Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bavarac94 wrote:Hoće biti uskoro novi KitKat update?
Misliš na Android L, kitkat je bio davno!
Inače, kitkat je izašao 4 mjeseca nakon što ga je nexus dobio, što znači da ga možemo najranije u februaru 2015. očekivati, ako naravno izađe uopšte u ovom mjesecu!
Inače, kitkat je izašao 4 mjeseca nakon što ga je nexus dobio, što znači da ga možemo najranije u februaru 2015. očekivati, ako naravno izađe uopšte u ovom mjesecu!
Imam jednu molbu. Da uslikas par slika sa svojim g2 i da okacis na dodaj.rs zelim da uporedim nesto. Po suncu slike, ako moze
Jel ima opcija na G2 za promjenu onog zvuka pri dodirivanju tipki ili touch screena,prvenstveno mislim moze li se postaviti onaj zvuk kao na s4 ono kao mjehurici vode kad se pritiscu tipke na touch screen-u,rovio sam po svim opcijama to nisam znao naci.
Ja sam uradio preko pc suita i do sada sam primjetio da je baterija na onom starom nivou kao i ranije tj odlicna,a evo i testiram sada da vidim hoce li se grijati,jer poslije onog update 20 f je mislim bio, baterija se brze trosilia i grijao se meni barem. Sad za sada baterija je poboljsana a grijanje testiram
According to TuttoAndroid, who had a Google Hangout with one of the head LG product managers in Italy, the LG G2 will receive Android L in 2015. That’s all the information that we would offer and that’s all we’ve heard about LG’s plans to this point. The LG G2 and the LG G3 should be considered locks for the Android 5.0 update, others not so much.
Iako je rekla kazala, siguran sam da će biti L za G2.
febo_acm wrote:According to TuttoAndroid, who had a Google Hangout with one of the head LG product managers in Italy, the LG G2 will receive Android L in 2015. That’s all the information that we would offer and that’s all we’ve heard about LG’s plans to this point. The LG G2 and the LG G3 should be considered locks for the Android 5.0 update, others not so much.
Iako je rekla kazala, siguran sam da će biti L za G2.
Yah, zaboravih totalno, ako bude za G3 L bit' će i za G2, doduše port ali ni to nije loše, pošto svakako ne kanim imati ofišl ROM! Mada bi ofišl za G2 bio bolja "baza" za kuhane, radi stabilnosti itd. Elem, Long live XDA!