Koji mobitel koristite?!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

SF-Mujo wrote:Ja gay i seljačke teme isto kao i ona "Koje auto vozite". Šta vam je cilj ovdje, kurčiti se sa mobitelom što ga je babo kupio, je li?
Ja seljačina u pm.
Pool wrote:Cudi me da nije rekao "pederske" teme.. i to je napredak...
"more" mujo i na engleskom.
Prince

Post by Prince »

Ni meni nije jasno zašto neko želi kameru, kad su slike nikakve, pogotovo na ekranima telefona? Bolje je slikati s pravom kamerom, koja nije skuplja od takvog mobitela, a kupiti neki bezvezni mobitel, recimo 3310...
Ja imam Nokiu 3410, i nikad mi neće trebati ništa bolje. Digitalnu kameru imam i od ranije, tako da mi mobitel s kamerom ne predstavlja ništa.
kekec

Post by kekec »

Prince wrote:Ni meni nije jasno zašto neko želi kameru, kad su slike nikakve, pogotovo na ekranima telefona? Bolje je slikati s pravom kamerom, koja nije skuplja od takvog mobitela, a kupiti neki bezvezni mobitel, recimo 3310...
Ja imam Nokiu 3410, i nikad mi neće trebati ništa bolje. Digitalnu kameru imam i od ranije, tako da mi mobitel s kamerom ne predstavlja ništa.
Potpuno si u pravu !
daca l

Post by daca l »

ja ne volim mobile i ne koristim ih
ali cu ipak nazalost biti prinudena da kupim samsung neki na rasklapanje :(
Maverick_

Post by Maverick_ »

Image

Pa to da ti danasnji mobiteli ne mogu zamjeniti dig. kamere i nije bas tacno. Ja koristim sharp gx30 i telefon ima sve sto mozes da pozelis u jednom telefonu,digitalnu kameru 1.0 megapixela plus blic,262000 boja ekran,mp3 player i 256 mb memorijsku karticu! jednostavno haos. izradjivao sam slike s njega i budu odlicne,pa milion pixela kamera,ali poenta je u tome sto je to telefon i uvjek vam je tu s vama,pri ruci,tako da uvjek mozes nesto slikati...super stvar. kosta 600 eura,ali ovdje ga daju na pretplatu dosta jeftinije i vodafone kartica
Pooll

Post by Pooll »

daca l wrote:ja ne volim mobile i ne koristim ih
ali cu ipak nazalost biti prinudena da kupim samsung neki na rasklapanje :(
Ne budi :( uvijek ga mozes dati meni :D
Mjesecarka

Post by Mjesecarka »

Ja imam Siemens MC60 i mislim da nije istina da se ne mogu dobre slike sa kamerom snimit. A svoj mobitel ne bih mijenjala ni za jedan drugi.
Jasho

Post by Jasho »

Mavericku ne valjaj Gluposti! Ja imam Canonovo digitalac Power shot A 70
3, 2 mega pixela. E na koji fazon da tvoj mobitel sa kamerom od 1 mega pixela može napraviti blizu dobre fotografije kao moj aparat. Svi vi koji imate mobitele sa kamerom otiđite bilo kojem profi fotografu ili u studio za izradu fotografija i dobičete odgovor da je kvaliteta fotki sa mobitela , loša. Prvenstveno zbog toga što imaju jako malu rezoluciju. Gdje se rezolucija kamere na mobitelu moze porediti sa rezolucijom sa aparata. Moj aparat ima 4 rezolucije od kojih je najveća 2048 x 1536 pixels i kvalitetom fotki je daleko ispred kamere na mobitelu. Kamere na mobitelu su iskljućivo da šaljete drugom na mobitel sliku ili preko interneta, ali ne i iza izradu jer zbog male rezolucije slike nisu čiste i oštre. I glupost je kupovati skupe telefone sa hiljadu opcija, kad je naša mreža jedna od najlošijih u svijetu i 70 posto ili više tih funkcija ne možemo da koristimo. Žalosno je da ne možemo da koristimo mms poruke, isto tako ne možemo da koristimo ni gprs i masu drugih stvari. Kupite telefon date grdne pare i ne možete ništa od njegovih mogučnosti da iskoristite, osim razgovora i slanja poruka.
keki

