made_in_sarajevo wrote:Znaci ostaje ista cijena, malo ga razvukli po tabelama i zajebu coeka na prvu .
A za gasenje sam cuo da gase nakon jednog neplacenog racuna, tipa u januaru dodje za decembar i mora se platiti do 20 januara i gasenje. Znaci neko je lose prenio iz logosofta korisnicima
Mozda je problem u komunikaciji tipa za decembarski racun rok za placanje je 20 januar ali to ne znaci da ce 21 iskjuciti uslugu. Ljetos racun za 7 i 8 mjesec je placen 5 ili 6 septembra a od 1 septembra je usluga radila.
Ovdje se kao samo pisalo o Logosoftu, tamo o Telemachu i tamo o BHTelecomu. Ajde semirsar nezezaj.
Vidis da se pravi druga "United Grupa" pod imenom "Telekom Srbija grupa". Kad ukinu neki kanal onda to rade i drugi operateri u grupi kad dolaze neki kanali dolaze i nama. Zadnji primjer je Cinestar Comedy koji je kod sviju dosao osim par operatera koji su nedavno kupili.
Last edited by MTV on 06/01/2019 21:34, edited 1 time in total.
MTV wrote:
Sory al ne vidim sliku samo kilometarski link.
garant ti @ poslo pristupne podatke za zauder pa jos nijesi sebi dos'o, kak'a ba slika kad je nejma, KLIKNI OVDEKA i vid'ces dje se snimaju filmovi
P.S. Nemoj radit QUOTE kad citas, opet ti nece biti jasno
crnivrag wrote:
Nemam vam ja potrebnu opremu za dobijanje uloge
Dobar, dobar
@semirsar
Nisam nista ni od koga dobio.
Ja se zadovoljim sa Hustler, Playboy, Private, Dorcel TV HD, Erox, Eroxxx HD, Pink Erotic 1, Pink Erotic 2, Pink Erotic 3, Pink Erotic 4, Pink Erotic 5, Pink Erotic 6, Pink Erotic 7 i Pink Erotic 8.
merebit ovo bilo merebit nije, ja inace ne citam nista, samo platim koliko inace placam svaki mjesec, ali slucajno mi padose oke na ovaj letak
Poštovani korisnici,
Svaki početak ne mora biti težak, obavezujući, a ni zahtjevan.
Postani LoGO! Start korisnik i koristi internet, televiziju i fiksnu
telefoniju za samo 9,36 KM mjesečno sa PDV-omi to bez
ugovorne obaveze, uz priključnu taksu od 1 KM. Uživaj u
najjeftinijem Trio paketu na tržištu, bez dodatnih obaveza.
Korisnici u okviru mjesečne pretplate od 9,36 KM mjesečno imaju
uključeno: telefonski broj iz numeracije Logosofta uz mogućnost
korištenja LOL Phone telefonske usluge prema važećem
Cjenovniku, najam xDSL modema sa Internet pristupom brzine 1,5
Mbps/512 kbps i SD STB sa domaćim TV kanalima. Više
informacija o navedenoj akcijskoj ponudi dostupno je na broj 033
931 900 i prodajnim mjestima Logosofta.
Vaš Logosoft
Izgleda ce da ovo bidne najmanji paket na Lol-i nam, link dole