kurs Jave u sa
Moderator: Benq
-
_spring_
#1 kurs Jave u sa
Jel zna ko gdje imaju kursevi Jave u sarajevu??
- shiljak
#2 Re: kurs Jave u sa
vjerovatno ce ti svi reci da je najbolje da skines sa interneta tutoriale_spring_ wrote:Jel zna ko gdje imaju kursevi Jave u sarajevu??
-
La_Forge
imaš u Algebri, to znam, samo što čekaju da prikupe dovoljno kandidata za jednu grupu da bi organizovali nastavu... nazovi i pitaj..
http://www.algebra.ba
http://www.algebra.ba
- atko
#5 Re: kurs Jave u sa
Imas li iskustvo u programiranj u bilo kojem jeziku?_spring_ wrote:Jel zna ko gdje imaju kursevi Jave u sarajevu??
Kupi knjigu iz Jave i pocni sam, samo zamoli nekog prijatelja koji vec zna Javu da te uvede i pomgone da napises prve linije koda.
Mnogo jeftinija varijanta od kursa.
A kasnije sec vidjeti da je i mnogo efikasnija jer sam sebi doziras lekcije a ne trcis da sustignes masu.
-
_spring_
#6 Re: kurs Jave u sa
Imam iskustva u C++-u i Javi al htjela bih malo napredovati da nemoram redovna na predavanjima biti zbog poslaatko wrote:Imas li iskustvo u programiranj u bilo kojem jeziku?_spring_ wrote:Jel zna ko gdje imaju kursevi Jave u sarajevu??
Kupi knjigu iz Jave i pocni sam, samo zamoli nekog prijatelja koji vec zna Javu da te uvede i pomgone da napises prve linije koda.
Mnogo jeftinija varijanta od kursa.
A kasnije sec vidjeti da je i mnogo efikasnija jer sam sebi doziras lekcije a ne trcis da sustignes masu.
-
Wednesday
ma, nemoj bit luda, kurs ti je samo bacanje para. nego ti fino kuci, za kompjuter i tutorijal.
to ti je jedini, i najbolji nacin da naucis.
ako gdje zapnes, pitaj po forumima.
takodjer, vidim da spominjes c++, ako si pocetnik, nikako ne bih savjetovala da ucis oboje istovremeno, vecini ljudi se tako samo pomjesa, i na kraju ni jedan neces uspjet naucit.
sretno

to ti je jedini, i najbolji nacin da naucis.
ako gdje zapnes, pitaj po forumima.
takodjer, vidim da spominjes c++, ako si pocetnik, nikako ne bih savjetovala da ucis oboje istovremeno, vecini ljudi se tako samo pomjesa, i na kraju ni jedan neces uspjet naucit.
sretno