Post by keki »

siemens mc 60 onaj x sa kamerom, kamera nista ne valja, grafika ok, inace je telefon dobar ko voli siemens
Maverick_

Post by Maverick_ »

Jasho imam i ja Nikon sa 5.0 megapixela i naravno da ne moze da se poredi tel. sa pravom digotalnom kamerom,ali slike budu extra dobre sa ovog sharpa,znam jer imam tel i izradjivao sam slike. kazem ti opet ne mogu biti kao sa dig kamere al budu ok. I ja nisam sada u Bosni :roll: ,a ovdje gdje sam ja mms,gprs i wap postoje vec dvije godine(vodafone),tako da ja svoj telefon mogu iskoristiti,a vec je pocela i 3g mreza(treca generacija telefona),haos stvarcica...
Maverick_

Post by Maverick_ »

I nije tacno da slika bude neostra i losa sa sharpa gx30...pa 1.0 megapixela su imale prve dig. kamere..slao sam ih i na mail i budu negdje oko 250 kb,fantasticnog kvaliteta...
pogledaj o sharpu na http://www.sharp.co.uk/static/mobilephones.asp
w!t@

Post by w!t@ »

hehe, ako je ikad bila mobi-mania to je sad, ali najveci je problem sto svaki dan se mobilni usavrsavaju i sto neki dobri modeli gube na cijeni rapidno tj drasticno.
ja sam eru mobilnih zapoceo sa ericsonom T20, zatim siemens A50, sonyericson T100, a vec duze vrijeme imam motorolu C330.
nije los mobilni samo mana je kucanje poruka i veoma mali broj poruka koje se mogu smjestiti u inbox, ima polyphone melodije, ems, ali najveca je prednost sto signala ima na svakom mjestu, heh neka ali ja ga moram mjenjat i to pod hitno.
daj preporucite mi kakv fin mob meni je zapao za oko sonyericson T230 i nokia 7210.
ali kakav mobi do jedno 350KM, jer ne izdvaja mi se vise novca za to kad non-stop mi ispada razbija se ali prezivljava.
[/img]http://itc.ua/img/dpk/2003/3/p1014634.jpg
Panasonic

Post by Panasonic »

Image

Nokia 7650::::::Cudo od mobitela...
4MB memorije,irDA,Bluetooth,handsfree zvucnik,polifone melodije,GPRS,MMS,E-Mail (SMTP/POP3/IMAP4),WAP 1.2.1,
Java,Symbian OS,kalendar,alarm,diktafon,rezolucija: 176 x 208,
4096 boja color ekran,dig.aparat...
Pooll

#39 Re: Koji mobitel koristite?!

Post by Pooll »

Pooll wrote::D

Ja imam novi pa se moram malo pohvaliti :P

Samsung C100

Image

Image
Jos imam ovaj isti :cry:

:D
Pooll

Post by Pooll »

Panasonic wrote:Image

Nokia 7650::::::Cudo od mobitela...
4MB memorije,irDA,Bluetooth,handsfree zvucnik,polifone melodije,GPRS,MMS,E-Mail (SMTP/POP3/IMAP4),WAP 1.2.1,
Java,Symbian OS,kalendar,alarm,diktafon,rezolucija: 176 x 208,
4096 boja color ekran,dig.aparat...
blago tebi :P
Deluxe

Post by Deluxe »

Kupljen 2001. Fercera k'o nov. Samo malo tipke izbilijedile. Moram promijeniti a ne da mi se. Može sve što i većina novih mobitela može (barem što se tiče naše mreže). Ostalo mi ne treba ;)

Image Image
Post Reply