Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Raja koje addone koristite najvise, evo recimo sta ja imam na boxu instalirano otprilke to su najvazniji i najbolji, jos neko neki prijedlog za neki dobar addon ?
P.S ima jos i Zem instaliran ispod ali se ne vidi na slici, to je sto ja imam, sta je sa vama ?
Bio sam dosta skeptičan prije upgrade-a, 17-ka na Androidu 6.0 sa 2GB RAM-a leti.
Prvi put pri posjeti Add-onima treba malo više vremena dok ne odradi inicijalizaciju, ali svaki naredni put mu treba duplo manje vremena nego na 16-ci.
TV također odlično radi, a evo danas i Metropolis popravili.
Sve pohvale
Ja sam zadovoljan 16-icom, ne mogu na 17. jer mi je Android 4, uredjaj kupljen prije godinu ipo ali to je jos uvijek zvjerka, MXIII Pro sa 2 GB rama i ostalim karafekama.
Mislim da je za 17 minimum 5.1 android, al ja na boxu Imam 17 i Imam spmc.Mislim da je za boxove bolja opcija spmc,laksi je i radi brze dosta pogotovo posle zadnjeg updatea
irac300 wrote:Nakupi se svakakvog smeća tokom korištenja, koje poslije usporava rad samog Kodija, pa i rušenje. Tako da s vremena na vrijeme treba odraditi to.
gdje da idem i da kliknem da ocistim to svako par dana i ako ocustim da li ce mi se obrisati ista vezano za addone kao i ostale postavke koje ja namjestim sebi kad instaliram kodi ?
Majka mu stara, eno dva posta iznad koleginica @Reisova napisala. Imaš opciju i da instaliraš addon koji se zove Maintenance Tool. Evo ima tutorijal na ovom klipu.
ikad pratim ovaj video da instaliram ovaj program za ciscenje chache memorije kad kliknem na instal from zip idem na fusion folder ne pise start here nego begin here i nema unutra da pise program addon instaler kao na videu nego kod mene pise plugin program indigo 1.0.1 ..... ne kontam fakat ?
moze u kratkim crtama da neko objasni o cemu se radi, koliko sam uspio skontati pretrpili su dos napad hakerski i ovaj sto je napravio exodus je objavio da se povlaci, jel to sad znaci da u skorije vrijeme addon nece raditi i da cemo morati potraziti neki drugi kao sto je bio slucaj sa genesisom ?
mala pomoc
da li je moguce povezati ove slusalice http://www.gearbest.com/earphones/pp_81592.html
sa android box-om, konkretno ovim http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_471369.html
Novi sam u ovome tj danas sam postao vlasnik pomenutog boxa
Obzirom da box ima BT, a imaju i slusalice, ali nikako ne uspijem iste povezati
U pretragama na Box-u nikako ne uspije pronaci slusalice dok ostali uredjaji (tel,tab) bez problema se povezu sa slusalicama
Hvala unaprijed
P.S. Bice ovih dana pitanja, nadam se da necete zamjeriti
Meni ovaj novi krypton nije bas nesto legao. Mozda ima nacina da se malo to uredi ali onaj skin mi supalj previse a nema dosta mogucnosti štimanja od ranije.